Sütyen

16.6K 800 16
                                    

Multimedya: Mert :)

-----

Kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyordum, arabaya kadar sabret kızım. Arkamdan bana seslenen Mert’in sesini duydum.

“Bunu düşürdünüz “  Elime aldığımda küçük davetiyeye baktım.İki gün sonraki resim sergisinin açılışıydı. Sergi sahibi olan kişi arkadaşımdı ve bana özel bir notla davetiyemi göndermişti.Ve Mert benim daha fazla düşünmeme izin vermeden konuşmaya devam etti.

“Cem Ataman’ın resimlerinle ilgilendiğinizi bilmiyordum” 

“Bunu okumak için kimden izin aldınız?Özel hayata olan saygınız çok hoş gerçektende” dedim sinirle.Neden sinirlendim bilmiyorum.Sanıyorum ki onunla laf dalaşına girmeye alıştım.Alışkanlık yaptırdı terslemeye kendini patron bozuntusu.

“O dediğim sadece a-..” durdu . Evet durdu sanıyorum ki az önce olanlardan sonra gergin olduğumu düşündüğü için susmuştu. “Asansör içindi değil mi ?” dedim hafiften gülerek. Ve o da  bana o çekici gülümsemesini bahşetti hemen. 

“Evet.Ama o küçük bir şakaydı.Her Neyse... Size iyi akşamlar”deyip gitti. Ve ben arkasından bakakaldım.

Aslında oldukça hoş biriydi. Müthiş vücudu,sert yüz hatları,okyanus mavisi gözleri vardı.Tam da hoşlanacağım türden bir erkekti.Ama unuttuğunuz bir şey var kızlarcım;Ukala ve sinirin tekiydi. Dış görünüş 100 üzerinden 100,karakterde ise benim için 10 alarak sınıfta kalmıştı.

Eve gittiğimde Şule bahçeyle ilgileniyordu. Bahçıvanımız yoktu daha. Zaten buraya geleli iki hafta olmuştu sadece Şule'yi bulabilmiştim.Aslında her işe yetiyordu ama bütün işleri ona yüklemek olmazdı.

----

Kapı çalıp açtığımda içeriye bir adet meraklı ve sinirli Deniz girdi.

“Allah aşkına asansörde kaldığını bana neden anlatmadın?" dedi yüksek sesle.Onu sakinleştirip koltuğa hemen yanına geçtim ve anlatmaya başladım.

“Dün odamdan çıktım,Danielin mesajlarına cevap verirken başım hep eğikti.Asansöre girdiğimde birinin olduğunu anladım ama bakmadım.Sonra düğmeye basmak için kafamı kaldırdım onu gördüm.Bir şey konuşmadık ama bir an da asansör durdu, ışıklar gitti geldi falan sonra dışarıya seslendik ama kimse duymadı yirmi dakika bekledik sonra dı-“derken lafımı kesti.

“Konuşmadık yalanına inanmıyorum”   Onu kandırmak kolay değildi bayanlar. Ne konuştuysak hepsini anlattım..

“Madem bu kadar şey ima etti biraz eğlenseydiniz keşke asansörde” dedi gülerek.Kafasına yastığı geçirdim.

“Çok komiksin Deniz. Şakası bile hoş değil.”   

“Neden?Bence oldukça yakışıklı bir adam kendini ona tes-“derken sözünü kestim.Şaka yapıp beni sinirlendirmeye çalışıyordu ve amacına ulaşmıştı da!

“Acıkmadın mı sen,çok konuştun enerji kaybettin, kalk yemek yiyeceğiz” dedim yemekler daha hazır olmamışken.

Şule neyse ki hemen yemekleri hazırlamıştı. Bu sırada Deniz'in bin bir türlü şakasını dinlemek zorunda kaldım. Neyse ki yemekler çabuk hazırlandı da sesi kesildi. Gece bizde kalmaya karar verince güzel bir şarap açıp film izledik. Tabi ki izleyemedik.  Konusu romantik olan filmlerde ne bileyim genelde ağlarsınız ama biz güldük, kahkaha attık.

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin