3 months for Grayley - 10th part

42 5 2
                                    

Tenhle díl bych chtěl věnovat, pro mě, jedné speciální osobě. kingmoni

Známe se už nějakou dobu, a ačkoliv jsme se začaly přátelit až před dvěma roky, je pro mě velice důležitá. A dnešní den je pro ní významný. Takže bych ti opravdu chtěla všechno nejlepší, hodně štěstí a lásky, a taky to, ať zůstaneš stejně praštěná jako jsi teď. Mám tě hrozně moc ráda. S láskou,

Dornanlover 

Sobota, 13.6.

   „Kde to jsme?" nechápala Ash.

   „Ve skladišti," pokrčil jsem rameny bezděčně. Konečně se mi podařilo najít správný klíč.

   „A co tu děláme?" ptala se. Její hlava se otáčela ze strany na stranu.

   „Chci ti něco ukázat," usmál jsem se na ní.

   „Tam?" ukázala na dveře. „A co? Mučící nástroje?" zvedla obočí. Protočil jsem oči. „Žádné mučící nástroje tam nejsou," ujistil jsem jí. Než se stihla vzpamatovat, popadl jsem jí za ruku a zatáhl dovnitř.

   „Pane jo," vydechla. Její oči byly vykulené, jak se dívala kolem sebe. „Je tu hodně fialové."

   Zasmál jsem se. „Jo, to je. Už teď mám té barvy plné zuby." Pousmála se. Pořád se dívala kolem sebe. „To jste s bráchou udělali sami?"

   „Jo. Dalo nám to docela zabrat, ale stálo to za to," pokrčil jsem rameny. „Pojď," vzal jsem jí za ruku a táhl jí ke schodům.

   „Kam to vede?" zeptala se zvědavě.

   „K bazénu," odpověděl jsem jednoduše.

   „Bazén? Ale já tady nemám žádné plavky," bránila se.

   „Nebudeš je potřebovat, věř mi," mrknul jsem na ní.

   „Graysone!"

   „Myslím to vážně, Ash," smál jsem se. Konečně se přestala vzpírat. Společně jsme vyšli po schodech nahoru a já jí odvedl až ke kraji.

   „Ty vole," vyhrkla Ashley, ale rychle si připlácla ruku na pusu.

   „Líbí se ti to?" smál jsem se.

   „Je tu i lanovka!" vyjekla. S úsměvem jsem sledoval její nadšenou tvář. „Můžeš si jí vyzkoušet," nabídl jsem jí.

   „Můžu?" zeptala se nadšeně. Její oči zářily nadšením.

   „Jasně," usmál jsem se na ní. Přešel jsem k lanovce, abych jí pro ní odjistil a pak jí ji podal. „Do toho." Nadšeně si jí ode mě vzala a pevně se chytla. Pak se zhluboka nadechla a než jsem stačil uvědomit, co se děje, Ashley už byla ve vzduchu.

   „Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííí," ječela nadšeně. Její nohy se houpaly ve vzduchu, než dojela nakonec dráhy. Její tělo sobou díky nárazu cuklo dopředu a Ashley po zádech letěla do fialového bazénu.

   „To bylo úžasné!" smála se mezi molitanem. Byla vidět jen část jejího obličeje, jak se snažila molitanem prodírat. Její tváře byly zarudlé nadšením. Díval jsem se na ní dokud se lanovka nevrátila zpět. Pak jsem jí stejně jako ona popadl do rukou a rozjel se. Na konci jsem se odrazil a v saltu jsem spadl vedle Ashley. Jedním hmatem jsem si jí přitáhl k sobě.

DOUBLE WIN (Spolupráce s @_ivankka_)Where stories live. Discover now