chapter 7

162 18 3
                                    

Lukes point of view
De horrorfilm is begonnen en ik heb Michael dicht naar me toegetrokken. Ik weet dat hij het fijn vindt als ik hem vast hou en stiekem voel ik me ook op mijn gemak gesteld dat ik weet dat hij dichtbij me is.

Opeens komt er een schrik moment en alle vier kruipen we zowat achter de bank.
"Dat ding is verschrikkelijk" fluistert Michael. Ik pak zijn hand en knijp er zachtjes in.
"Het komt wel goed, Mikey. Het is niet echt" zeg ik en probeer niet alleen Michael maar ook mezelf te overtuigen. Ik knuffel hem stevig.
"Laat me niet los" fluistert hij. Calum kijkt ons amuserend aan en Ashton is diep in calums shirt gedoken. Ik zet de film stop.
"Dit wordt niks" zeg ik. "Wat gaan we nu doen?"
"Truth or dare doen?" stelt calum voor.
"Serieus? Hoe oud ben je, calum. Dat spelletje is voor tieners" lacht Ashton.
"Stiekem ben ik ook nog gewoon een tiener" zegt calum met een grijns.
"Niet alweer he" zucht Ashton.
"Hoezo alweer?" vraagt Michael.
"Nou de vorige keer toen hij dat,zei, begon hij Shawn Mendes te zingen en rende lim heel hard weg omdat hij alleen nog maar een onderbroek aan had" lacht Ashton terug denkend aan het moment. "Het zag er overigens wel damn sexy uit"
"Truth or date dus" lach ik.

"We kunnen ook spin the bottle doen" zegt Michael. 

"Ja goed idee" stemt Calum mee in. 

"Oke ik haal wel een fles of zo" lach ik. Soms lijken we echt op tienermeisjes ofzo. Ik lach om mijn eigen gedachten en pak een lege fles uit een bierkrat. 

Ik loop weer terug en ga in de kring zitten die de jongens gevormd. Soms zelfs e echt debiel, maar ik ben niks anders. 

"Hier is de fles. Hebben al leuke dingen in gedachte want dit wordt lachen" zeg ik. 

"Wacht. Zullen we ook anderen uitnodigen? Dan heb je meer keuze" zegt Michael. 

"Ja leuk idee" stemmen we met hem in en als een gek rennen we allemaal richting een telefoon om mensen uit te nodigen. Ikzelf ook. Ik bel Beca en zij zei dat ze ook een paar vrienden zou uitnodigen. 

Een half uur later gaat de bel. Ik loop er heen. Als ik de deur open, kan ik niet geloven wie daar staan. Daar staan de jongens van one direction, zo hebben we ze altijd genoemd. 

"Omg jongens!" Zeg ik blij en en knuffel ze allemaal. "Wat ben ik blij om jullie te zien" ze lopen verder en begroeten iedereen. 

Iets later gaat weer de bel en dit keer staat Beca voor de deur met een aantal meiden en een paar van onze vriendengroep. 

"Dit zijn perrie, jade, jesy en leigh Anne" stelt Beca de meiden voor. 

"Kom verder" zeg ik en begeleid ze het huis in. 

"Is iedereen er?" Vraagt Michael.

"volgens mij wel" zeg ik en we maken een hele grote kring. We zitten op matrassen en snacks liggen op tafel.  

"Hey Ho!  Let's go!" Roept ashton. 


HEY PINGUÏNS NIEUW HOOFDSTUK HIER. HET IS AL EEN TIJDJE GELEDEN MAAR IK WOU GEWOON DOL GRAAG UPDATEN. 

IK SNAP NIKS VAN JONGENS. IK HEB DUS DUIDELIJK EEN CRUSH OP DE JONGEN WAAROVER IK VERTELDE IN HET VORIGE HOOFDSTUK, MAAR HET IS MIJ NIET DUIDELIJK WAAR WE STAAN. HIJ ZEI DAT HIJ ME LEUK-LEUK VIND MAAR GEEN RELATIE WOU OMDAT HIJ DAN GEEN TIJD VOOR ME HAD NIET DAT HIJ ME NIET LEUK VIND OFZO EN IK WEET NIET WAT IK ERMEE AAN MOET. KIJK DIT MAAR:

IK HEB INMIDDELS OOK MIJN BRIL EN IK KREEG ALLEMAAL MAAR POSITIEVE REACTIES ZELFS VAN LERAREN! INMIDDELS BEN IK ER HELEMAAR AAN GEWEND 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

IK HEB INMIDDELS OOK MIJN BRIL EN IK KREEG ALLEMAAL MAAR POSITIEVE REACTIES ZELFS VAN LERAREN! INMIDDELS BEN IK ER HELEMAAR AAN GEWEND 

VORIG WEEKEND WAS ER JOTA NET SCOUTING EN MOCHTEN WE BLIJFT SLAPEN DAT WAS ECHT SUPER GRAPPIG WANT DE LEIDING WAS DRONKEN TWEE MEIDEN WORDEN BUITEN SLAPEN MAAR EEN JONGEN WOU ZE LATEN SCHRIKKEN EN OMDAT ER MAAR ZES MENSEN BLEVEN SLAPEN MOCHTEN JONGEN EN MEIDEN BIJ ELKAAR OP DE KAMER WAAR DOOR WE DUS EEN NACHTJE HEBBEN DOORGEHAALD EN DAT WAS SUPER GRAPPIG WANT DIE JONGEN HAD HET DE HELE TIJD OVER DE KILLERCLOWN EN LIET DIE MEIDEN DUS OOK SCHRIKKEN DIE BUITEN BLEVEN SLAPEN

MORGEN IN MIJN BESTE VRIENDIN JARIG DUS DAAR GA IK HEEN EN HEB ER ERG VEEL ZIN IN. 

HOPE YOU LIKE IT 

COMMENT VOTE 

LOVE YOU ALL 

XX DAGMAR 

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu