chapter 18

103 11 6
                                    

Michael pov
"Dus meneer Clifford, mag ik misschien je verzoeken om mij te vergezellen om naar buiten te lopen en ons overgoten te laten worden met rijst en rozenblaadjes?' Vraag ik plechtig en glimmend aan luke.
'Wil je me nooit meer meneer Clifford noemen? Clemmings klinkt gewoon beter" lacht luke. Ik geef hem speels een duwtje.
"Wees eens aardiger tegen je man!" Zeg ik verontwaardigd. Beiden schieten we in de lach.
"Wat zijn we toch weer leuk samen" zegt luke en pakt mijn hand. "Dus lieve echtgenoot, wij gaan dus naar buiten lopen?"
"Dat is correct, echtgenoot" zeg ik. "Weet je hoelang ik dat al wilde zeggen?" Lach ik half.
"Ik gok lang" lacht luke.
"Ik gok het ook" lach ik terug en we openen de deuren die naar buiten leiden.

Daar staat iedereen te wachten. Ze juichen terwijl wij langs lopen en ondergegooid worden met rijst en rozenblaadjes. We worden in een prachtige klassieker van een oldtimer geleid. Op naar ons feest!

Herken je dat moment dat je zo gelukkig voelt met de leukste en liefste jongen naast je? Nou dat heb ik nu dus. Ik voel me zo gelukkig bij Luke. Hij heeft net een nieuw drankje voor me gehaald en een kus op mijn wang gedrukt.
"Weetje, ik was laatst bij de bruiloft van kennissen, maar daar ging het meer om het feest en hier echt om de liefde. Je merkt het aan alles. Gewoon een klein feestje met alleen genodigden. Het is zoveel beter" hoor ik Martin tegen Shawn zeggen. Ik glimlach en kijk luke aan.
"Kom op de eerste dans!" Roept niall en trekt ons uit onze stoelen en duwt ons lichtjes naar het midden van het zaaltje. Een slowdance nummer begint te spelen.
Luke glimlacht. "Mag ik deze dans?" Vraagt hij. Ik knikt en vouw mijn hand in de zijne. Hij legt zijn hand op mijn rug en ik sla de mijne om zijn nek. Luke begeleidt me over de hele dansvloer en ik voel me op dit moment net Assepoester op het bal die staat te dansen met de prins. 
Al snel dansen er andere mensen met ons mee. Ik glimlach naar wat familie en kennissen. Luke wordt op zijn schouder getikt.
"Mag ik misschien met mijn zoon dansen?" Vraagt pap. Mijn ogen vergroten zich. Pap heeft altijd homo's gehaten. Ik kan niet geloven dat hij hier is. Luke knikt en geeft mij over aan mijn vader.
"Ik ga even iets te drinken halen. Zal ik ook wat voor jullie halen?" Vraagt luke.
"Cola is goed" glimlach ik.
"Ik heb nog wat bij Karen staan" zegt pap. Luke knikt en loopt weg.
"Michael, wat kan ik zeggen? Ik ben blij voor je"
"Pap, ik ben echt blij dat je er bent" zeg ik eerlijk. "Ik weet dat je niet achter mijn keuze staat en toch ben je gekomen. Daar ben ik je echt dankbaar om"
"Het is goed, jongen" glimlacht mijn vader waterig. "Je bent zo snel groot geworden. En al had ik opa willen worden. dat je een lieve vrouw had, ben ik alsnog blij dat jij gelukkig bent" Ik glimlach naar mijn vader terwijl we verder dansen.
"Je hebt tegenwoordig meer vrienden dan dat je ooit had"
"Subtiel hoor, pap" lach ik.

Omg ik voel medelijden voor het homostel dat van het weekend zo zijn toegetakeld.
Ik probeer dit boek leuker te maken door feiten over het homohuwelijk op te zoeken en toen heb ik dingen ondervonden dat ik nog niet wist. Maybe kom je er nog in het boek achter. Ik heb alleen het idee dat dit boek niet meer zoveel wordt gelezen.
Ik heb deze week toetsweek en i kinda hate it.
Donderdag heb ik sollicitatiegesprek bij pretpark hier in de buurt en ik ben nogal nerveus.
Ik heb vorige week dinsdag overleeft. Het was toen precies 5 jaar geleden dat mijn nichtje zelfmoord heeft gepleegd en het ligt nog steeds erg gevoelig bij me en ben ik van mening (zelfs na mijn depressie) dat het niet de juiste oplossing is.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu