25

107 10 4
                                    

Lukes point of view
Vier maanden. Het is vier minder later. Zou ik vandaag dat ene ongemakkelijke ding kunnen bespreken? Ik zou het zo graag willen. Maar wat nou als hij niet wilt?

Ik verzamel al mijn moed bij elkaar en besluit om het gesprek met Michael toch aan te gaan.
"Michael?" Vraag ik om zijn aandacht.
"Wat is er, Luke?"
"Zou jij een kindje willen?" Gooi ik er meteen uit. Michael had duidelijk deze vraag niet verwacht. Hij spugt zijn slok drinken uit, waarvan hij net een slok van had genomen.
"Uhm..." stottert hij.
"Het geeft niet als je het niet wilt hoor. Ik dacht alleen..." Ik wordt door hem onderbroken.
"Ik zou graag met jou een kindje willen opvoeden" glimlacht hij. "Maar hoe komen we aan dat kindje? Ik wil om eerlijk te zijn niet een kindje adopteren. En daar bedoel ik niet mee dat ik het niet zielig vind voor ze omdat ze geen ouders hebben, maar ik zou graag een kindje willen waar ik jou of mij in zou willen herkennen" legt hij uit.
"Ik snap wat je bedoeld. Dat zou ik ook willen. Zou ik anders een afspraak maken met de huisarts? Misschien kan die ons verder helpen of ons naar een gynaecoloog doorverwijzen" stel ik voor.
"Goed idee" stemt Michael met me in. Ik pak de telefoon.
"Ik ga het meteen regelen" zeg ik en loop naar de keuken waar ik het nummer van onze huisarts in toets.

H= huisarts Luke is luke

H: met huisartsen praktijk Janssen.
L: Hallo u spreekt met Luke Clifford.
H: Waar kan ik mee helpen?
L: mijn man en ik zouden graag een afspraak met u willen maken; we zouden graag een kind willen, maar dat gaat niet lukken.
H: ik begrijp het. Zouden jullie morgen gelijk om 8:00 uur kunnen?
L: Jawel, dat gaat wel lukken.
H: Oké dan zie ik jullie dan.
L: Dankuwel en tot morgen.

Ik hang op en vertel gelijk aan Michael, die ook in de keuken was komen staan, dat we gelijk morgen terecht kunnen.

"Ik kan niet wachten om te zien hoe goede papa jij zal zijn" glimlacht Michael en slaat zijn armen om mij heen. Er zijn vast heel veel manieren te vinden.
"En ik ben benieuwd ofdat jij de stoere, sterke en strenge papa wordt" glimlach ik.
"Ik wil niet streng zijn. Dat mag jij wel doen" grijnst hij.
"Dat zien we dan wel" glimlach ik en kus zijn lippen.
"Het kindje krijgt sowieso wel een heel sexy vader" knipoogt Michael.
"Heb je het nou over jezelf? De enige die ik zie die sexy is, ben jij" plaag ik.
"Je weet wie ik bedoel" Michael slaat me speels.
"Nou eigenlijk..." Ik zet mijn vingers tegen mijn kin, waar een mini baardje groeit. "Heb ik geen idee wie je bedoeld" zeg ik met een zo serieus mogelijk gezicht.
"Jij gekkie!" Michael prikt in mijn borst. Ik laat me op de bank vallen.
"Zo zo sterke Clifford. Sterk begint met een S. Net als Sexy dussss" grijns ik. Michael gaat op mijn schoot zitten en plaatst zijn lippen op de mijne.
"Ik hou van deze discussies" fluistert hij in mijn oor en zoent me weer.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. WE ZIJN OP DE HELFT van DIT BOEK EN IK HEB HET GEVOEL DAT HET NU PAS ECHT BEGINT. WHOOP WHOOP

Oke het is nu super duidelijk dat een jongen mij leuk vindt. Hij heeft het zelf nog niet gezegd, maar alle hints die hij geeft is niet alleen voor mij duidelijk.
Ik ken hem van zwemtraining. We zitten in dezelfde baan waar in totaal 4 jongens in zitten en 6 meisjes. Die jongen plaagt alleen mij en niet een van de andere meisjes. Als ik langs hem zwem gooit hij water op me of hij botst 'per ongeluk' tegen me aan. Als ik dan om kijk, kijkt hij ook om. Hij gooit me elke training in het water en dan doe ik dat weer terug.
Na de training leg ik altijd mijn telefoon en bril in de kleedkamer neer. Als ik erheen loop gaat hij onder de douche staan. Als ik terug kom, is hij weg. Een keer was mn vriendin van zwemmen er niet en toen bleef hij wel onder de douches staan. Toen hadden we een heel gesprek over eigenlijk niks. (Het zijn van die uniseks douches waar iedereen in zijn zwemkleding onder gaat staan)
Hij lacht ook altijd om mijn grapjes.
Ik sprak gisteren een andere jongen uit mijn baan na de training en die zei dat die jongen vreemd doet als ik er ben.

Dan nog iets

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dan nog iets. Ik dacht dat ik niet meer over zou gaan dinsdag en toen had ik 2 en een half uur gehuild. Ik wil echt zo graag over. Die avond was er tien minuten gesprekken en kwam ik er achter dat het nog wel mogelijk is. Ik moet vooral wiskunde omhoog zien te krijgen. Morgen ga ik met mijn mentor reken welke cijfers ik moet halen om over te kunnen. Ik mag ook mijn toets van de toets week voor een tweede keer herkansen van wiskunde want die leraar vind het ook vervelend dat ik zulke onvoldoendes haal.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu