chapter 16

109 10 4
                                    

Die foto vond ik hahah
Michael pov
Eindelijk is de dag aangebroken waar we zolang op hebben gewacht. De bruiloft. Ik heb er super veel zin in.

Gisteren was echt mooi. We zijn naar de efteling geweest en daar werd ik dan door mn vrienden voor lul gezet. Uiteindelijk ben ik in slaapgevallen bij asthon en Calum thuis.

Asthon brengt op dit moment mijn haar in model. Ondertussen lees ik nog een keer de gelofte door.  Ik ben zo zenuwachtig! Wat als luke me er niet uit vindt zien? Hoe zal hij eruitzien? Wat als ik stotter? Wat als het publiek me aanstaart? Wat als... oké Michael, dit gaat goed komen. Spreek ik mezelf in. Ik ga er gewoon zoveel mogelijk er van genieten. Ik trek mijn pak aan en bekijk mezelf in de spiegel. Ik speldt de bloemen op mijn borst en wendt nog een blik in de spiegel.
"Michael, wat zie je er mooi uit" zegt ineens een heel bekende stem. Ik draai me om en zie mijn moeder staan.
"Mam!" Ik vlieg haar in de armen voor een knuffel. "Ik ben zo blij dat je er bent"
"Ik zou het voor geen goud willen missen" verzekert ze me. Mijn moeder doet mijn vlinderdas om en glimlacht trots naar me.
"Je wordt zo snel groot" zegt ze met een traan op haar wang.
"Niet huilen, mam" zeg ik en veeg haar traan weg.
"Ik huil niet. Mijn ogen worden gewoon emotioneel bij het aanzien dat mijn kleine jongen al gaat trouwen" glimlacht ze.

Een half uur later sta ik dan in het zaaltje bij het 'altaar'

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Een half uur later sta ik dan in het zaaltje bij het 'altaar'. Er stromen allerlei gedachten door me heen. Hoe zal luke eruitzien? Zal dit echt de mooiste dag van mijn leven worden? Wat als ik stotter? Zouden mensen me raar vinden? En dan last best: zal luke met mijn achternaam goed klinken?

Ik kijk de zaal rond. Ik zie lukes familie, volgens mij is zijn vader en broers er ook; vrienden van ons; mijn familie. Als ik mijn moeder aan kijk zie ik niet mijn vader naast haar maar tante Maria. Ze zijn druk aan het praten. Ik kijk verder en zie de jongens van one direction vrij vooraan zitten. Ik zend niall een blik. Hij kijkt me bemoedigend aan en dan klinken er klokken en bellen. De deur kan elk moment opengaan en ik zal mijn bruidegom zien. Hij zal er super sexy uitzien. Dat kan niet anders.

En dan gaat de deur open. Daar staat de prachtigste man die ik ooit heb gezien. Luke staat daar in een prachtig pak en zijn spieren zijn duidelijk te zien.

Hij komt met liz deze kant opgelopen met Calum en Ashton, onze bruidsjonkers, achter zich aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij komt met liz deze kant opgelopen met Calum en Ashton, onze bruidsjonkers, achter zich aan. Het is een prachtig gezicht. Hoe hij daar loopt heb ik mijn zenuwen opzij gezet en mijn beslissing gemaakt. Hij is degene die ik mijn man wil noemen. Hij is degene waar ik morgen naast wakker wordt. Zonder dat ik het door had, staat mijn mond open en kwijl ik nog net niet.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier.
Omg de bruiloft!
Ik ga zo naar Emmen om te winkelen met mn ouders en zus en dat gaat denk ik wel gezellig worden.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
Xx dagmar

My Heart Is Here For You ~ Muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu