56

281 11 3
                                    

*Een paar maanden later*

~~Pov Jara~~
Luke en ik liepen hand in hand het vliegtuig uit, eindelijk terug in Australië, thuis. De tour was geweldig verder, mijn vader zit in de gevangenis voor zeker 3 jaar en de rest van mijn leven gaat eigenlijk wel goed ja. "Ik kan niet wachten op weer thuis te zijn" zuchtte Luke met een glimlach. Ik knikte "ik ook, we hebben niet lang van ons nieuwe huis kunnen genieten voor we weg gingen." zei ik. Luke knikte en we liepen naar de taxi die al klaar stond voor ons, Evie en Ashton reden ook mee. Malum, Michael en Calum dus reden in een andere taxi, dat hebben we expres gedaan. Evie weet het nog niet maar Ashton gaat haar verrassen met een huis waar ze samen kunnen gaan wonen, hij heeft het ons natuurlijk allemaal al lang verteld. Ik grijns bij het idee van hoe Evie zal reageren, Luke kijkt gelijk mijn kant op en grijnst terug "wat is er zo grappig." ik keek richting Ashton en Evie, hij kreeg de hint door en glimlachte. De taxi stopte voor een mooi, groot huis "bestemming 1" zei de chauffeur. Ik zag Evie duidelijk verward kijken "Is dit jullie huis?" vroeg ze aan mij. Ik schudde mijn hoofd en moest lachen, "verrassing." zei Ashton. Evie keek hem met grote ogen aan "wat?!" zei ze. "We gaan samenwonen." grinnikte Ashton, Evie sloeg meteen haar armen rond Ashton zijn nek en gaf hem een zoen "doe normaal." zei ze. "Get a room." zei Luke en duwde ze de auto uit met hun spullen. Ik grinnikte en zwaaide nog even naar ze "veel plezier." knipoogde ik naar Evie, ze werd gelijk rood waardoor ik moest lachen.

Luke en ik liepen ons huis in, ik plofte op de bank neer "thuis." zei ik en sloot mijn ogen even. "Eindelijk." zei Luke en ik voelde dat hij naast me ging zitten, ik deed m'n ogen open en rustte mijn hoofd tegen Luke zijn arm aan. Hij legde zijn hoofd op de mijne waardoor we op elkaar leunden. Ik glimlachte en keek naar de tv die Luke ondertussen had aangezet, het nieuws was bezig. Ik luisterde half mee met wat de vrouw aan het vertellen was tot ik Luke zachtjes hoorde snurken, ik grijnsde en gaapte zelf ook. Ik heb nog nooit zo vaak een jetlag gehad als op tour niet normaal. Ik sloot mijn ogen en viel in slaap tegen Luke aan.

Dusss....ja hey
er zijn dus gwn wat dingen aan de hand waardoor ik misschien even niet kan/ga updaten, ik zal proberen toch te schrijven en misschien soms even te updaten maar de komende weken moet ik me even ergens anders op richten, sorry guys, ly

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu