23

445 22 2
                                    

~~POV Jara~~
Ik zat op mijn kamer door de twitter reactie's te scrollen.

"Zo leuk een nieuwe Irwin!"
Die was tenminste wel aardig.

"Je verdient Ashton niet als broer, hij is veel te goed voor je!"

"Jammer dat je niet in Amerika bent gebleven"

En zo waren we nog veel meer Haat Tweets. Ik slikte de tranen weg en liep richting de badkamer waar ik zelf aankeek in de spiegel. Mijn ogen gleden vanaf de spiegel naar het scheermesje. Ik zou met ze moeten praten, maar...dat kan ik niet. Ik staarde er gewoon naar, ik wist niet wat ik moest doen. Ondertussen stroomde de tranen over mijn wangen bij het denken aan de haat. Ze willen me hier niet hebben. Ik pakte het scheermesje van de houder en hield het 2 centimeter van mijn arm af. Ik bewoog niet, geen enkele spier in mijn lichaam werkte mee op dit moment. De deur ging open en ik stond verstijfd op mijn plaats, het scheermesje nog steeds bij m'n arm. "Leg 'm weg." die stem, Luke. Ik slikte even en keek via de spiegel Naar Luke die mij nu ook aankeek. Mijn mascara was uitgelopen en ik leek wel een zwerver. Luke kwam langzamer dichterbij en vanaf achter sloeg hij zijn armen om me heen. Zijn handen gingen naar de mijnen en hij maakte de afstand tussen het scheermesje en mijn arm steeds groter. Ik liet het op de grond vallen en Luke draaide mijn lichaam om zodat ik hem aan keek. Hij zei niks, hij keek me alleen aan en trok me vervolgens in een knuffel. Ik sloot mijn ogen even in een poging om de tranen te stoppen. Luke tilde me op in Bride-Style en liep naar zijn eigen kamer. Hij legde me daar neer op zijn bed en kwam naast me liggen. Ik opende mijn mond om wat te zeggen maar er kwam gewoon geen geluid uit. "Stil maar." zei hij en trok me in z'n armen. Hij wreef met zijn andere hand over mijn haar heen en plaatste een kusje op mijn voorhoofd. "Neem wat rust." zei hij. Ik sloot mijn ogen ook al was het volgends mij pas middag. Ik viel al snel weg.

Mijn vader liep daar gewoon op straat...Uhm ik bedoel adoptie vader?
Hij had zoals altijd een chagrijnig gezicht en keek voor niemand uit. Wacht, hij sprak iemand aan die hem ergens naar toe stuurde. Hij liep richting...Nee! NEE!

Ik schoot overeind en ademde snel. Luke wou me terug naar beneden duwen "Rustig maar." zei hij. "Nee!" Zei ik en sprong uit bed. Ik rende de trap af richting de deur. Ik pakte met trillende handen de sleutel van de deur. Ashton & Michael stonden opeens achter me. "Wat doe je?" vroeg Michael. Ik gaf geen antwoord en draaide de deur op slot. Ik rende langs ze naar de schuifdeur die naar de tuin leidt, Ook die deed ik op slot. Ik keek om me heen of er nog meer deuren waren. Mijn vader komt eraan.

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu