3 months for Grayley - 15th part

50 3 7
                                    

sobota, 20. 6.

   „Díky bohu, už jsem myslela, že mi ochrnou nohy," zamumlala Ashley. Konečně jsme byli na místě. Poté co Ethan zastavil, Mona vyletěla z auta rychlostí Kulového blesku a Ethan jí následoval. Kdybych to nevěděl, myslel bych si, že jsou siamská dvojčata, fakt.

   „Tak to nejsi jediná," postěžoval jsem se. „Tohle auto není stavěné na lidi a mojí postavou!"

   Pravda ale byla, že nejvíc mě zničila noc strávená vedle Ashley. Ta holka byla vážně úžasná a tak, ale měla ve zvyku se v noci kroutit a různě po mě šplhat, takže je jasné, že jsem toho moc nenaspal. Spíše nic.

   „Měli jsme jet mým autem," zamručel jsem, když jsme se potkali u předku auta.

   „Kdybychom jeli tvým autem, stojíme někde na kraji New Yorku," smála se mi Ash.

   „Ty!" popadl jsem jí a strhl na sebe, takže jsem jí mohl lehtat. „To odvoláš!" přikázal jsem jí, zatímco jsem se jí snažil udržet, aby neskončila na zemi.

   „Ne!" zaječela smíchem. Snažila se mi vykroutit, ale držel jsem jí pevně. Popravdě jsem ani neměl moc práce, byla proti mě hrozně slabá a malinká.

   „Ale jo," smál jsem se jí.

   „Graysone, prosím," smála se hystericky.

   „Všechno v pořádku, chlape?" ozvalo se vedle nás. Překvapeně jsem zvedl hlavu a Ashley si přitiskl blíže k sobě. Byl to automatický pohyb, při kterém jsem se jí snažil chránit. Všimla si toho, protože jsem cítil, jak její ruku stiskla tu mou.

   „Jasně," řekl jsem trochu přikrčeně. „Jen jsem bránil své auto," vysvětlil jsem mu.

   „Tak to jo," zasmál se kluk. Byl to nějaký mladý vojáček. „Měla by se poučit," souhlasil se mnou. Pak se otočil a odcházel směrem ke kasárnám, kde před chvíli zmizel Mothan.

   „Tááákže," protáhl jsem a významně jsem se podíval na Ash. „Já čekám." Vražedně se na mě podívala. „Fajn, omlouvám se," zamručela. „Nechtěla jsem urazit tvoje auto." Usmál jsem se na ní a rychle si ji přetočil v náručí. „Tahle barva ti sluší," usmál jsem se na její růžové tváře.

   „Mám tě ráda, Grayi," zamumlala mi do prsou, kam se schovala.

   „Taky tě mám rád, kotě," dal jsem jí pusu do vlasů. Krásně voněla. Stáli jsem tam několik minut, než Ashley začalo kručet v žaludku.

   „Mám hlad," zamumlal mi do krku. Zasmál jsem se. „To slyším." Zvedla hlavu, abych mohl vidět její protočení očí.

   „Dobře, dobře, vezmeme si auto a najdeme hotel," vzal jsem jí za ruku a dovedl ke dveřím spolujezdce. Počkal jsem, až vleze dovnitř a pak za ní zavřel dveře.

   „Je to daleko?" zamručela.

   „Ne, jsem tam za chvíli," chlácholil jsem jí a nastartoval motor.

   „Bože, jsem totálně přejedená. Asi mi brzo praskne žaludek," kňukla Ashley a opřela se do židle. Pobaveně jsem zvedl obočí. Nikdy jsem jí neviděl tolik jíst, ale líbilo se mi to. Bylo hezké vědět, že není taková ta salátová holka, jak jsme jim vždycky říkali s Ethanem.

   „Jdeme na procházku?" mrkl jsem naní.

   „Ani náhodou," zavrtěla zuřivě hlavou. „Ale můžeš mě odnést do pokoje," zamrkala nevinně a natáhla ke mně ruce. Zavrtěl jsem hravě hlavou. „Ty lenochu!" smál jsem se, ale zvedl se. Vyplázla na mě jazyk.

DOUBLE WIN (Spolupráce s @_ivankka_)Where stories live. Discover now