12

660 27 5
                                    

~~POV Luke~~
Ik stapte uit bed en liep richting de badkamer voor een douche. Ik keek in de spiegel naar mijn 'mooie' ochtend haar dat helemaal door de war zat. Ik trok mijn kleren uit en stapte onder de warme douche, Ik waste mijn haar en lichaam snel en ging me toen alweer afdrogen. Toen ik me had aangekleed in mijn zwarte ripped jeans en een Greenday shirt liep ik richting Jara haar kamer, het was 9:05. Ik deed de deur voorzichtig open en tot mijn verbazing lag ze nog te slapen. Ik liep langzaam naar haar toe en deed het schemerlampje maast haar bed aan. "time to wake up." Fluisterde ik zachtjes en ging met mijn hand over haar haar. Ze mompelde iets onverstaanbaars en draaide zich toen om in het bed. "Wake up Princess." Zei ik en liep naar de gordijnen toe. "Hmm niet open doen!" zei ze slaperig en boos tegelijkertijd. Ik trok het linker gordijn open. "LUKE!" zei ze en smeet haar kussen naar me toe. Ik ving hem en grijnsde, ik deed de andere kant van het gordijn open en liep naar het bed toe. "we gaan naar het pretpark dus ga je klaarmaken!" zei ik. Ze deed langzaam haar ogen open en keek me aan. "Okay..." zei ze nog half slapend en gooide de dekens van zich af.

~~POV Jara~~
Ik liep naar de kast en keek naar Luke die bij de deur naar me stond te kijken. "ben je van plan te blijven staan?" vroeg ik lachend. "Eigenlijk wel ja." zei hij met een grijns. "Weg hier Hemmings." zei ik en duwde hem de kamer uit. Ik hoorde hem lachen en de trap aflopen. Ik Opende de kast en pakte een kort zwart spijkerbroekje en een witte tanktop met het Greenday logo erop. Ik liep naar de badkamer, poetste mijn tanden en deed mijn haar goed. Ik had er lichte krullen in gemaakt aan de onderkant en liep naar beneden. "WE MATCHEN!" riep Luke. Ik schrok van z'n geschreeuw en keek hem met grote ogen aan. "Volgende keer mag je best waarschuwen." lachte ik en hij grijnsde.

"Oké kom we gaan, het is een half uurtje rijden." zei Luke, ik liep achter hem aan naar de auto en stapte naast hem in op de bijrijdersstoel. Ik staarde een beetje uit het raam en luisterde naar de muziek van de radio. Ik weet nog steeds niet hoe ik me voel over Luke, hij is leuk en lief maar hij zal mij toch nooit leuk vinden, al helemaal niet nu hij elk meisje van de wereld kan krijgen.

~~POV Luke~~
Vandaag zou ik het haar gaan vragen, ik vind Jara echt leuk. Nu maar hopen dat ze mij ook leuk vindt. Ik heb besloten het te vragen in het reuzenrad vanavond. Ik reed de parkeerplaats op van het pretpark en stopte de auto. Jara stapte net als ik uit en samen liepen we het pretpark in.

Reactie's & Votes zijn altijd leuk :)

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu