chapter 21

131 10 2
                                    

Luke pov
Het feest is voorbij. Na het voorval is het nog erg gezellig geweest. Mijn vader is vrijwel direct vertrokken, maar mijn broers zijn nog even gebleven.

Op dit moment staan we voor ons huis. Ik open de deur en wil verder lopen, maar Michael trekt me terug. Jij grijnst en tilt me op.
"Je was wat vergeten, love" fluistert hij en loopt over de drempel heen. Met zijn, naar mijn mening veel te lekkere, kont duwt hij de deur dicht. Hij draagt me naar de keuken waar het licht aangaat als Michael op het knopje drukt.
"Dus? Wat wilt u hebben meneer Clifford?" Vraagt hij aan me. Hij kijkt rond en zet me op een barkruk bij ons kook eiland neer. Hij pakt twee biertjes uit de krat in de hoek en geeft mij er een.
"Nou proost" glimlach ik.
"Proost, love" glimlacht Michael. Michael houdt zijn flesje voor mijn mond. Ik doe het zelfde bij hem en zo drinken wij ons biertje op. Niet dat we nog niet genoeg ophadden ofzo, gewoon het moment dat je zo dronken bent,  voelt heerlijk.
Als ons biertje op is wordt ik onverwacht weer Door Michael opgetild. Hij zet de bier glazen op het aanrecht en loopt dan met mij naar boven, nadat hij de keukenlamp weer had uitgedaan natuurlijk.
Hij legt me op bed neer.
"Love, ik ga even naar de wc" meldt hij.
"Is goed, sweetheart" glimlach ik. Hij loopt de badkamer in. Dat geeft mij de tijd om me op iets voor te bereiden. Ik heb een minuut de tijd dus ik moet opschieten. Ik trek snel mijn pak uit en rol naar onze inloop kast. Razend snel zoek ik wat ik moet hebben, als ik het heb, trek ik het zo snel mogelijk aan en ga weer op bed liggen. Ik neem een sexy positie aan.
Even uitleggen wat ik nu aan heb. Ik heb een zwart leren boxer aan met leren bretels eraan de bretels zijn met elkaar verbonden net onder mijn tepels. Ik had dit speciaal voor vandaag bewaard.

Michael komt uit de badkamer lopen. Hij heeft zijn blouse open gedaan, meer ook niet. Als hij mijn ziet, bijt hij moeilijk op zijn lip.
"Holy shit balls" mompelt hij. Ik grijns.
"Do you like it?" Vraag ik met een sexy stemmetje.
"No, I love it. Damn wat wil ik graag die leren ondergoed van je lichaam scheuren en alles met je doen wat God verboden heeft" zegt Michael hees.
"Doe wat je niet laten kunt" grijns ik.

Smut
Michael springt op het bed en zoent me alsof zijn leven ervan af hangt. Ik trek zijn blouse uit, zodat ik zijn bovenlichaam zie. Michael duwt zijn vriend tegen me aan.
"Voel je wat je met me doet" Vraagt hij hees. Ik grijns. En maak de knoop van zijn broek los. De broek schopt Michael uit en gooit hem ergens achter hem neer. Nu heeft hij alleen nog maar zijn boxer aan.
"Omg mijn hoogst persoonlijke gigolo in huis" fluistert hij in mijn oor waarnaar hij er zachtjes in bijt. Zijn mond gaat over mijn hele lichaam en hij bijt in de bretels. Hij trekt ze van mijn lichaam en komt aan bij de boxer. Mijn boner is nog beter te zien in dat leer, wat Michael doet kreunen. Ik hol mijn rug als Michael een fijn plekje aanraakt. Daardoor komt mijn boxer in zijn gezicht terecht die erboven hing. Hij grijnst en bijt heel zachtjes op het topje. Ik laat een kreun horen. Daarna pakt Michael met zijn tanden de rand van de boxer en trekt het in ene keer naar beneden. Hij draait ons om en nu is het mijn beurt om Michael helemaal gek te maken.  Ik ga van zijn nek naar beneden en bijt op zijn rechter tepel. Daarna lik ik erover waarna ik natte kusjes op zijn lichaam achterlaat. Ik lik bij de rand van zijn boxer waardoor hij zijn rug holt en een kreun laat. Ik grijns en lik nog een keer en daarna bijt ik in zijn boxer. Ik kijk snel welke het is en als ik ziet dat het eentje is die Michael niet heilig is, scheur ik hem in stukken. Ik draai Michael op zijn buik en lik aan zijn rug.
"L-Luke" kreunt hij. "Go inside me and fuck me like you never did before"
Ik ga zonder waarschuwing bij Michael naar binnen. Michaels kontgat is groter dan een normaal mens omdat we het zo vaak hebben gedaan. Mijn lengte heeft zijn endeldarm uitgewijdt tot een maximale grootte, waardoor het hem geen pijn meer doet. Ik beweeg ruw heen heen weer en Michael kreunt het uit. De snelheid is maximaal en het gekreun van ons beide vult onze oren.
"Michael" kreun ik. "I'm going deeper than I ever did before and I know you gonna like it"
"Do it" kreunt Michael. Ik ga dieper en Michael knijpt in het kussen. "L-Luke, s-so good"
"Michael, I'm fuck you like i never did before and you are not able tot walk for two or three days"
"Ahhh!" Kreunt Michael. "Stop talking, you dick! Use it for my ass!" Kreunt Michael. Ik ga nog ruwer heen en weer en duw mezelf zo ver als ik kan in Michael. Het geweldige gevoel komt op in mijn buik ik kras een keer met mijn nagels over Michaels rug zodat hij het ook weet. Michael kan het iets langer dan mij uithouden en daardoor krijgen we meestal geen vies bed.
"Ahhhh!" Kreunt ik en kom. Ik ga nog even doorgeven en trek mezelf dan uit hem. Ik draai Michael weer op zijn rug en stop zijn vriend in mijn mond. Ik zuig en lik zo snel als ik kan. Michael zijn ogen zijn gesloten van genot en hij kreunt het uit. Na een tijdje krast hij met zijn nagels op mijn rug. Ik knijp zachtjes in zijn schouder als teken van kom maar. Hij komt en ik slik alles door, en het is veel meer dan normaal. Ik lik mijn lippen af en ga naast hem liggen.
Einde smut

"Kijk dat noem ik nog eens een huwelijksnacht" zucht Michael.
"Mee eens" hijg ik en Michael nestelt zich tegen me aan.
"Welterusten, love"
"Welterusten, sweetheart" glimlach ik en sluit mijn ogen.

Whoop whoop
Super lang hoofdstuk!
Ik ga straks naar verjaardag.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu