Eğlenmek

13.3K 687 11
                                    

MERT KARAKTERİ GERİ DÖNDÜ BU BÖLÜM ONDAN DA OKUYACAKSINIZ. VE UZUN BİR BÖLÜM YAZDIM. İYİ OKUMALAR.

multimedya : Mert. Nil barda sarhoşken ona şirin hakkında sorular sorduğundaki hali :)

Her şeyi unutup eğlenmeye gitmek benim için ölüm gibiydi.O mesajı,kadını. Ama söz vermiştim ve mecbur gidecektim. Normal bir zaman da olsa ne giydiğime dikkat ederdim ama normal bir zaman değildim. En basitinden gece mavisi renginde bir elbise, altına da birkaç santimlik siyah bir topukluyla idare ederdim. Şekle girmeyi bilmeyen saçlarımı açık bırakarak hafif bir makyaj yaptıktan sonra çantamı da alıp Deniz’in yanına indim.

“Başın sağolsun.”                                  

“Ne ?”

“Ceset gibisin de başın sağolsun deyim dedim.” Anlaşılan üstümdekileri beğenmemişti. “Ayrıca Şule nerede ?”

“Bence gayet iyiler. Şule izinli babası rahatsızlanmış oraya gitti 2 gün yok. Hadiii geç kalmadan çıkalım” dedikten sonra  arabama bindik. Yol boyunca konuşacağını bildiğimden arabaya biner binmez müziği açtım. Neyse ki bir şey demedi.  Nihayet! Geldiğimizde arabadan inecekken kolumu tuttu.

“Her neye kafanı taktın bilmiyorum ama buraya eğlenmek için geldik.Ve eğleneceğiz.Somurtmayı da kes kırışıklık yapıyor.” Deyip indi. Ben de tebessüm ederek anahtarları valeye verdikten sonra onun peşinden içeri girdim.

Derin dediğimiz yer biraz farklıydı. Bar diyebiliriz cafe de diyebiliriz ama değil gibi de. Ayrıca karaoke de yapılıyordu. Ama her zaman değil hafta da 3 gece. Aslında ben hala nasıl bir yer olduğunu anlayamamışta olabilirdim. Ayrıca burası bir arkadaşımızın mekanıydı. 3 yıl önce açılmış, gözden uzak ama güzel bir yer.

İçeri girer girmez bize ellerini sallayan Miray ve Daniel’ı gördüm. Yanlarına giderek ikisini de kucakladım. “1 haftaya yakın görüşemedik bayan ve ben sizi çok özledim” diyerek Daniel yanağıma sulu bir öpücük bıraktı.

“İş hayatı bilirsin her zaman yorucu ve yoğundur.” Dediklerime bakın. Cidden ceset gibiyim. Benim dediklerim Deniz’in de hoşuna gitmemiş olacak ki gözlerini devirdi.

Daniel “Ee ne içiyorsunuz ?” dedikten sonra karar veremedim.

“İçmeyecek misiniz yoksa “ bunu söylerken şöyle sırıtma Daniel .

“Benedictine.” Dedim

“Likör mü içeceksin !”

“Sana da bu akşam bir şey beğendiremedim Deniz.” Dedim. Aama cidden likör mü içecektim? Gerçekten berbat bir günümdeyim. Ama Sesim az önce biraz gergin çıkmış olacak ki Daniel hemen lafa girdi.

“Ne içerse içsin rahat bırak kızı.” Bunu derken kaşını gözünü oynatmıştı.

“Tamam. Tekila istiyorum ben de.” Daniel bizi bırakıp içkilerimizi almaya gittiğinde Deniz ve Miray konuşmaya başladı. Bense onları dinlemekle yetindim. 2 saat boyunca içki içip onları dinlemiştim.

“Güya eğlenecektik. Biz eğleniyoruz, sen somurtuyorsun. Anlat rahatla ve eğlenmene bak.Seni dinliyorum. “ Deniz hiçbir zaman dediklerime kafayı takmazdı ve bu akşam da takmayıp yine beni mutlu etmeye çalışıyordu.

“Konu Mert.Arkadaş olmaya karar verdik evet ama kendimi garip hissediyorum. Öyle bakma bana o kafandakileri düşünmüyorum ben.Sadece garip hissediyorum.Ayrıca beni sinir ediyor.” Dedikten sonra bugün olanları anlatım.O kadını şirkette gördüğümü yani. O bilinmeyen numaradan gelen mesajı söylemedim. Gecesini mahvetmeye gerek yoktu.

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin