bonus hoofdstuk 1

99 9 6
                                    

Josh' point of view

7 jaar. 7 jaar ben ik al samen met Brendan. We wonen al een tijdje samen. 7 jaar, is dat geen feestje waard of een jubileum? Of zal ik hem mee nemen op een date? dat we het met zijn tweetjes vieren? ik besluit het laatste te doen. Brendan komt toch zo thuis van school. Hij zit in het laatste jaar van zijn opleiding. Hij had besloten om na zijn hbo nog universiteit te doen terwijl ik dacht dat het wel weer mooi was geweest. Ik heb een baan aangeboden gekregen die ik meteen heb aangegrepen. Nu werk ik als meester op de basisschool. Ik ben best trots op me dat ik dat als beroep heb durven kiezen, na wat er in mijn verleden allemaal wel niet is gebeurd. Waardoor ik geleerd heb om juist op de stillere types in een klas te letten en pestgedrag eerder herkennen.

De voordeur opent zich en Brendan schreeuwt door het huis dat hij er weer is.

"Ik ben in de keuken" roep ik en Brendan verschijnt ook in de keuken. Hij geeft me een kus en zet daarna zijn broodtrommel op het aanrecht. "Kleed je om, ik wil je ergens mee heen nemen" zeg ik en kus Brendan nog een keer. Hij kijkt me verbaasd aan en verteld me dat hij over vijf minuten weer beneden is. Ik pak het laatste nog even snel wat ik mee moet nemen en zet dat alvast in de auto. Als ik weer het huis inloop, loopt Brendan net de trap af en hij ziet er echt goed uit. 

"Zo hé beautiful, ik heb de spullen al in de auto gezet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Zo hé beautiful, ik heb de spullen al in de auto gezet. ben je klaar om te vertrekken?" vraag ik.

"Waar gaan we heen?" vraagt Bren die nog steeds van niks weet.

"Ik neem je mee op een date" zeg ik met een duh-toon in mijn stem. Brendan stapt in de auto aan de kant van de bijrijdersstoel. Ik stap ook in en zet ge radio aan. Ik zet een album aan van James Bay, want ik weet dat Bren daar fan van is. Het liefste zingt hij keihard mee met Scars. En heel toevallig staat dat liedje nu op. Brendan zingt zachtjes mee en zijn stem is echt prachtig.

We zijn aangekomen bij een leuk restaurantje ergens in Rotterdam. Ik bestel voor Bren en mij hetzelfde, omdat ik toch wel weet wat hij lekker vindt.

"Waar heb ik dit etentje aan verdient?" vraagt Bren.

Ik schud verontwaardigd mijn hoofd en grijp pijnvol naar mijn hart. "Hoe kan je dat nou niet weten? We zijn vandaag zeven jaar bij elkaar" zeg ik en Brendan kijkt me schuldig aan.

"Serieus? ik dacht dat dat over twee weken of zo pas was" zegt Brendan schuldbewust. Het eten arriveert en ik kijk met hongerige ogen naar het lekkere eten.

"Brendan, lieve Brendan, we zijn nou al zo lang samen en we hebben al veel meegemaakt samen. We hebben vele leuke momenten gehad en ook wel wat minder leuke. Je staat altijd voor me klaar en ik weet dat ik op je kan vertrouwen. Ik weet dat jij dat ook vindt, want je hebt het mee vaak genoeg gezegd. Om mijn liefde aan jou te bewezen zou ik je graag deze ring met betekenis geven" zeg ik als we bijna het eten ophebben en ik ga op één knie zitten. "Lieve Brendan wil je met me trouwen?" vraag ik. Brendan kijkt me eerst geschokt aan en daarna antwoordt hij me.

"Ja, ik zou heel graag met jou willen trouwen" zegt hij en knuffelt me blij. Mensen rond om ons die in het restaurant zitten, beginnen te juichen en te klappen. Eén ding is zeker: ik ben een van de gelukkigste mannen op aarde.

---------------------

Hey pinguïns, dit is dan het eerste bonus hoofdstuk. Ik heb nog weinig tot geen reacties op de Q/A. Moet ik er dan vanuit gaan dat jullie die dan niet willen?

Hierna komen er nog twee bonushoofdstukken en sowieso het dankwoord.

oke ik heb weer een leuke Boyband gevonden. tja, ik ben nou eenmaal een professional fangirl dus don't blame me. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje ernaar nemen, want ze maken heel veel covers van liedjes van 5sos. ze heten The Tide en zijn echt leuk om naar te luisteren.

Hope you like it

Comment vote

Love you all

XX Dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu