9

676 24 6
                                    

~~POV Jara~~
"Pannenkoeken zijn klaar!" riep ik hard. Binnen 2 seconden stonden 4 hongerige jongens voor mijn neus. Ik gooide allemaal meel op hun gezichten. "Sorry dat moest even." grinnikte ik. "Jij komt nog wel aan de beurt Smith." Zei Ashton. "Ewww!" zei Michael overdreven. "Niet doordenken idiot!" Zei Calum en duwde hem richting de tafel met pannenkoeken. Ik moest lachen en ging zitten, Ashton en Luke kwamen naast me zitten, "Ik vertrouw jullie echt niet meer nu." zei ik en keek van Luke naar Ashton die me aankeken. Net toen ik wou gaan eten Gooide ze van allebei de kanten Meel op m'n gezicht. "Guys!" riep ik terwijl ze alle 4 stuk gingen. Ik Rolde mijn ogen en begon met eten net als de rest.

Na een paar happen keek ik op. "Wacht zit het in mijn haar?" vroeg ik. "Yup!" zei Calum lachend. "Jongens als je gaat douchen word Meel hard door het water!" zei ik. Ze begonnen te lachen, "Jullie hebben het ook in jullie haar hoor!" zei ik. In 1 keer was het stil en was het mijn beurt om te lachen. "Sukkels! Eet jullie pannenkoeken nou maar voor ze koud zijn." zei ik en ging verder met eten.

Ik zette mijn boord weg en probeerde het meel met mijn hand uit mijn haar te krijgen. "Ik ga als eerste douchen!" riep Michael. "NEE IK!" Riep Ashton. "Vrouwen gaan voor!" riep ik en sprinte de trap op gevolgd door de jongens. Ik rende de badkamer in en deed de deur op slot. "Gewonnen!" riep ik terwijl 4 idioten op de deur aan het bonken waren. Ik zette de douche aan en kleedde me uit. Ik stapte eronder en binnen een paar seconden werd het meel al klonterig, fijn.

*Later die avond*

De jongens zaten beneden een beetje met hun gitaren enzo, ik zat in de logeerkamer in mijn pyjama me klaar te maken om te gaan slapen. Ik legde mijn telefoon op het nachtkastje en ging rechtop zitten maar wel onder de dekens. Ik dacht na, over hoeveel geluk ik eigenlijk had met deze jongens. Ik vind het toch sneu dat ik de hele dag bij ze zit, misschien vinden ze het wel vervelend.

Mijn kamer deur ging open en Ashton kwam binnen. "Hey." zei hij. "Hi." zei ik, hij kwam op het voeteind van het bed zitten en keek me aan. "Dus, wat ga je doen met je ouders?" vroeg hij. "Ga je ze vertellen waar je bent?". Ik keek op "Nooit, ik ben als de dood dat mijn vader me vind..." zei ik. "Ik snap het wel hoor, Nou ja we kunnen het er ook een andere keer over hebben, het is al best laat." zei hij met een glimlach. Ik knikte en zakte onderuit in het bed. Ik merkte nu pas hoe moe ik was en sloot mijn ogen, ze schoten vrijwel gelijk weer open toen ik besefte dat Ashton er nog zat. "Sorry, ik ben gewoon moe." zei ik snel. Hij glimlachte naar me, "Het geeft niet babe." zei hij en stond op. Ik gaapte en sloot mijn ogen. Ik voelde een paar zachte lippen op mijn voorhoofd gevolgd door een deur die dicht ging. Ik viel al snel weg in een diepe slaap.

BEDANKT VOOR DE 100 LEZERS!

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu