34. část

21 3 4
                                    

Z pohledu Starka:

Všechno jsem slyšel. Přišel jsem domu trochu dřív, protože jsem byl unavený. Pomalu jsem si vyzul boty a zaslechl jí. Zbystřil jsem a poslouchal o čem povídá.

,,miluju Starka. Jenže se s Starkem spolu nikdy nebudeme, protože mu nedokážu odpustit to, co nám udělal. Nechal nás tady a teď se z ničeho nic objeví a myslí, že to bude ok? Je to sice těžké, ale nedokážu to." když to dořekla, tak jsem věděl jenom jediný. Musím jí dokázat, že jí miluju a záleží mi na ní tak moc jako na Jackovi. Že je chci zpátky oba. Opatrně jsem se snažil dostat do svého pokoje, když v tom řekla moje jméno.

,,Starku...." řekla vystrašeně a já se na ní otočil. Viděl jsem malého Jacka spát v postýlce a Sydney, která na mě vrhala smrtící pohledy.

,,Ahoj. Já už jsem doma. Takže se přesunu do pokoje a nebudu vás rušit." poškrábal jsem se na zátylku a vydal se do pokoje. Zavřel jsem dveře a skočil na postel. Chvíli jsme koukal do stropu, když se ozvalo klepání. Pozval jsem danou osobu dál a ona si sedla vedle mě na postel.

,,Co všechno si slyšel?" zeptala se nesměle. Kousala si ret a koukala na svoje nohy, které jí viseli z postele dolů, protože byla malého vzrůstu.

,,Noc jsem neslyšel. Přišel jsem a rychle chtěl odejít. Nikdy bych neodposlouchával cizí rozhovory. Miluju tě Mario a chci si tě získat přirozenou cestou a ne tím, že tě budu špehovat a odposlouchávat." po mém monologu se začala smát. Byla roztomilá a já si nemohl pomoc. Dal jsem jí pusu na čelo, po které se začervenala. Usmál jsem se na ní a podíval se jí do očí.

,,Už by si měla jít. Sydney určitě čeká a Jack je tam jenom s ní. Každou chvíli se může vrátit Jimmy a já bych nechtěl, aby tě odsuzovali za něco, co se vlastně nestalo." poslal jsem jí pryč. Přikyvla a odešla. Zase jsem si lehl a koukal do stropu. Pomalu se mi zavírali oči a já usnul.

..........

,,Jimmy uklidni se sakra!" zaslechl jsem křik a vyběhl z pokoje. V obýváku seděl Jimmy, naproti stála Maria a utěšovala Jacka.

,,Co se to tu děje?!" skoro jsem zakřičel a pohledy se strhly na mě. Maria měla v očích strach a obavy. Nemohl jsem jí takhle vidět. Jimmy se zatím usmíval a zřejmě byl nalitý.

,,Mario běž s Jacka nahoru. Já se tady o to postarám." přikázal jsem jí a ona taky tak udělala. Obešla mě a vyšla schody nahoru s prckem v náruči.

,,Kurvička poslouchá svého pasáka, že mě to nepřekvapuje? Doufám, že sis to s ní užil v době, kdy mě vykopla ven s Tonym." zasmál se a ve mě se vařila krev. Nebude takhle mluvit o Marii a už vůbec ne před mnou. Přistoupil jsem k němu blíž a vrazil mi jednu do nosu. Byl tak opilý, že se ani nemohl bránit. Vzal jsem ho za podpaží a dotáhl ho do mého pokoje. Nechal jsem ho tam a vyrazil nahoru. Maria seděla na posteli a kolébala Jacka v kolébce. Sedl jsem si vedle ní a koukal na našeho nádherného syna.

,,Nikdo vám neublíží. Slibuju. I kdybych měl za vás položit život." pronesl jsem a koukl se na oba. Jack už usínal a tak jsem se přiblížil víc k Marii a obmotal si kolem ní ruku, protože jsem viděl, že potřebuje podporu.

,,Děkuji za záchranu. On to tak nemyslel, ale když se opije, tak neví." omluvila se za něj a já jí začal hladit po boku. Vypadala unaveně, tak jsem jí pomohl si lehnout a sundat jí věci. Už jsem měl namířeno ven, když v tu chvíli se zase zvedla do sedu.

,,Počkej. Kam jdeš ? Co když se vrátí? Zůstaň tady s námi prosím." prosila vystrašeně. Otočil jsem se a sundal si rifle a triko. Lehl jsem si vedle ní a ona se ke mě přitulila. Položila si hlavu na mou hruď a usnula. Byl jsem spokojený a šťastný. Jen mě užíral pocit, že si tohle musela prožívat, když jsem tady nebyl. Nevím, co se s Jimmym stalo, ale musím to zjistit.

..........

Ráno jsem se probudil a rychle se ztratil z pokoje, než by mě někdo uviděl. Jimmy by mě asi zabil a ostatní by mu to řekli. Šel jsem na gauč a dělal, že tam spím. Po chvilce přišel ukňouraný Jimmy a bral si prášek. Chtěl vědět všechno, co dělal a tak jsem mu to řekl. Nebyl moc nadšený, že jsem mu musel jednu třísknout, ale víc ho zasáhlo to s Mariou a Jackem. Netrvalo dlouho a oba se objevili na schodech. Jacka jsem si převzal a položil ho do obýváku do postýlky. Byl jsem rád, že mi věřila.

,,Co kdybych vzal Jacka na procházku a vy si promluvíte?" zeptal jsem se opatrně a Jimmy začal nesouhlasně kroutit hlavou. Podíval jsem se na Mariu a ta přemýšlela.

,,Já ti ho půjdu obléknout. Hlavně na něho dávej pozor a buď na telefonu. A nee aby si ho používal na balení holek." ukázala varovně a odešla obléknout Jacka. Šel jsem pro kočárek a připravil ho.

,, Jestli se něco stane, tak tě zabiju. Doufám, že mi rozumíš." řekl Jimmy rychle, protože byly slyšet kroky nahoře. Maria přišla dolu a položila prcka do kočáru. Podala mi přesný instrukce a mohli jsme vyrazit.

Vzal jsem to kolem parku, kam jsme si šli sednout, respektivě já si šel sednout, protože Jack to ještě neumí.

,, Tak co chlape? Jak získáme mamku zase zpátky? Máš nějaký nápady?" zeptal jsem se spíše sám sebe, ale Jacka to zřejmě pobavilo, protože se začal smát. Cítil jsem zvláštní pocit.  Potřebu ho za každou cenu ochraňovat.

,,OH. To je tak roztomilý. Taťka vyšel na procházku?" ozvalo se za mnou. Otočil jsem se za tím hlasem.

,, Mio. Co zase chceš?" ......

Tak další část 🤗🤗 like a koment potěší 😇😇😇

Nikdy na tebe nezapomenu (Pozastaveno)Where stories live. Discover now