26. část

80 3 2
                                    

Z pohledu Starka :

,, Starku sakra! Neslyšíš ten mobil!" Zakřičel na mě hlas z kuchyně. Sáhl jsem po mobilu a vzal to.

,, Starku? Jsi to ty?" Ozvalo se v mobilu potichu. I když jsem nebyl při smyslech, tak jsem věděl, komu patřil.

,, Co potřebuješ? Co nechápeš na větě : Nechci tě už ve svém životě!" Dořekl jsem to a hodil s mobilem. Pořád jsem poslední chvíle s ní nerozdýchal. Z kuchyně se přiřítila Mia. Měla na sobě spodní prádlo a mojí mikinu. Usmála se na mě a sedla si mi na klín.

,, Kdo to byl? Zase otravná Maria?" Zeptala se zákeřným tónem. Odstrčil jsem jí a vstal. Chvíli jsem přešlapoval na místě a pak se k ní otočil. V ruce držela nedopitou flašku. Nahodil jsem falešný úsměv a vzal si jí. Položil jsem jí na stolek a chytil Miu do náručí. Utíkal jsem s ní do kuchyně a posadil jí na linku. Ta se jenom usmála. Roztrhl jsem košili a hodil jí někam do dřezu. Začal jsem jí líbat po krku a pomalu pokračoval dolů. Na jejím bříšku jsem se zastavil a vzhlédl k ní. Ona si mě přitáhla nahoru.

Začali jsme se vášnivě líbat. Pak jsem ucítil její ruce na mých teplácích. Aniž bych postřehl, co se dělo, byl jsem v sedmém nebi. Pomalu jsem do ní pronikal. V tu chvíli jsem zapomněl na veškerou bolest vyvolanou city k Marie.

.........

Z pohledu Tonyho :

,, Sydney! Pohni trochu tvým sexy pozadím! Ať už jsi tady!" Křikl do horního patra. Sydney se objevila na schodech. Měla nádherné broskovové šaty. Strašné jí to slušelo. Usmívala se od ucha k uchu. Vypadala jako vznešená královna.

,, Strašně ti to sluší miláčku." Pochválil jsem jí a dal jí pusu na tvář. Začali jsme si obouvat boty a vyšli jsme z baráku, kde už čekala Maria s Jimmym. Měli jsme zamluvený lístky v kině a pak večeři pro čtyři. Byl to nápad mojí drahé polovičky, aby se Maria odreagovala.

.............

,, Ten film nebyl špatný. Co myslíš Mario?" Zeptala se jí Sydney, když viděla, že si s jídlem spíše hraje než aby ho jedla.

,, Myslím si, že je to trochu povrchní. Celá ta myšlenka filmu byla divná. Vím, že to má odkázat, že jsou i mezi námi tací lidé, co mají rádi sadomaso, ale měli by to dát až od 18+. A vůbec jsem nepochopila, jak s tím souvisel název : 50 stínů temnoty." Zkritizovala Maria film, jak nejvíc mohla. Jimmy jí vzal za ruku a vypadalo to, že se uklidňuje. Poté bylo celý večer u večeře dusno. Párkrát se prohodilo pár slov, ale většinou se každý věnoval svému jídlu.

........

,, Tenhle večer byl divný." Řekl jsem Sydney, když se převlékala.

,, Musíš pochopit, že Maria je pořád zdrcená a Jimmy se snaží ji ve všem vyhovět, i když to pořád není Stark." Řekla smutně a sedla si na gauč. Nevěděla, co s ní má už dělat. Od doby, co se jejich cesty se Starkem rozešli. Měla důvod být zoufalá, protože já už i Jimmy si nevěděl s Mariou rady, ale nevzdával se a bojoval dál. Obdivoval jsem jeho vytrvalost.

,, Ale nemusí to dávat tak najevo. Jimmy se snaží a ona ho pořád schazuje." Řekl jsem smutně a sedl si vedle ní.

.........

Z pohledu Starka :

Zvedl jsem hlavu a podíval se po okolí. Nikdo v baráku nebyl. Pomalu jsem vstal a prošel ho celý. Mia někam zmizela. Byl jsem úplně sám. Jen já a moje deprese rozléhající se po prázdnu.

,, Já idiot! Proč mi tohle děláš Mario! Proč tě nemůžu dostat z hlavy?!" Můj křik se rozléhal po místostech. Spadl jsem na kolena a slzy mi stékaly po tvářích. Byl jsem bezradný. Nevěděl jsem, co mám dělat. Samota mě pomalu zabíjela. Srdce se mi trhalo na kousíčky, ale hlava mi říkala, že se musím držet dál, abych jí ochránil.

Po chvilce jsem se zvedl a utřel si tváře. Šel jsem do kuchyně a vzal si brambůrky a colu. Sedl jsem si k televizi a pustil si fotbal. Ozvaly se dveře. Otočil jsem se směrem k nim.

,, Mio! Kam si zmizela?" Zeptal jsem se, ale nikdo mi neodpověděl.

,, Halo? Je tam někdo?" Byl jsem trochu nesvůj. Šel jsem ke dveřím a viděl postavu, která stála otočená zády. Vypadalo to, že chce odejít. Chytl jsem jí za ruku.

,, Počkej!" Zařval jsem na ní, ale bylo pozdě. Vyklouzla mi a utekla do výtahu.

Vote! Koment! Potěší ;-)

Nikdy na tebe nezapomenu (Pozastaveno)Where stories live. Discover now