bonus hoofdstuk 2

79 9 5
                                    

Het liedje hierboven is echt geschikt voor dit hoofdstuk.

Lees please even de A/N op het eind even.

Josh' point of view

Vandaag is de dag. Ik ga eindelijk met Brendan trouwen en oud met hem worden!

Ik trek mijn strik recht en kijk mijn vader zenuwachtig aan.

"Alles komt goed, Josh. Deze dag gaat geweldig worden" zegt hij.

Een half uur later zijn we op de plek van bestemming: het strand. Brendan en ik vonden dat wel een mooie en romantische plek.

Het duurde niet lang voordat Brendan het strand op kwam lopen. We wilden het in een gesloten kring vieren dus alleen familie en de beste vrienden zijn aanwezig. Cian is zelfs getuige.

Brendan heeft een prachtig pak aan en zijn haar zit perfect, terwijl de wind er zachtjes doorheen gaat.

"En dan nu de beloftes: Josh?"

"Brendan, toen ik je voor het eerst zag zitten in de klas, wist ik dat je een stille jongen was, waar ik wel eens mee bevriend kon worden. En gelukkig waren we dat ook snel. Nog steeds moet ik aan je uitspraak denken de eerste dag dat we elkaar ontmoetten en we bij jou film gingen kijken. Want ja, je had gelijk: alle films zijn beter als er eten is, maar alle film zijn leuker als jij er bent. In donkere periodes stond je altijd voor me klaar. Altijd heb ik tussen ons de elektriciteit gevoeld. Ik heb altijd goed bij je kunnen merken hoe jij je voelde en alles is een teken om van je te houden. Je bent beleefd, netjes, zorgzaam en de liefste die ik ken. Je bent iemand met zijn hart op de juiste plaats. Brendan, ik houd zielsveel van je en beloof je dat voor altijd te blijven doen" zeg ik en zie Brendan vertederend kijken.

"Brendan?"

"Josh, toen ik je voor het eerst zag, toen je de eerste schooldag te laat kwam, heb je meteen mijn aandacht getrokken. We wisten beiden niet dat we van jongens hielden en onze vriendschap was er een om van te dromen. Ik moet toegeven dat toen jij met Elena had, ik stik jaloers was. Je behandelde haar als een prinsesje en ik wilde graag meer zijn dan vrienden. Toen ze het met jou uitmaakte, greep ik mijn kans. Want niemand mag jou pijn doen. Je weet precies wat je wilt, het maakt je niet uit wat een ander van je vindt en dat bewonder ik aan je. Je bent soms wat stil, net als ik, maar mijn liefde voor jou heeft geen woorden nodig. De poorten naar jou ziel vertellen me genoeg wat je wilt. Josh, ik houd super veel van je en beloof dat in voor- en tegenspoed te blijven doen" zegt Brendan. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoiets liefs gehoord. Dat is ongetwijfeld het liefste dat iemand ooit tegen me heeft gezegd.

"Josh Dean Clifford,  neem jij Brendan Hugh Francis Murray tot je wettige echtgenoot? Wat is daarop je antwoordt?"

"Ja, ik wil"

"Brendan Hugh Francis Murray, neem jij Josh Dean Clifford tot je wettige echtgenoot? Wat is daarop je antwoordt?"

"Ja, ik wil"

"Dan mag je nu je echtgenoot kussen" Ik kus Brendan teder en niemand kan dit moment nog van ons afnemen of mijn liefde voor hem. Naar mijn mening trekken we te vroeg terug en lopen over het zand dat lijkt op een straat van goud richting de trouwauto. We worden ondergegooid met rozen die vallen als sneeuw. Deze dag is perfect net als onze liefde.

-------

Hey pinguïns, nog zo'n bonus hoofdstuk.

willen jullie nou wel of niet een Q/A want ik heb nog maar van 1 iemand een reactie en dat vind ik om eerlijk te zijn niet de moeite om daarvoor een Q/A te houden. Het is enorm simpel: Je gaat voor het daarvoor benoemde hoofdstuk (Q/A) en gaat bij de personage reageren (of gewoon reageren maar dan duidelijk erbij zetten voor wie je vraag is) En je stelt een vraag. Je kan ook mij vragen stellen. Dat werkt op de zelfde manier. mijn naam staat onderaan dat hoofdstuk (Dagmar) en zet je daar de vraag bij of zet er duidelijk bij voor wie je vraag is bedoeld.

Ps. je mag spammen.

Oké, ik moet nog precies 18 uur naar school, boeken inleveren en dan heb ik vakantie! (regio noord).

Morgen mag mijn beugel eruit, eindelijk na drie jaar!

Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx Dagmar

  

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu