31

407 17 8
                                    

GUYSS 1000 LEZERS ASDFGHJKL TYYYYY

~~POV Jara~~
Ik werd wakker door iemand die naast me bewoog, ik deed langzaam m'n ogen open en zag Luke. Hij keek me aan met een lieve glimlach. Even wist ik niet meer waarom ik in zijn bed lag, maar al snel kwam terug wat er gister was gebeurd...ik had het weer gedaan.

Luke tilde me op en zette me op de wasbak in de badkamer. Hij haalde rustig het verband van mijn arm. "Okay, het kan prikken maar dit spul is om het te ontsmetten." zei Luke die mijn arm vast pakte. Hij deed een beetje jodium op een doekje en drukte het in 1x op mijn arm. Ik duwde mijn lippen op elkaar een sloot mijn ogen. "Sorry." zei Luke. Ik schudde mijn hoofd, "het is mijn eigen schuld." zei ik. Ik keek naar mijn voeten terwijl Luke nieuw verband om mijn arm deed. Ik zuchtte even en slikte. Ik voelde Luke zijn vinger onder mijn kin toen hij mijn hoofd omhoog deed waardoor ik hem wel in de ogen moest aankijken. "I love you." zei hij met een kleine glimlach. Ik glimlachte ook even, Luke kwam naar voren en duwde zijn lippen op de mijne. Dit had ik even nodig, Ik voelde hem glimlachen tegen mijn lippen aan en ik begon zelf ook te lachen. "i love you too." zei ik zacht.

Toen ik beneden kwam gaf Ashton me meteen een knuffel "Gelukkig ben je okay." fluisterde hij. Ik knikte "dankzij jou en Luke" zei ik zacht terug. Hij deed een stap terug en glimlachte, ik glimlachte terug. "We hebben de tickets uitgeprint." Michael en Calum kwamen aanlopen. "We hebben morgen de vlucht van 6:00." zei Calum. "6:00?!" zei ik. "Vroeg opstaan is goed voor je!" zei Michael. "dat zal dan wel." grinnikte ik en liep naar de keuken toe om wat te gaan eten.

Broken Home - (L.H./5sos fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu