14

681 23 2
                                    

~~POV Luke~~
Ik opende mijn ogen en keek naar Jara die nog vredig lag te slapen, ze is echt te schattig. Ik aaide met mijn hand over haar hoofd heen. Ik had besloten bij haar te komen slapen gister avond. Ze opende na een tijdje haar ogen en keek me slaperig aan, "Is er hier iemand nog een beetje moe?" vroeg ik met een kleuter stemmetje. Ze glimlachte en knikte toen, Ze kroop iets dichter tegen me aan en sloot opnieuw haar ogen. Zo zou ik elke dag wel wakker willen worden.

~~POV Jara~~
Ik opende opnieuw mijn ogen omdat ik Luke voelde bewegen. Ik keek op en hij glimlachte naar me, "Ik moet echt opstaan." zei hij. "Ik moet naar de studio, de laatste liedjes schrijven en inzingen."  Ik stond ook op, "Ik ga wel mee." zei ik en rekte me uit en liep naar de kledingkast. "Tot zo." zei hij en liep de kamer uit richting zijn eigen kamer.

Ik pakte een zwart leren rokje en een kort wit shirtje met Trouble erop. (zie foto). Ik liep naar de badkamer en deed mijn haar ligt krullen aan de onderkant. Ik deed een klein beetje make-up op en poetste mijn tanden. Ik staarde even naar mijn polsen. Ze zagen er al beter uit maar die littekens zouden nooit meer weg gaan. Ik zat te denken om er misschien foundation over heen te doen maar toen kwam Luke opeens de badkamer binnen lopen. Hij stopte even toen hij me zag staan en glimlachte toen naar me via de spiegel. "Je ziet er leuk uit." zei hij en knipoogde. "Thanks!" zei ik. Hij duwde mijn armen naar beneden en pakte mijn hand. "De jongens staan beneden te wachten." zei hij. Ik knikte "Weten ze al dat we, uhh-" Ik keek hem een beetje ongemakkelijk aan. "Ja, ik heb het ze gister avond verteld toen jij al in bed lag." zei hij en we liepen richting de deur waar de jongens stonden te wachten. "Zo zo daar zijn de tortelduifjes." Zei Ashton met grijns. Ik voelde mijn wangen warm worden lachte even. "Aw jullie zijn wel schattig samen." zei Michael. "We wisten wel dat het ging gebeuren." knipoogde Calum naar mij en Luke. "Echt?" vroeg ik. "De manier hoe jullie naar elkaar keken en tegen elkaar deden zei genoeg." Grinnikte Michael. Ik keek naar Luke en hij glimlachte naar me voor we met z'n alle naar de auto liepen.

We liepen richting de studio, er stonden veel fotografen voor de ingang die allemaal foto's begonnen te maken van mij en de jongens. Luke kneep iets steviger in mijn hand en leidde me naar binnen. We gingen in dezelfde ruimte zitten als waar we vorige keer Broken Home hadden geschreven. "Dus we zijn bijna klaar met het laatste liedje, hij heet Invisible." zei Ashton en gaf mij het blaadje. Ze hadden het eerste couplet al en de refreinen + de muziek. Nu nog het de andere coupletten. Ik keek naar het blaadje, "Gooi is een pen." zei ik en Michael gooide een pen naar me toe waarmee ik begon te schrijven, Het tweede couplet:
Wasted days,
Dreaming of the times I know I can't get back
Seems I just lost track
Looking on
As all of life's colours seem to fade to grey
I just walked away
Ik gaf het blaadje aan Luke die naast me zat die goedkeurend keek "mooi." zei hij. Hij gaf het blaadje door aan Calum en zo ging ie het kringetje rond. "Mooi couplet." Knikte Ashton en gaf het blaadje terug aan mij. "Dankje." zei ik.

Het liedje was af en ze gingen het nu inzingen, Ik ging aan de andere kant van het glas zitten naast John en luisterde mee. Ze konden allemaal zo mooi zingen, Maar ik kreeg gewoon tintelingen in mijn hele lichaam als ik Luke zijn stem hoorde. Ik was blij dat hij mij ook leuk vind, John tikte mij aan en vroeg of ik even mee wou lopen naar de gang. Ik knikte en volgde hem, Hij ging voor me staan. "Ik heb gehoord dat jij en Luke samen zijn." zei hij. Ik knikte met een glimlach "klopt." John rustte zijn hand op mijn schouder, "Het spijt me om dit te zeggen maar jullie kunnen niet meer bij elkaar zijn." Zei hij. "Wat? Waarom niet!" zei ik. "Het is niet goed voor Luke zijn imago om een vriendin te hebben." zei John. "Wat dit kun je niet maken!" zei ik iets te hard. "Het is niet mijn keuze maar die van het management, Het spijt me." zei hij. Ik sloeg zijn arm van mijn schouder en vocht tegen de tranen. Ik liep de studio binnen en griste mijn tas van de grond. "Wow you okay?" Vroeg Calum. Ik negeerde hem en liep richting de uitgang.

De tranen stroomde nu over mijn wangen en ik liet me zakken tegen het
muurtje buiten de studio. Alsof het nog niet erger kon begon het te regenen. "Kut management, Kut John, Kut leven!" Schold ik in mezelf. Ik trok mijn knieën op en sloeg mijn armen eromheen. Ik rustte mijn voorhoofd op mijn armen en begon zachtjes te snikken. Het was allemaal niet eerlijk. Ik hoorde een deur open gaan maar deed geen moeite om op te kijken. Ik voelde dat er iemand naast me kwam zitten "Babe, John heeft mij het net ook verteld." zei Luke zacht en wreef over mijn rug. Ik keek op, ik zag er waarschijnlijk vreselijk uit met m'n uitgelopen make-up en kletsnatte haren maar dat was wel het laatste waar ik me zorgen over aan het maken was.

Luke legde zijn handen op allebei mijn wangen en gebruikte zijn duimen om de tranen weg te vegen. "Don't cry love." zei hij en trok me in een knuffel. "Ik ga met het management praten en zorg ervoor dat we bij elkaar mogen blijven dat beloof ik." Zei hij. "Hij zei dat het niet goed was voor je imago." Snikte ik zacht. Luke zuchtte even, "We vinden wel een oplossing, en tot die tijd doen ik gewoon lekker wat ik zelf wil." zei hij grijnzend en keek me aan. Ik lachte naar hem en merkte dat ik begon te trillen door de koude regen. "Zullen we maar naar huis gaan?" vroeg Luke. Ik knikte en liep achter hem aan naar de auto.

~~POV Luke~~
"Filmavond doen?" vroeg ik aan de jongens en Jara. Ze knikte allemaal instemmend. "Welke film?" Vroeg Calum. "Spiderman!" riep Michael. "JAAA doe!" riep Jara. Ik keek haar raar aan "What?" vroeg ze. "Vind jij Spiderman leuk?" vroeg ik. "Hij is cute." zei ze en ging op de bank zitten. "Sure." zei ik en zette de film aan via Netflix. Ik ging naast Jara zitten, aan de andere kant van har zat Michael en Ashton en Calum zaten op de 2 grote stoelen.

Het was ondertussen best laat, 23:40 om precies te zijn. Jara lag half te slapen tegen mij aan en de jongens sliepen allemaal al behalve Ashton. "Ik ga slapen man." zei hij en stond op. "Goodnight." zei ik en zei hem gedag. Ik keek naar Jara, Ze probeerde zich te focussen op het scherm maar haar ogen vielen steeds opnieuw dicht. "Zullen wij ook maar gaan slapen?" vroeg ik haar toen. Ze knikte alleen maar, "Ik heb geen zin om op te staan." zei ze en sloot haar ogen. Ik stond op waardoor ze naar rechts viel en pakte haar in bride-style op.

Ik liep haar kamer binnen en legde haar neer op het bed. "Je moet wel je pyjama nog even aan doen hè." zei ik. Ze kreunde even geïrriteerd en liep toen naar de kast. Ze kleedde zich snel om in haar pyjama, ik had niet eens door dat ik stond te staren. Ik deed snel mijn shirt uit en mijn joggingbroek aan en ging liggen. Ze kwam naast me liggen en ik sloot haar in mijn armen, het duurde maar een paar seconden voordat ik haar regelmatige ademhaling hoorde wat betekende dat ze sliep. "Goodnight love." zei ik en sloot mijn ogen.

OMG SUPER BEDANKT VOOR DE 200 LEZERS!

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu