chapter 6

166 16 5
                                    

Michaels point of view
En inderdaad, in het weekend zijn Calum en Ashton er. Het is vrijdagavond en ze wouden logeren. Enorm gezellig wordt het dus.
"Gaan we een film kijken?" Vraagt Luke aan ons.
"Nee truth or dare!" Roept ashton.
"Wordt toch eens volwassen" zucht Calum. 
"Moet jij zeggen. Je wou vorige week nog naar een feestje" zegt Ashton. Ik lach om het tafereel voor.
"Zal ik snacks pakken en dan hebben jullie besloten" zeg ik en loop weg. Ik pak een bak popcorn en nog wat andere dingen om te eten.
"Kijk Michael heeft me ten huwelijk gevraagd" hoor ik luke trots zeggen. Ik glimlach. Waarschijnlijk laat hij nu de jongens de ring zien.
"Omg gefeliciteerd luke" hoor ik de andere jongens zeggen. Ik pak wat te drinken en kijk hoever de popcorn is.
"De ring is prachtig" hoor ik Ashton na een tijdje zeggen. Ik pak de snacks en het drinken en loop terug naar de woonkamer.

"Gefeliciteerd Michael" zeggen Calum en Ashton tegelijk als ik weer binnen kom.
"Dankje" glimlach ik en ga naast luke zitten nadat ik de snacks op tafel hen gezet. Luke trekt me op zijn schoot en legt zijn hoofd in mijn nek.
"Ik hou van je Mikey" zegt hij.
"Welke film gaan we kijken?" Vraagt Calum. Luke geeft een kus in mijn nek.
"Uhm, kijk maar in de dvd kast voor een leuke" zeg ik en wijs naar de kast onder de tv. Calum loopt er heen en knielt voor de kast. Luke kust inmiddels mijn kaaklijn. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. Hij zoent me meteen.
"Uhm, guys, is spiderman 3 (komt in 2017 uit) goed?" Vraagt Calum. We trekken weer terug en knikken dan.
"Oke dan stop ik die in de dvd speler" zegt Calum en na even gewacht te hebben start de film op. De film begint en ik ga lekker in Lukes armen liggen.hij slaat zijn armen om me heen. Als ik naar ashton en Calum kijk, zie ik dat ashton zich veilig in Calum zijn armen heeft geworpen. Echt schattig zijn die twee. Zo verschillend zijn ze van elkaar, maar ik heb ooit ergens gehoord dat tegenpolen elkaar aantrekken. Luke en ik zijn ook erg verschillend. Misschien is dat hetgeen wat ons bij elkaar heeft gebracht. Of is het toch dat onze harten sneller gingen kloppen als we bij elkaar zijn en toch elkaar rustig kunnen maken?
Ik schud de gedachte van me af en kijk naar de film. De film is super leuk en voordat ik er erg in heb, verschijnt de aftiteling al in beeld.
"horror?" Vraagt Luke. We stemmen in en ik sta van lukes schoot af zodat hij de film kan starten. Ik trek me even uit en ga dan weer zitten. Luke start de film en komt dan weer naast me zitten. We hebben nog genoeg snacks, dus dat komt wel goed. Luke trekt me dicht naar zich toe, wat ik erg fijn vind. Als luke me niet dichtbij zich houdt, zou ik horrorfilms niet kijken. Ik moet gewoon weten dat luke dichtbij me is om me te redden als dat nodig zou zijn.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Ik weet dat het lang heeft geduurd, maar va school wordt ik nogal moe van en ik had van de week een 2,8 op natuurkunde en een 3,4 op scheikunde gehaald. Dus ik kan denk ik niet snel updaten binnenkort.
Ik was vrijdag op de verjaardag van een vriendin van me en toen werd ik ineens geappd door een jongen uit mijn klas. Een andere vriendin zag dat en pakte mijn telefoon uit handen en ging met he appen om te vragen ofdat hij me leuk vind. Hij zei dat hij me beter wou leren kennen. Nu praten we best veel, maar ik weet niet wat ik moet doen. Hij is wel erg aardig en lief enzo maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen.
En dan nog iets. Ik krijg een bril. Het gaat sowieso wennen worden maar ik ben echt heel zenuwachtig naar de reacties van anderen bij mij op school.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu