chapter 2

180 18 4
                                    

Michaels point of view
Na een lange werkdag rij ik naar huis. Zometeen zie ik luke weer. Jammer dat ik altijd tot vijf uur moet werken, want daardoor zien we elkaar weinig. Ik hou nog elke dag van hem en ben blij dat we samenwonen.
Ik zet mijn radio harder als er een liedje van greenday opkomt. Ik zing luid mee en al snel ben ik thuis.

"Ik ben thuis, schat" Roep ik door het huis.
"Hey, sweetheart. Ik ben in de keuken" Roept Luke terug. Zo gaat het dus altijd. Ik loop via de woonkamer richting de keuken, maar blijf in de woonkamer stilstaan als ik een meisje op onze bank zie zitten.
"Hallo, jij moet Michael zijn. Ik ben Beca aangenaam kennis te maken" zegt ze.
"Uh, hoi. Wat doe je op onze bank?" Vraag ik verward.
"Luke had me uitgenodigd om te blijven eten. Hij zei dat jij dat ook leuk zou vinden" zegt Beca akward. Op dat moment komt Luke de woonkamer binnen.
"Hey sweetheart" zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Ik zie dat je Beca al hebt ontmoet. Ik heb haar uitgenodigd om te blijven eten. Ze is een klasgenoot van me en een goede vriendin" zegt luke. Dat is duidelijk.
"Dat maakt het minder akward" lach ik.
"Hoe was je werk?" Vraagt Luke.
"Leuk. Er was vandaag een nieuwe cliënt" zeg ik. Ik heb beroepsgeheim dus mag nooit te veel vertellen.
"Leuk. Volgens mij is het eten klaar. Komen jullie mee naar de eettafel?" Vraagt Luke. Ik knik en loop naar de eettafel. Beca volgt ons. We gaan zitten en scheppen het eten op. Calum heeft luke goed leren koken. Hij is nu trouwens beveiliger in een museum. Ashton is bouwkundige. We spreken ze nog best vaak want we wouden niet dat onze vriendschap verloren ging.
"Dus" zeg ik om de stilte te verbreken. "Beca" Luke zucht.
"Mikey, doe nou niet" zegt hij.
Beca kijkt ons vreemd aan. Logisch ook je zit niet elke dag met een homo stel aan tafel.
"Als je denkt dat ik luke leuk vindt, heb je het mis" lacht Beca. Ik hou een oog op luke. Hij lijkt het niet erg te vinden dat ze dit zegt. Ik kijk Beca vreemd aan. Elk meisje vindt luke aantrekkelijk en dat is logisch ook, jammer k bedoel, dat vind ik ook.
"Ik ben lesbisch" verklaart ze. Ik knik begrijpend.
"Oh, op die fiets" zeg ik. Luke kijkt me aan en ik weet dat ik nu moet ophouden, anders zou het te gênant worden voor Beca.
"Hoe was school?" Vraag ik om van onderwerp te veranderen.
"Niks speciaals eigenlijk, he Beca?" Zegt Luke. Beca knikt.
"Wat gaan we vanavond doen?" Vraag ik. 's Avonds is voor ons dat we wat leuks kunnen gaan doen.
"Uhm, goeie vraag. We kunnen een film gaan kijken" stelt Luke voor.
"Goed idee. Vindt je dat ook, Beca?" Vraag ik aan haar ofdat ze dat ook leuk vindt.
"Ja hoor" glimlacht ze.
"Mooi dan doen we dat" zegt Luke blij.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Ik ga morgen met scouting bbq'en en heb er erg veel zin in.
Gister op training was ij nogal druk dus heb ik de jongens een nieuw spel geleerd: alles is vier. Ze worden er nu al gek van. Een vriendin van me is er door geobsedeerd want ik zei tegen haar: "als jij een woord vindt wat geen vier is, trakteer ik op een ijsje." Nu app ze me de hele tijd met de langste woorden om geen vier te krijg en dat lukt nog niet. Vandaag had ze nog een woord: hippopotomonstrosesquippedaliofobie. Dat heeft 35 letters en 35 heeft 12 letters en 12 6 en 6=3 en drie is vier. Dus ik wordt hier een beetje gek.
Dan nog iets. Wij hebben nieuwe konijntjes. Ze zijn kleiner dan mijn hand en zeven weken oud. Super cute natuurlijk alleen over de namen valt te discussiëren of ze passen. Ze heten namelijk Jones en colin. Ik vind het geen konijnennamen maar oke
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu