chapter 15

95 9 0
                                    

Luke pov
Drie maanden later is dan de bruiloft. We zijn nu inmiddels hier helemaal gewend. Michael heeft de baan gekregen en we hebben het beide erg naar ons zin op het werk.

Morgen is de bruiloft en ik ben best wel zenuwachtig. Alle familie en vrienden zijn hier in Nederland. Zelfs shawn en Colin zijn gekomen!
"Luke en Michael, geef elkaar nog maar een kus. Morgen zien jullie elkaar pas weer" zegt Liam. Ik geef Michael nog een kus en dan worden we letterlijk uit elkaar getrokken.
"Het is jullie laatste avond als vrijgezel en dat vier je maar op een manier" zegt Colin blij.
"Luke jij gaat met ons mee" zegt shawn.
"En Michael met ons" roept niall. Ik wordt in een auto geduwd. Mijn groep bestaat uit: shawn, beca, Calum, Harry en Liam. Super gezellig wordt dat. Als we wegrijden worden er allemaal dingen aan mijn kleding veranderd. Mijn blouse wordt opengetrokken, ik krijg een lint om met in koeienletters 'vrijgezel vóór hell', ik krijg iets op mijn hoofd en om mijn ene hand wordt een handboei omgedaan.
"Wat is dit" Vraag ik lachend.
"Je vrijgezellenavond" grijnst Harry.

Bij een club aangekomen, wordt ik naar voren geduwd. Ik wordt neer gezet bij het podium en neem even de omgeving me op. Wij zijn hier de enige groep. Er hangen hier en daar de gay vlag, regenbogen, fotofoto's van homo's: dit is dus een gay bar. Opeens gaat gordijn voor me open. Daar staat een jongen en ik moet toegeven hij is zeker niet lelijk. En wordt een liedje ingezet: dear Maria, count me in van all time low. De jongen begint de dansen en ondertussen stript hij.
Als hij alleen nog een tanga aan heeft sla ik mijn ogen neer. Verder hoef ik niet te zien hoor. Gelukkig wordt ik weer ergens anders heen getrokken.

We komen aan bij een stadion. We gaan naar binnen en Calum laat een briefje zien aan een bewaker. We worden binnen gelaten en naar onze plek gebracht. Het stadion is gevuld met fans van een bepaalde band. We gaan dus naar een concert. Ik kijk verder rond en zie mensen met greenday shirts. Nee, dit kan niet waar zijn! Dat zou zo geweldig zijn!
"Omg dit kan niet waar zijn!" Roep ik blij.
Even later komt greenday echt op het podium. Ik kan mijn ogen niet geloven!

De avond was echt geweldig! Op dit moment slenteren we met zijn allen richting de hotelkamer van Liam. Daar blijven we nog even met zijn allen nog wat drinken. Er werd mij verteld dat ik vannacht bij hem moet blijven slapen, want elkaar zien voor het huwelijk brengt ongeluk. Ik zal ook hier mij klaar moeten maken. Op dit moment is Calum mijn pak aan het halen. Die had ik bij hem thuis gedropt zodat Michael die nog niet zou zien. Ik ben zo benieuwd wat hij ervan vindt en hoe hij eruit zal zien. Ik ben zo zenuwachtig voor morgen maar aan de andere kant heb ik er super veel zin in.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier.
Ik had gister dropping van school en het was super gezellig. We waren natuurlijk enorm hyper, dus ja...
H

ope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu