35

437 17 1
                                    

Voor je gaat lezen: Ik was vergeten te zeggen dat ik op werkweek was met de 3e klas (ik was dus een week weg waardoor ik niet kom update) dus ja sorry, ik was in Oostenrijk :D het was mooi maar ben wel echt moe haha hier boven een foto!

~~POV Luke~~
Het eten was super! het was heel lekker en een mooi restaurant. We liepen het huis terug binnen en plofte allemaal op de bank, behalve ik. Ik liep de trap op om een joggingbroek te pakken, even verlost van die skinny jeans. Ik pakte een simpel wit t-shirt en liep terug naar beneden. Ik keek rond "waar zijn Ashton en Evie heen?" vroeg ik toen ik ze niet zag. "Ze gingen even wandelen" zei Michael met wiebelde wenkbrauwen." Ik grinnikte, "ik ga even een kijkje in de tuin nemen." zei ik en liep maar de grote doorzichtige schuifdeuren. Ik deed er één open en liep de tuin in, het was een groot grasveld met een zwembad en een trampoline. Ik ging aan de rand van het zwembad staan en keek het water in, dat duurde niet lang want ik voelde een duwtje tegen m'n rug en hoorde toen mensen lachen terwijl ik in het water belande. Ik kwam boven water en haalde een hand door mijn natte haar waardoor het naar achter bleef zitten. "Wie van jullie 3 was het?" zei ik dreigend. Michael en Calum wezen snel naar Jara "Hey!" zei ze beledigd. Michael en Calum rende naar binnen en sloten de schuifdeuren snel. Ik schudde lachend mijn hoofd en klom uit het water. Het voelde raar, mijn shirt en broek plakte tegen mijn lichaam aan. Ik keek op naar Jara die stond te staren naar mijn buik. "mooi hè." zei ik met een grijns. Ze keek snel op en moest blozen. Ik spreidde mijn armen "knuffel?" vroeg ik. "uhh nee!" zei ze en rende naar de deuren, ze kreeg ze alleen niet open. "MICHAEL EN CALUM DOE NU DIE DEUR OPEN!" riep ze. Michael en Calum stonden lachend aan de andere kant van de deuren. Ik rende naar Jara toe en trok haar in een knuffel waardoor ze gilde "Luke ga weg je bent koud!!!" riep ze. "Eigen schuld, had je me maar niet in het zwembad moeten duwen!" zei ik verdedigend. Ze zuchtte even en duwde de deur open toen Michael 'm eindelijk van het slot had gehaald. "Ik ga eerst douchen!" riep ik snel en stormde de trap op. "NEE!" hoorde ik Jara achter me. "Door jou ben ik nu ook koud dus ik mag eerst!" riep ze. Ik rende de badkamer in en net voor ik m op slot wou doen kwam ze snel door de deur. Ik zuchtte lachend en deed de deur op slot. "Ik eerst!" zei ze snel. "dacht het niet!" riep ik terug en zette snel de douche aan zodat hij warm kon worden. "Je zoekt maar uit wat je doet ik ga douchen!" riep ik en deed snel mijn kleren uit. Ik sprong onder de douche en trok het soort deurtje dicht waardoor Jara me niet meer kon zien.

"Lukeeee!" riep ze. "Ja?" vroeg ik expres heel lief. "Ik heb het koud, schiet op." zeurde ze. Ik grinnikte "kom dan douchen." zei ik. Ze bleef even stil en ik wist dat ze weer eens teveel nadacht en waarschijnlijk een rood hoofd had, met sommige dingen was ze nogal verlegen. "ik-uhh" stotterde ze. "Kom nou maar, straks is het water koud." zei ik grinnikend. "uhm...okay dan." zei ze en ik hoorde een twijfel in haar stem. Al snel deed ze de deur open, haar haar lag langs haar schouder en ze glimlachte verlegen. Ik zag dat ze haar armen een beetje gebruikte om haar lichaam te verbergen. Ik pakte haar hand vast "voor mij hoef je je niet te verbergen." zei ik zacht. Ze knikte alleen even en pakte toen de shampoo die ik vervolgens van haar afpakte en ik grinnikte even "ikke doen." zei ik als een baby. Ze moest even lachen en draaide zich toen om met haar rug naar mijn toe. Ik deed was shampoo op mijn handen en vervolgens in haar haar. Ik masseerde de shampoo er goed in en voelde dat ze moe van werd, waarschijnlijk was ze al vermoeid van de jet lag en maakt dit het alleen
maar erger. Ik grijnsde even bij de gedachten en ging verder. Ze leunde zachtjes tegen me aan en pakte de douchekop om haar haar uit te spoelen. ik haalde een hand door haar lange haren en draaide haar toen om. Ik pakte met mijn handen die van haar en drukte een kus op haar lippen. Ze lachte even en ik zag haar ogen en naar mijn buik gaan en toen terug naar m'n ogen. "mooie sixpack Hemmings." grijnsde ze. "Dankje." glimlachte ik terwijl ze nu met haar hoofd tegen mijn borstkast aan leunde. Ik zou hier wel voor altijd zo kunnen blijven staan maar dat is nou water verspilling *zucht*

Ik draaide de kraan uit en we liepen de douche cabine uit. Jara pakte snel een grote handdoek en sloeg die om haar lichaam heen. Ik pakte ook een handdoek en deed hetzelfde. Ze liep de badkamer uit richting onze kamer en ik volgde haar. Ik pakte een schone boxer uit de kast en deed die snel aan. Ondertussen had Jara ook al een pyjama aan en lag ze al onder de dekens. Ik liep naar de andere kant van het bed en ging ook onder de dekens liggen. Ze draaide zich om zodat ze met haar hoofd naar mij toe lag en glimlachte even. Ik gaf haar een korte kus op haar lippen "goodnight." zei ik. "Night" mompelde ze en viel in slaap.

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu