19

549 19 17
                                    

HIERBOVEN EEN FOTO VAN SLFL AMSTERDAM! IK WAS ZOOOO DICHTBIJ😍

HIERBOVEN EEN FOTO VAN SLFL AMSTERDAM! IK WAS ZOOOO DICHTBIJ😍

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik zat de 2e dag in vak B btw :)

~~POV Jara~~
Mijn ogen gingen automatisch open toen het zonlicht de kamer in scheen. Ik keek naast me, Luke lag nog te slapen. Hij zal wel een flinke kater hebben zodra hij wakker word. Mijn hoofd deed ook pijn, Waarschijnlijk door te veel inspanning of zo. Ik liep naar de badkamer en pakte een aspirine, ik liep naar beneden de keuken in en pakte een glas water. Ashton kwam naar me toe lopen, "Hey." zei hij. "Zo jij bent vroeg wakker voor iemand die is wezen feesten." knipoogde ik naar hem. "Ik heb niet zoveel gedronken." Grinnikte hij. "Okay mooi zo." zei ik en nam het pilletje in en dronk het halve glas leeg. "Waarom dat?" vroeg Ashton. "Niet normaal veel hoofdpijn." zei ik zuchtend. "Door teveel inspanning gister denk ik." zei ik. "Oh ja Luke vertelde dat jullie samen mochten blijven, en dat je mee gaat op Tour." zei Ashton grijnzend. Ik knikte blij "Yup!" zei ik blij.

~~POV Ashton~~
(A= Ashton - M= Moeder)

A: Hey mam!

M: Hey Ash! Ik moet je echt even spreken kun je langskomen?

A: Wat is er aan de hand? Is er iets met Lauren of Harry?!

M: Nee nee Ash! rustig maar kom gewoon zo snel mogelijk.

A: i'm on my way

Ik klikte de telefoon uit en pakte de sleutels van de auto uit mijn jaszak. Ik schreef snel een briefje voor de jongens en Jara en plakte hem op de koelkast. Ik reed naar het huis van mijn moeder.

Ik drukte op de deurbel en het duurde enkele seconden voor mijn moeder open deed. Ik groette haar in liep achter haar aan de woonkamer in. Ik ging op de bank zitten tegenover mijn moeder en keek haar bezorgt aan. "Luister Ash, ik zag toevallig dat meisje in het nieuws die bij jullie woont en...." ze slikte even. Ze gaf mij een papier en ik las het snel door. Ik keek van het papier naar mijn moeder en checkte voor de zekerheid het papier opnieuw. "Mam...wat is dit?" vroeg ik. "Jara is....Jara is je zusje."

Cliff(ord)Hanger 😏😂

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu