45

85 9 5
                                    

Vertellers point of view.
Terwijl het bij huize Clifford weer rustig wordt, wordt iedereen in Australië alweer wakker.

Niall die is altijd bij Liam gebleven. Hij heeft zich gespecialiseerd in psychoanalyse. Terwijl Liam bij een uitgever werkt. Het gaat goed met ze en ze hebben een meisje geadopteerd.

Harry en Louis hebben een zoontje geadopteerd en ze zijn heel gelukkig met zijn drieën. Ookal heeft Harry afgelopen zomer zijn baan verloren. Louis werkt als beveiliger bij het ziekenhuis.

Hope heeft een hoge rang verovert in haar bende en is de vriendin geworden van Cameron, waar ze altijd al een oogje op heeft gehad.

Ook in Amerika gaat alles goed zo heeft Shawn twee kinderen gekregen met Regina en zo verdient hij als muziekleraar zijn centen.

Asthon en Calum wonen met zijn tweeën nog gezellig naast huize Clifford. Ze wilden geen kind want dan zouden ze minder tijd voor elkaar hebben. Asthon is architect geworden en Calum werkt in het museum als beveiliging.

Beca heeft eindelijk de ware gevonden en ze heet Cara. Samen zijn ze nu al drie jaar gelukkig en ze hebben een tweeling geadopteerd. Zo nu en dan denkt Beca aan Josh. Tijdens haar zwangerschap van hem, is ze toch ongemerkt gehecht aan hem geraakt. Ze voelt altijd in haar onderbuik aan ofdat hij vrolijk is of niet. Nu hij bij Brendan is, verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Haar moeder-instinct heeft een deel van haar leven overgenomen. Ze vond het ook verschrikkelijk toen ze uit Nederland moest vertrekken en heeft er nog nachten van wakker gelegen. Maar gelukkig hebben ze in de planning staan om met Josh' examen naar Nederland te gaan.

Terwijl Josh bij Brendan logeert, wat erg gezellig is, hebben Michael en Luke tijd voor elkaar. Doordat ze meestal zo met Josh bezig zijn, hebben ze minder tijd voor elkaar. Josh beseft het ook wel eens en gaat dan bij iemand logeren zoals nu. Maar niet alleen om zijn ouders slaapt hij nu bij Brendan, ook omdat hij zielsveel van hem houdt en hij voelde zich simpelweg kut dat het zo is gelopen nu ze net aan elkaar durfden te vertellen wat ze voor elkaar voelen. Tijdens het logeren liggen ze wat op Brendans bed en kijken netflix. Ze vinden het beiden fijn om even niks te doen met iemand bij hem die veel van hem houdt.

Brendan is misschien dan een stille jongen, maar zijn hart zit op de juiste plaats. Telkens als Josh iets tegen hem zei, sloeg zijn hart een slag over. Hij heeft altijd al een zwak gehad voor hem en is super blij dat Josh hetzelfde voor hem voelt.

Michael en Luke hebben een onrustige nacht en dat is niet omdat ze Josh deze nacht niet hoeven te beschermen. Wat weer leidt tot overlast bij Asthon en Calum, die snel een kussen over hun hoofd trekken. Tja, Michael en Luke hadden misschien vandaag een meningsverschil dat even uit de wereld moet worden geholpen. Wat liefde allemaal wel niet kan.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Ik heb vandaag nog meegelopen met de wandel4daagse en het was opzich wel gezellig. Eerst zou ik vandaag niet lopen omdat mijn vriendinnen moesten werken, maar gelukkig had ik nog iemand gevonden die wel met me mee wilde lopen.
Dit hoofdstuk gaat te eren van 5sos_loves_5sos. Zij heeft dit idee bedacht en daardoor lijkt deze schrijfstift iets anders.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar 

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu