15.část

84 6 0
                                    

Z pohledu Marii:

Jeli jsme asi 15 minut, ale mě to připadalo jako celé roky. V autě bylo nepříjemné dusno a ticho. Když jsme projížděli okolo známého baráku, vyděsila jsem se.

„Zastav! Hned!" zakřičela jsem na Jimmyho.

„Co? Proč?" řekl Jimmy rozčíleně a udělal to, co jsem mu řekla. Ani jsem mu neodpověděla a rozběhla se ke dveřím. Začala jsem zvonit a po několika minutách se dveře otevřeli.

„Mario! Ty si mě vystrašila!" řekla Sydney a objala mě.

„Promiň. Já ti to vysvětlím. Teď si zbal potřebné věci a na nic se mě neptej" řekla jsem rychle a Sydney jenom přikývla a běžela do svého pokoje. Vešla jsem do baráku a našla jsem to, co jsem hledala. Bady spal ve své ohrádce. Začala jsem balit svoje věci, co ležely všude na zemi. Všechno jsem měla zabalený a chtěla jsem si věci odnést do auta, když v tom mi někdo vytrhl kufr z ruky a já se prudce otočila.

„Vysvětlíš mi, co děláš?" zeptal se mě Jimmy potichu, aby jsem to slyšela jenom já.

„Pokud chtece chránit mě, tak musíte ochránit i Sydney" zasyčela jsem na něho a vyrvala mu kufr z ruky. Rozběhla jsem se k autu, kde už čekal Tony s otevřeným kufrem u auta. Vzal mi kufr z ruky a já se ba něho děkovně usmála a běžela za Sydney.

Vyběhla jsem schody a namířila si to do jejího pokoje. Všechno oblečení a ostatní věci byli rozházené po pokoji a Sydney zuřivě balila. Už měla zabaleny 3 kufry.

„Ehm .... Říkala jsem jenom to nejdůležitější" řekla jsem vážně a ona se na mě vyděšeně koukla.

„Vždyť ani nevím, kam jedu. Co když se bude něco hodit a navíc nikdy nevíš" usmála se a začala zase balit. V tu chvíli jsem cítila jeho dech na mém krku. Hřálo mě u srdce, že ještě neodešel a pomůže nám s kuframa.

„Mohli by jste si prosím pospíšit?" zakňučel, což jsem na něm milovala. Sedla jsem si vedle Sydney na zem a pomáhala jí s balením, zatím co, kluci nosili kufry do auta. Se 4 kufrem nás už zastavili, protože by se to do auta nevešlo. Ani se nedivím.

Sešli jsme dolů a vzali jsme ohrádku a ostatní věci, co tu měl Bady. Badyho jsem vzala do ruky a Sydney po nás zamknula dům. Posedali jsme si do auta a já konečně seděla u spolujezdce, protože mě prej Tony nechal, ale vím jistě, že spíše chtěl flirtovat s mojí nejlepší kamarádkou.

Omlouvám se vám za chyby. Já to pak upravím na počítači až se na něho dostanu. Děkuji všem čtenářům, opravdu si toho vážím ;)

Nikdy na tebe nezapomenu (Pozastaveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat