34

410 18 3
                                    

~~POV Luke~~
De crew van het vliegtuig had gezegd dat het wat turbulentie was maar ik was niet zo zeker. Ik keek naar Michael die rustig z'n eten zat te eten. "Michael hoe kan jij rustig eten nu?!" vroeg ik. Michael keek me aan "het is een broodje kip laat me." zei hij en haalde zijn schouders op.

Ik pakte Jara haar hand stevig vast, mensen in het vliegtuig waren in paniek. "Het komt echt wel goed Jaar." fluisterde ik. Ik keek links van me en zag Ashton Evie haar hand vasthouden. Ik voelde het vliegtuig in volle vaart naar beneden gaan, mensen begonnen te schreeuwen en ik zag tranen over Jara haar wangen stromen. Ik kon mijn hartslag niet onder controle houden en beet op mijn liep. Het leek zolang te duren maar opeens ging het vliegtuig terug omhoog. Er kwam een stewardess aanlopen en bleef aan de voorkant van het vliegtuig staan, "Alles is weer goed, we zullen over een uur aankomen op Hawaii AirPort, sorry voor het ongemak." zei ze en liep weer weg. Ik hoorde mensen in het vliegtuig hun ingehouden adem uitblazen en ik trok Jara in een knuffel. Michael mengde zich in de knuffel en ik lachte opgelucht, we leefde nog.

~~POV Jara~~
We liepen met z'n alle het vliegtuig uit en stapte in een taxi busje die groot genoeg was voor ons allemaal. Evie gaf de chauffeur een adres en hij reed ons erheen. Dit was de raarste/engste vlucht die ik ooit heb meegemaakt. Ik keek naar buiten en was blij dat ik onder mijn trui een t-shirt aan had want het was warmer dan 25 graden buiten. Ik merk wel dat ik een beetje kast van jetlag heb door de vlucht maar ja. De taxi reed een niet al te grote berg op en stopte voor een huis, beter gezegd Villa. We stapte allemaal uit en stonden vol bewondering voor het huis. "Evie, jij zei dat het een vakantie huisje was." zei Ashton met de nadruk op huisje. Ze grinnikte even "fout woord misschien." zei ze en stak de sleutel in het slot van de grote deur. We liepen naar binnen en kwamen uit in de woonkamer, een grote kamer, er kwam veel licht naar binnen door de glazen schuifdeuren, 1 van de schuifdeuren leidde naar de tuin en de andere leidde naar een soort groot balkon alleen dan niet zo hoog, ik weet niet precies wat het is.

"Okay guys, boven zijn 2 verdiepingen, op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, 2 deuren aan elke kant van de gang. Er is ook een badkamer." begin ze. Ze wees met haar vinger naar boven "2e verdieping is een zolder kamer die we meestal gebruikte als we een slaapkamer te weinig hadden, we hebben er nu meer een chill ruimte van gemaakt dus ja." zei ze glimlachend. Ashton glimlachte naar Evie, ik grijnsde even naar Evie en zag dag ze rood werd. "Okay laten we de kamers verdelen." zei ik snel om haar te redden. Ze gaf me een glimlach en keek toen naar Calum die begin te praten: "Gewoon 2 per kamer i guess?" vroeg hij. Ik knikte net als de rest. Het was al snel duidelijk dat ik en Luke samen zouden gaan, Ashton had aan Evie gevraagd of hij bij haar mocht, Evie vond dat natuurlijk geen enkel probleem ;)))

"Cal en Mikey willen jullie samen op een kamer of apart anders kan één iemand van jullie op de zolderkamer." zei ze. Michael haalde zijn schouders op en keek naar Calum. "Geen zorgen de bedden zijn apart." lachte Evie. "Okay dan gaan we wel op 1 kamer." zei Calum en gaf Michael een high five. "TEAM MALUM!" riep Michael en liep als eerste de trap op gevolgd door de rest.

Luke opende onze kamer duur en vrijwel meteen viel mijn mond open. "je vangt vliegen." zei Luke grijnzend terwijl hoe langs me liep. "H-het is gewoon zo-" "mooi." maakte Luke mijn zin af. Ik knikte, het was een ruime kamer met een groot tweepersoonsbed waar voor mijn gevoel makkelijk 4 olifanten in konden en we hadden een deur die naar een balkon leidde, vanaf het balkon zag je het strand.

Ik had me omgekleed in een wit jurkje die tot net boven mijn knieën kwam, ik had een vissengraat in mijn haar gemaakt want we gingen met z'n alle uit eten. Ik liep naar het balkon en keek naar de zee, het was zo mooi. Ik schrok toen ik opeens 2 handen om mijn middel voelde die mij omdraaide. De schrik was al snel weg toen een jongen met een lip piercing en blond haar voor me stond met een grote grijns op zijn gezicht. "ben ik echt zo eng?" zei hij met een pruillipje. Ik grinnikte en schudde mijn hoofd, Luke kwam dichterbij en duwde zijn lippen op de mijne. Zijn tong vroeg toestemming die ik hem al snel gaf, zijn handen lagen op mijn heupen en mijn handen lagen in zijn nek. "IEUW ZE HEBBEN SEKS!" onze zoen werd verstoord door een rood harige kleuter van 5, aka Michael Clifford. Hij stond mij de deur te grijzen "Michael!" zuchtte Luke. "Ik kwam zeggen dat we weggaan maar doe het veilig!!!" zei hij met een knipoog. Ik voelde mijn hoofd langzaam rood worden en Luke grijnsde toen hij het zag. "Ahww iemand een beetje verlegen." zei hij. Ik schudde lachend mijn hoofd en trok hem mee naar beneden waar de rest al stond te wachten.

Heyyy dit is een best lang hoofdstuk omdat jullie best lang moesten wachten, sorry! xx

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu