Davet etmek

14.5K 687 8
                                    

BU BÖLÜM MERT VE NİL KARAKTERİ ANLATACAK.AMA BU BÖLÜMDEN İTİBAREN 5-6 BÖLÜM MERT KARAKTERİ ANLATMAYACAK.DAHA SONRA YİNE ANLATMAYA GERİ DÖNECEK

 Multimedya: Nil :)

NİL;

Çalan telefonuma baktığımda saatin 3 olduğunu görünce çok kızdım.Telefonu elime aldığımda tam bağırıyordum ki “Abla?” dedi ağlamaklı bir sesle Tuğçe. Kendimi dizginleyerek “Tuğçe, iyi misin canım ne oldu ?” dedim.

“Değilim hiç iyi değilim. Bunaldım burada.Ben yarın uçağa binip yanına geliyorum.” dediğinde yataktan fırladım.

“Ne! Hayır Tuğçe. “ diye sert bir tepki verince onu ürkütmemek için ses tonumu düşürerek devam ettim “Ablacım annemler iyiliğini istiyor. Lütfen onları sorun etme. Bak eğer çok sıkıldıysan yanına ben gelirim.Senin orada okulun var artık.Buraya gelemezsin” 

“Sen gelmemi istemiyorsun değil mi ? Ondan böyle yapıyorsun.” Dedi.Tam cevap verecekken yine konuştu; “Ben kapatıyorum anladım anlayacağımı.” Deyip kapattı. Ben de ona mesaj çekip durumu toparlamaya çalıştım.

Kime: Tuğçe

“Hayatım şu an burada gece ve ben aklımı toparlayamadım. Seninle yarın konuşalım ama buraya gelmemen konusunda ısrarcıyım. Ben geleceğim. Ne zaman geleceğimi de yarın aradığımda kararlaştırırız. Seni seviyorum.” diye yazıp gönderdim.

Uyumak için oradan oraya döndüm ama  6’ya kadar uyuyamadım. Gözümü kapamadan önce yine telefonumun çaldığını duydum ama bakmadım.

Uyanır uyanmaz telefonuma bakıp arayanın özel numara olduğunu anladım. İyi ki de kalkıp bakmamışım dedim kendi kendime. Banyoya geçip yüzümü yıkadıktan sonra bavulumun yanına gittim. Toplantı öğlen 3’te olacağından şimdiden toplantı moduna bürünmeme gerek yoktu. Kot pantolon, ince açık mavi bir bluz ve siyah bir babet giyip kahvaltı için aşağı indim.

Masaya geçtiğimde kahvaltıma bakarak iç geçirdim. Gerçekten çok acıkmıştım.

MERT;

Yatağımda bir sağa bir sola dönmekten uyuyamamıştım. Aslında uyuyamamamın nedeni o aptal hayaldi. Resmen kızı gözlerimle soymuşum. Daha fazlasını da yaptın diye ekledi iç ses.

O durumda hangi erkek olsa öyle düşünürdü. Sonuçta o da odama neredeyse anadan üryan bir şekilde girmişti. Girmeyecekti. Böyle düşünürken aklım bir anda gecelikten sütyene kaydı. Sütyen ? Arabamdan çıkan sütyeni tamamen unutmuştum. Bir dakika o sütyen kız arkadaşlarımdan birine ait değildi ki.Ben araba da  sevişmezdim. O zaman kimindi?

Aklıma bir anda Buğra geldi. Geçen hafta ya da 10 gün kadar önce arabamı almıştı. Pislik herif kesin onun işiydi. Telefonumu elime alıp numarasını çevirdiğimde 6.çalışta (!) açtı.

“Umarım bu saate rahatsız etmene değer Mert Aksoy çünkü önemli bir işin ortasındayım” dediğinde arkadan kadın sesi geliyordu. Güzel zamanlama dedim kendi kendime.

“Arabamdan geçen hafta siyah bir sütyen çıktı. Senindi değil mi?” dedim.

“İç çamaşırı olarak boxer kullanıyorum Mert” deyince küfretmemek için zor tuttum kendimi.

“Senin olmadığını ben de biliyorum. Arabamı benden en son aldığında ne yaptın içinde ?” dedim sesimdeki öfkeyi kontrol etmeye çalışırken.

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin