18.část

94 6 0
                                    

„Cože?!" vykřikla na celý barák a už natahovala ruku, aby mi jednu vrazila, ale já jí chytil. I přes všechno namáhání se jí nepodařilo vyklouznout. Snažila se asi 5 minut a pak si sedla zpátky na postel. Chvíli jsem ji ještě držel a pak pomalu uvolňoval stisk.

„ Uklidni se. Ty si to možná nechceš přiznat, ale je to tak" snažil jsem se jí uklidnit a donutit, aby o tom přemýšlela. Koukala do blba a nic neříkala. Jako by byl v jiném světě. Po chvilce se na mě konečně podívala a začala vrtět hlavou.

„ Máš pravdu. Co jsem si já blbá nalhávala. Nemůžu mu dál ubližovat" řekla potichu a přitom hladila mojí ruku. Postřehl jsem slzy, které jí stékali po tváři a hrábnul jsem do kapsy, kde jsem měl schované kapesníky pro případ nouze. Podal jsem jí je a ona je s úsměvem příjmula.

„ Co teď budeš dělat?" zeptal jsem se zvědavě a viděl jsem jak ztuhla.

„ Počkám až přijede Mike a všechno mu to řeknu" odpověděla, ale vypadalo to, že to říká spíše zdi. Váhavě jsem přikývl a zvedl se ze dřepu. Asi to zaregistrovala, protože mě zatáhla za ruku.

„ Kam jdeš?" vyhrkla a koukala se mi přímo do očí.

„ Jdu za Tonym, aby sis mohla dát sprchu a převléknout se" řekl jsem a odešel z pokoje. Seběhl jsem schody a sedl si na gauč vedle Tonyho, který koukal na film Světová válka Z a jedl popcorn.

Z pohledu Marii:

Zavřel za sebou dveře a v pokoji bylo ticho. Nevěděla jsem, co mám dělat. Naštěstí jsem už dokázala zadržet slzy. Vstala jsem z postele a rozhlížela se po pokoji. Přišla jsem ke skříňce a otevřela ji. S údivem jsem zírala na obsah skříňky. Bylo tam jeho oblečení a dole bylo dívčí spodní prádlo? Začala jsem se v tom hrabat a zjistila, že to má ještě cedulky, takže nebylo nošené.

„Zajímalo by mě, kde to vzal" řekla jsem si sama pro sebe. Přehrabavovala jsem se v tom dál a zjistila jsem, že všechno je moje velikost. Nakonec jsem si vzala černou podprsenku, která měla okraje růžový ve stylu geparda a černé kalhotky se stejným vzorem na lemu. Jelikož tu měl jenom spodní prádlo, tak jsem si vzala jeho volné šedé tepláky, které měli na obouch koncích gumu, vypadali jako smíchanina mých kalhot na zumbu a kalhot, co nosí gangsteři nebo hip-hopeři. Pak jsem sáhla do kolonky, kde měl trička a vzala jsem si volnější bílé tričko. Začala jsem si prohrabávat kapsy riflí a našla gumičku. Usmála jsem se, protože to jsem potřebovala.

„ Ta holka, které jí patřily měla super vkus a byla připravená na všechno" řekla jsem s radostí a pak jsem si něco uvědomila.

„Kdo byla ta holka? Co se jí mohlo stát" zeptala jsem se sama sebe.

Nikdy na tebe nezapomenu (Pozastaveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat