33

377 16 2
                                    

~~POV Jara~~
We liepen het vliegtuig in en gingen op onze stoel zitten. "IK GA BIJ HET RAAM!" riep Michael waardoor hij een paar blikken kreeg van mensen in het vliegtuig. Michael sprong zowat op de stoel bij het raam. Ik keek naar Luke "ik ga niet naast hem zitten! hij word vervelend!!"
Zei Luke en duwde mij naar de middelste stoel. Luke ging in de stoel bij het pad zitten. Ik deed mijn oortjes in en de capuchon van mijn hoodie op. Het vliegtuig steeg op en ik gaapte, op naar Hawaii om 6:00!

Ik leunde tegen de schouder van Luke aan, voor zover dat lukte dan. Ik sloot mijn ogen en viel al snel in slaap.

~~POV Luke~~
Na een uur kwam er een stewardess langs die vroeg of we iets te drinken wouden. Ik keek naar Michael die zijn hoofd schudde. "Mag is 2 water?" vroeg ik. Ze knikten gaf me 2 bekertjes water. Ik bedankte haar en zette de 2 kopjes water op het uitklapbare kleine tafeltje voor me in de stoel. (snappen jullie 'm? haha, er zit altijd zo'n klein tafeltje voor je)

Ik maakte Jara zachtjes wakker "gaan we nu al landen?" vroeg ze verward. Ik schudde mijn hoofd "je moet even wat drinken." zei ik en wees naar het water. Ze keek me eerst aan en knikte tien terwijl ze het bekertje naar haar mond bracht. Op het moment dat ze het bekertje had teruggezet ging er een schok door het hele vliegtuig, gevolgd door ng 2 schokken waardoor we naar voren vielen. Ik deed snel mijn gordel om net als de rest. Ik voelde langzame paniek opkomen in het vliegtuig. Er werd iets omgeroepen, ik luisterde aandachtig.. het was de piloot "Cabin Crew take your seats."

Jara keek me aan met angst in haar ogen "gewoon wat turbulentie." verzekerde ik haar ook al ging mijn hart tekeer, ik wist niet wat er ging gebeuren...

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu