5

781 35 13
                                    

~~POV Jara~~
Hij kwam steeds dichterbij tot ik zijn lippen op de mijne voelden. Ik deed mijn ogen dicht en na een paar seconden weer open toen hij terug trok. Ik keek hem sprakeloos aan. "H-het spijt me, ik wilde niet of i-" Luke klonk zenuwachtig. "Het is oké...." zei ik met een kleine glimlach. "Echt?" vroeg hij. Ik knikte, "Ik uhm...Bedankt dat je heb verteld over je vader enzo.." zei Luke. "Mogen de jongens het ook weten?" "Misschien later." zei ik zachtjes terug. "Ik hou me mond." zei Luke en liep mijn kamer uit.

Ik probeerde me te beseffen wat er net was gebeurt, Ik en Luke zoende Opeens! Het voelde vreemd maar ook veilig. Is hij nu mijn vriendje?! nee, hij heeft daar niks over gezegd. Hij zoende me alleen, en dat kan hij bij iedereen doen. Hij zou zelfs Michael kunnen zoenen! (Muke!). Een zucht verliet mijn mond en ik pakte mijn computer erbij. Ik ging opzoek naar wat appartementen in de buurt maar ik vond vrij weinig.

Ik ging op YouTube en scrolde langs een paar video's tot ik een bekend gezicht zag, Nou ja bekenden gezichten! Het waren de jongens, Het liedje heette 'She Looks So Perfect'. Ik klikte erop en luisterde er aandachtig naar. "Wauw, ze zijn goed..." Oké ik moet stoppen met tegen mezelf praten. Ik stond op en rende bijna naar beneden. "Jongens!" riep ik. Iedereen stond ineens stil en keek geschrokken naar mij. Michael liet zijn koekje vallen, Calum keek me aan met een half opgegeten Donut in zijn mond en Ashton en Luke keken alsof ze een spook hadden gezien. "Gaat alles goed?!" Vroeg Ashton. "Ja!" zei ik. "Maar waarom hebben jullie niet verteld dat jullie een band hebben?!"

Ik hoorde ze letterlijk allemaal hun adem uitblazen en toen lachen. "we dachten dat je dat wel wist." zei Calum. "Nee dus, maar jullie zijn goed!" zei ik blij. "Thanks!" riepen ze alle 4 in koor. "Hoe heet de band ook alweer? 5 minutes of summer?!" vroeg ik denkend. ze schoten in de lach. "5 seconds!" zei Michael die het uit proestte. "5 seconds of summer." zei Luke en veegde de tranen weg uit zijn ooghoeken van het lachen. "het was niet grappig!.." zei ik nep beledigd. "Aww iemand hier is een beetje boos." Zei Ashton met een kleuter stem en liep naar me toe. "Nee..." zei ik droog. Hij haalde mijn haar door de war met zijn hand en rende toen weg. "ASHTON!!!" schreeuwde ik.

Ik rende achter hem aan door het hele huis tot ik buiten adem was. "Ik krijg jou nog wel Irwin." zei ik. "Hey! hoe weet jij mijn achternaam?!" zei hij. "Ik weet alles." zei ik en stak mijn tong uit. "Stalker!" zei hij Dramatisch. Ik moest lachen en rende terug naar boven. "JARA!" "JA?!" "KOM IISSSS!" "KON JE DAT NIET ZEGGEN TOEN IK NOG BENEDEN WAS?!" "NEE!" Na de discussie met Calum liep ik de trap weer af.

"Wil je morgen naar het strand met ons." Vroeg hij. Ik knikte blij "Ja leuk!" Zei ik blij. "Okay we gaan om 12:00 weg." zei Mikey. Ik knikte "Jullie hebben vast wel een extra handdoek." grijnsde ik. "Tuurlijk." Glimlachte Luke. Omg hij is echt leuk....

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu