15

576 20 10
                                    

~~POV Luke~~
Ik opende mijn ogen en staarde even naar het plafond. Ik keek rechts naast me en zag dat Jara ook wakker werd. "Goodmorning." zei ze toen ze haar ogen langzaam open deed en me aankeek. Ik glimlachte, ik kon wel verdrinken in die blauwe ogen van haar. "Goedemorgen." zei ik en rekte me uit. "Plannen voor vandaag?" vroeg ik. Ze schudde nee en wou wat zeggen maar werd afgekapt door haar ringtone die afging. Ze pakte de telefoon van het nachtkastje en keek naar het scherm, haar glimlach verdween meteen en ze liet mij het scherm zien. Haar vader natuurlijk weer. Voor ik het wist nam ze op en zette hem op de luidspreker
(V= Vader - L= Luke)

V: JARA IK BEN NU IN AUSTRALIË OP HET VLIEGVELD EN ALS JE ME NU NIET VERTELD WAAR JE BENT KOM IK JE HALEN KRENG!

Jara was stil, ze zei niks en staarde naar het schermpje. Ik pakte de telefoon uit haar handen.

L: Luister meneer, Jara is veiliger hier dan bij U thuis ze wilt geen contact meer met U dus stop met bellen, Fijne dag nog.

V: JARA IK ZAL JE VINDEN EN DAN BEN JE ER GEWEEST!

Dat was het laatste wat we hoorden voor ik hem wegslikte, Jara begon te trillen "Rustig maar." zei ik en ging rechtop zitten in het bed. Ik trok haar tegen me aan en wreef over haar rug. "L-Luke hij gaat me vinden." zei ze snikkend. "Straks doet hij jullie ook iets aan." Zei ze en keek me aan met betraande ogen. "Ik laat niks met je gebeuren." beloofde ik haar.

~~POV Jara~~
"Ik ben zo terug" zei Luke en liep de voordeur uit. Hij ging samen met Calum naar de winkel boodschappen halen. Ashton en Michael zaten FIFA te spelen. "Wie is er aan het winnen?" vroeg ik. "IK!" riepen ze allebei tegelijk. Ik facepalmde mezelf en liep naar boven. Ik besloot een douche te nemen.

Nadat ik me weer had aangekleed en mijn haar in een knot had gedaan. Ik moest zoveel doen, M'n hoofd zat te vol. Ik mag eigenlijk niet meer met Luke zijn, Mijn vader is in fucking Australië en kan me elk moment vinden. ik staarde naar het scheermesje dat op een houder lag. Nee, dat niet. Dat stemmetje in me hoofd haalde me na een paar seconden toch over. Ik hield het mesje bij mijn arm en al snel stonden er een paar roden strepen op mijn arm. Ik begon zwarte vlekken te zien. Nee! Nee! ik mag niet....niet flauwvallen.... De lichten Gingen allemaal uit.

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu