Yeni bir aşk doğmadan

11.5K 634 9
                                    

Mert “İçeri girmek zorunda değilsin. Ben hallederim” dediğinde oda kapısının tam önünde duruyorduk. Cevap vermek yerine kapıyı açıp içeri girdim. Mert de arkamdan girince Fatih denilen adam direk “Ben bir şey yapmadım “ dedi. Fazla salak. Cidden bu mu atmış yani mesajları.

“Otur.” Diye emretti Mert. Fatih de oturunca tam onun karşısındaki koltuğa da o oturdu. Bense ayakta duruyordum.

“Dışarı çıkın” diyerek oda da ki adamları gönderdi. Sonra  benim telefonumu Fatih’in gözüne sokarak mesajları gösterdi.

“Bunlar senin üzerine kayıtlı bir numaradan gelmiş. Seni dinliyorum” derken sakin ama ciddi bir tavır takınarak konuşmuştu.

“Ben bir şey yapmadım.”

“Mesajlar kendi kendine geldi öyleyse.”  Bir de kafasını sallıyor salak.

“Bana bak, mesajları sen göndermişsin inkar etme” diye devam ettim. 

Yine cevap vermeyince Mert lafa girdi. “ Bak Fatih sabrımın son noktasındayım. Şurada boğazını sıkmıyorsam Nil istemediği için. Ama bu seni polise götürmeden önce eğlenmeyeceğim anlamına gelmiyor.” En azından araba da ki uyarılarımı unutmamış.

“Polise götürmeyin, polis olmaz.Ben bir şey y-“ diyecekken Mert ayağa kalktı. Cidden adamın boğazını sıkar mıydı? Sanmıyorum sadece korkutmak içindi o laf.Dediklerimi unutmaz.

“Son şansın. Şimdi anlat” dedi tam onun arkasındayken.

“Mert” diyerek onu uyardım ama bir şey yok gibisinden bir bakış attı. Yapma şunu. Çok çekici oluyorsun. Kendine gel.

“Ben bir şey yapmadım. Yanlış kişiyi aldınız. Ben Nil hanımı tanımıyorum bile o mesajları neden atayım sad-” diyecekken Mert onun kafasını tutup masaya çarptı. Adam can acısıyla burnunu tutup bağırırken ben de ayağa kalkarak

“Ne yaptığını sanıyorsun sen ! Adamın burnu kırılacaktı.” 

“Amacım oydu. Kırılmamış mı ?” Ah! Şiddet yanlısı şey. Tam Fatih’e bakacakken beni durdurdu. Sonra ona dönüp “Bu uyarıydı. Konuşmazsan eğer onu dışarı çıkartırım ve geriye ikimiz kalır biraz eğleniriz.” dedi.Eğlenceden kastı neydi çok iyi biliyordum.

“Ben, ben para için yaptım” derken kesik kesik konuşuyordu. 

“Parayı kim verdi ? Kim istedi bunu yapmanı ?” Adam yine konuşmayınca bu sefer Mert lafa girdi.

“Son kez soruyorum kim istedi ?” dediğinde adamın gözünde ki korkuyu gördüm.

“Ali Bey.”

“Soyadı yok herhalde “ 

“Ali Deryagil” dediğinde bildiğiniz şoka girdim.O adam mı yaptırmıştı yani? Niye ? Bir süre hepimiz sustuk.Sonunda Mert konuştu.

“Niye böyle bir şey yapmanı istedi senden ?”

“Siz onu toplantı da küçük düşürmüşsünüz.Sonra Nil Hanım onu reddetmiş.Oteldeyken de sizin Nil Hanımın odasına girdiğinizi görünce sinirlenmiş” dedi. Bu sebeplerden ötürü mü yapmış yani. Manyak mı o.

“Bir dakika otelde bizi gören sen değil miydi yani.?”

“Hayır. Ali Bey görmüş sonra hemen uçakla buraya dönüp bana para verdi. Daha önce onların şirketinde çalışıyordum.O beni çıkarmıştı.Sizin şirketinizde çalıştığımı da bildiğinden bana geldi. Nil hanıma bu mesajı atacaksın dedi” Bu olanlar saçmalık.

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin