3 months for Grayley - 17th part

52 4 2
                                    

(pátek 26.6)

   „Graysone?" ozvala se Ashley nesměle. Zvědavě jsem zvedl hlavu od svých palačinek se zmrzlinou. Mňamka. „Copak?" usmála jsem se na ní. Seděli jsme v malé cukrárně kousek od její školy.

   „Já," zčervenala a zadívala se na svůj pohár. „Chtěla jsem -," zmlkla. Zvedl jsem obočí. „Co je, Ash?" popadl jsem jí za ruku a prstem začal kreslit kolečka do její dlaně. 

   „Naši nebudou o víkendu doma, tak mě napadlo," pokrčila rameny a skrz řasy se na mě podívala. Uculil jsem se. „Chceš abych tam s tebou přespal?" zeptal jsem se laškovně.

   „Možná?" zrudla. Popadl jsem její ruku a políbil jí. „Budu tam s tebou moc rád."

   Její tvář se rozzářila. „Vážně?"

   „No jasně," mrkl jsem na ní. „Přece si nenechám ujít příležitost prázdného domu," uculil jsem se.

   „Takhle jsem to –," zahuhlala.

   „Já vím," smál jsem se. „Jen si z tebe dělám srandu." Zamračila se na mě. „To není hezké," pokárala mě. „Promiň," stiskl jsem jí ruku. V tichosti jsme si dojedli zákusky a společně jsme vyšli ven.

   „Musím se ještě stavit doma," řekl jsem Ashley, když jsem ruku v ruce kráčeli k mému autu. „Co kdybych tě vzal s sebou a pak bychom vyrazili k vám?"

   Zavrtěla hlavou. „Hoď mi domů, musím tam trochu poklidit," zčervenala. „Poklidit?" zvedl jsem obočí. „Možná jsem ráno nemohla najít to správně modré tričko?" navrhla nevinně. Podíval jsem se na její světle modré tílko se špagetovými ramínky. Bylo hodně těsné, takže aniž bych chtěl, zastavili se moje oči na Ashleyiných prsou.

   „Graysone!" vyjekla Ashley, když si všimla, kde se moje oči zastavily. Rychle jsem zvedla hlavu a nevinně jsem se na ní usmál. „Ano?"

   „Tys mi právě," zarazila se. „Zíral jsem na prsa?" Pokrčil jsem rameny a chytil jí za ruku, abych jí odvedl k autu. „Možná trochu?" (umírám :'D, ann)

   Na to už nic neřekla. Prostě jen vlezla do auta a připoutala se. K jejímu domu jsme jeli v tichosti. Nebyla to nepříjemné ticho, jen se nám ani jednomu o ničem mluvit nechtělo. Oba jsme asi tušili, že dnešní večer bude jiný, než ty ostatní, které jsem strávili společně v jedné posteli. Možná to bude pokračování minulé soboty. Zaparkoval jsem auto u obrubníku a otočil se na Ash. „Za hodinu jsem zpátky," slíbil jsem jí.

   „Dobře," usmála se sladce. „Budu čekat," naklonila se, aby mě políbila. Z nevinného polibku se stal vášnivý polibek. Přitáhl jsem si Ashley do klína a líbal jí jako o život. Její tělo se pevně tisklo k mému.

   „Graysone," zamumlala do polibku.

   „Hmm?"

   „Měli bychom přestat," zamumlala.

   „Proč?"

   „Mohl by nás někdo vidět."

   „No a?" Ashley tváře byli červené, rty nateklé a oči se jí leskly vzrušení. Byl jsem si zatraceně jistý, že jsem vypadal stejně.

   „Naši tě mají rádi, ale slyšet od sousedů, co všechno děláme na veřejnosti v tvém autě by asi nemuseli," uculila se, i když stále zrychleně dýchala. Povzdechl jsem si. „Máš pravdu," zamumlal jsem a svýma rukama, které doteď leželi na jejím zadečku, jsem se přesunul na boky. Naklonila se a střelila mi ještě jednu rychlou pusu, než mýma dveřmi vylezla ven. „Pokračování příště," slíbila mi a se smíchem se rozběhla k domu.

DOUBLE WIN (Spolupráce s @_ivankka_)Kde žijí příběhy. Začni objevovat