45

309 12 5
                                    

~~POV Luke~~
Ik draaide me om in het bed, ik had echt nog geen zin om op te staan. Ik deed 1 oog open en zag dat Jara nog lag te slapen, Ik keek op mijn telefoon en zag dat het half 10 was. Ik deed mijn arm rond Jara haar middel en trok d'r iets dichter naar me toe, ze draaide zich om en lag nu met haar hoofd mijn kant op. Ik gaf een kusje op haar voorhoofd en deed mijn ogen nog even dicht, na 10 minuten besloot ik dat ik toch niet meer kon slapen en stapte voorzichtig uit het bed, ik sloeg de deken terug over Jara heen en liep in mijn joggingbroek naar beneden.

Ik roerde het ei een beetje rond in de pan, ik was een broodje met ei aan het maken voor mij en Jara aangezien ik toch al wakker was. Na ongeveer 10 minuten was het eitje klaar en ik legde het op een broodje net als dat ik voor mezelf had gedaan. Ik hoorde voetstappen op de trap en zag Jara met een slaperig ochtend hoofd de trap afkomen in haar pyjama. Ik glimlachte en liep naar haar toe en pakte haar hand. "Goodmorning." gaapte ze. "Morning." zei ik en gaf haar een kus. "ik heb ontbijt gemaakt." zei ik en en liep samen met haar maar de tafel. Ze ging tegenover me zitten "thanks." zei ze blij en begon met eten. "Kan het zijn dat je soms meer van eten houd dan van mij?" grinnikte ik. Ze knikte met volle mond waardoor ik nep verdrietig keek. Ze slikte haar hap eten door "nee hoor Lukey Pukey." zei ze grinnikend. "nieuwe bijnaam?" zei ik en ze knikte lachend. Ik rolde mijn ogen en nam de laatste hap van mijn broodje.

~~POV Jara~~
Ik zat samen met Luke op de bank een film te kijken, The Fault In Our Stars. Ik was er zeker van dat ik aan het eind van deze film keihard zou zitten janken maar ja. Luke had zijn arm rond mijn schouders geslagen en ik zat aandachtig de film te kijken. "Over 3 dagen begint de Tour hè." zei Luke opeens. "3 dagen al?!" zei ik gestrest. Hij grinnikte "ja, maar doe maar rustig, je hebt nog alle tijd om in te pakken." zei hij. "Beslist de Tour ook niet of we samen mogen blijven?" vroeg ik toen. Hij knikte "maar dat komt wel goed."

Super shitty hoofdstukje yay🙃

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu