3 months for Grayley - 7th part

57 5 0
                                    

Středa, 3.6.

   „Začíná se stmívat," zašeptala Ashley. Leželi jsem na dece a dívali se nahoru. Naše ruce ležely propletené mezi námi. „Chceš už odvést domů?" zeptal jsem se a snažil se skrýt zklamání. „Ne," povzdechla si. „Doma je to teď k nevydržení," zašeptala. Přetočil jsem se na bok, abych na ní viděl. „Proč?"

   Otočila hlavu a její nádherné oči se upřely do mých. „Mamka nikam nechce. Má tady kamarádky, práci, všechno," pokrčila rameny. „Ale všichni vědí, že tohle je pro tátu příležitost, kterou už znovu nedostane."

   „A tvoje sestra?" zeptal jsem se. Upřímně, stále jsem doufal, že se najde něco, co v jejím odjezdu zabrání. Ash se zasmála. „Ta se těší, samozřejmě. Je jí 10 proboha. Má pocit, že bude hrozné dobrodružství."

   „Třeba bude," usmál jsem se. Ačkoliv jsem chtěl, aby tady zůstala, neznamenalo to, že když nakonec odjede, celý výlet jí znechutím. „Nejsem typ na dobrodružství, Graysone," pousmála se. „Nejsi?" zvedl jsem obočí. „Ne," zavrtěla hlavou.

    Cítil jsem úsměv na tváři. Ukážu jí, jaké je to zažít opravdové dobrodružství. Naše další rande ho bude plné, tím jsem si byl jistý.

   „Proč se tak usmíváš?" chtěla vědět. Usmál jsem se ještě víc a jednou rukou jsem si jí přitáhl blíže. Teď už ležela těsně vedle mě. Její obličej byl jen malý kousek od mého. Stačilo, abych se trochu sehnul a mohl jsem jí políbit.

   „Co to děláš?" zašeptala. Její hlas byl trochu koktavý a také jsem si všiml, že její oči zalétly k mým rtům. Chtěla, aby jí políbil stejně jako jsem to chtěl já. „Snažím se tě rozptýlit," zamumlal jsem. Sklonil jsem svou hlavu, ale jen tak, aby se dotýkaly naše nosy. „Daří se ti to," mumlala zpět. Mohl jsem vidět, jak si jazykem navlhčila rty. Musel jsem zatnout zuby, abych se na ní nevrhl a nestrhal z ní všechno její oblečení. Byla tak nevinná, až to bylo sexy.  „Vážně bych tě měl odvést domů," řekl jsem hlasem, který jsem ani sám nepoznával. Byl hrubý a plný touhy. Ta holka bude moje smrt.

   „Proč?" zamračila se.

   „Protože jsem jenom chlap a tohle," ukázal jsem na její tělo. „Mi moc nepomáhá," dodal jsem. Začervenala se. Jakmile jsem to dořekl, její tváře se nádherně zbarvily. „Nechce se mi ještě domů," řekla.

   Frustrovaně jsem si povzdechl. „Dobře," souhlasil jsem. „Možná bychom se mohli podívat na nějaký film," navrhl jsem. Oči se jí nadšeně rozsvítily. „Něco romantického?" Koulila na mě ty svá zelená kukadla, takže jsem ani neměl sílu říct jí ne. „Fajn, ale žádný Titanic!" určoval jsem si své podmínky. „Platí," souhlasila. Nechápavě jsem kroutil hlavou. Nenávidím romanťáky. S povzdechem jsem jí dal malou pusu na nos a zvedl se. Ash ležela stále na zemi a dívala se na mě. Vypadala tak zatraceně sexy, že jsem měl chuť vykašlat se na nějaký pitomý film a místo toho se na ní vrhnout. Místo toho jsem natáhl ruku, abych jí pomohl se zvednout. „Pojď si vybrat film, puso," mrknul jsem na ní. Chytla se mé ruky a nechala se vytáhnout do stoje. „Puso? Opravdu Grayi? Nic originálnějšího tam nemáš?" vysmívala se mi hravě. Zvedl jsem obočí. „Copak se ti to nelíbí, kotě?" smál jsem se.

   Protočila oči. „Jsi jak malej!"

   „To je životní úděl," pokrčil jsem rameny. Pak jsem se sehnul, abych sebral deku. Byl jsem ohnutý, když jsem dostal pocit, jako by mě někdo sledoval. Rychle jsem se otočil a povedlo se mi tak nachytat Ashley, jak se mi zaujatě dívá na zadek.

   „Vidíš něco, co se ti líbí?" culil jsem se na ní. Okamžitě zrudla. „Ne," vyhrkla.

   Zasmál jsem se. Byla tak roztomilá. „Klidně se dívej, kotě," nabídl jsem jí velkoryse. Znovu jsem se otočil, abych konečně tu deku zvedl. „Takže," usmál jsem se na stále červenou Ashley. „Už jsi vybrala film?"

DOUBLE WIN (Spolupráce s @_ivankka_)Where stories live. Discover now