Kendime Not:

12.1K 680 3
                                    

MULTİMEDYA DA Kİ GİF: EREN

--------------

Saçmalama Nil. Sabah uzak kalalım diyen o şimdi gelip istemiyorum diyen de o. Dengesiz. Ne istediğini bilmiyor. Unut dediğini unut. Düşüncelerim kapı tıklatılınca kenara çekildi. Ege içeri girip konuştu. “Nil Hanım ben az önce yaşanan tatsız olay için özür dilerim.Ama kendisini tutamadım. Zaten ben anlamadan girdi içeri. Özür dilerim.”

“Senin yapacağın bir şey yoktu ki. O beni görmek için gelmiş mutlaka görecekti. Sorun değil.” Başıyla beni onaylayıp dışarı çıkınca Deniz’e mesaj attım.

Kime: Deniz

“Akşam sana gelmeyi düşünüyordum.Evdesin değil mi?”

2 dakika geçmedi hemen mesaj geldi.

Gönderen:Deniz

“Evdeyim. Sormana gerek yok biliyorsun. Bir şey mi var garipsin ?” Anladı hemen beni. Akıllı kız.

Kime:Deniz

“Akşama anlatırım.”

Gönderen:Deniz

“Pekala.Öptüm bebek.”

Öğle yemeği için yemeğe çıkmamaya karar verdim. Bütün öğle tatilimi aç bir şekilde geçirdikten sonra hava almak için terasa çıktım. Neyse ki boştu. Elimdeki telefon titreyince gelen mesaja baktım.

Gönderen:Ege

“Nil Hanım sizi odanızda bulamadım.Hakan Bey bir toplantı istiyor hemen. 10 dakika sonra başlayacak.” diye yazmış. Koşar adımlarla merdivenlerden inip odama girdim. Ne için toplantı istedi ki bu adam şimdi ? Ayrıca çizim götürecek miydik. Ben ne olur ne olmaz diye düşünerek çizimleri de yanıma alıp çıktım.

Koridorda yürürken bir anda başım döndü. Açlıktandı elbette. Kahvaltı ve öğle yemeği yemedim normaldi yani.Kendime not: Toplantı sonrası hemen yemek ye.

“İyi misiniz?” soruyu kim sordu diye kafamı kaldırdığımda Eren Bey’i gördüm.Kafamı evet anlamında sallayarak içeri girdim. Hakan Bey’in soluna Eren Bey oturunca ben de gidip onun yanına oturdum. Mert efendiye baktığımda dosyalarla uğraşıyordu.  

Hah İstemiyorum diyen adama bakın ! Ayrıca hayır beni rahatsız etmedi yani kalmak istemediğimden değil sadece dengesiz olmasına kızıyorum ben.Hakan Bey “Toplantıyı isteme sebebim yarım kalan konuşmamızı bitirmek içindi. Ali Bey ile ilgili olan toplantıdan bahsediyorum” dedi.

“Konuşmak için gerek yok. Projeden çıkması taraftarıyım” diye fikrini söyledi Mert. Aslında mantıklı konuşmuştu.Ben de o adamı istemiyordum.

“Bu kararı mantığınla mı yoksa duygularınla mı aldın “ dedi yan gözüyle de bana bakarak Hakan Bey. O an suratımın halini görmeniz lazımdı. Resmen düştü.Ah kızaran yanaklarım da extrası tabi.

“Daha öncede Ali Bey’i proje de istemediğimi söylemiştim.Dinlemeyip onu da dahil ettiniz ve ben yine onu bu proje de istemiyorum. Yani o zaman da mantığımla hareket ettim şimdi de ediyorum. Bir değişiklik yok” Pekala. Şimdi bir aile kavgası çekecek durumum yoktu açıkcası. Sanırım Eren’in de çekeceği yoktu ki lafa girdi. 

“Konumuz mantık ya da duygusallık değil. Ali Bey için ne karar vereceğimizi düşünelim. Ayrıca ben de kendisinin artık bu proje de yer almasını istemiyorum” deyince Hakan Bey şok olmuş bir şekilde ona baktı. Biraz daha kalsın-gitsin kalsın-gitsin tartışmalarından sonra sonuca varmıştık nihayet.

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin