5.část

124 5 0
                                    

Dneska jsem si přispala, protože je sobota a otevírací dobu máme od 12:00-15:00. Vstala jsem svěží a připravená začít nový den. Vyskočila jsem z postele a šla do koupelny, kde jsem se osprchovala a šla ke skříni. Ze skříně jsem si vytáhla riflové kraťasy a bílé tílko. Vyběhla jsem z pokoje s úsměvem na tváři a namířila si to do kuchyně. Zastavila jsem se u ledničky a vzala si palačinky, které tam zbyli z večeře. Dala jsem si na ně nutellu a navrch šlehačku. Snědla jsem asi 2 a pár si jich zabalila do práce.

Když už jsem byla hotová, vzala jsem si kabelku, dala si do ní mobil a peněženku, obula si černé Conversky a zamknula za sebou dveře. Když jsem se otočila, trochu mě zarazilo, že místo Sydney v autě, tam stojí Mike. Sydney seděla na zadní sedačce. Pomalu jsem vyrazila k autu a nastoupila.

„Ahoj. Kde ses tu vzal?" pozdravila jsem a otočila se na Mika.

„Mno víš, psal jsem Sydney, že vás vezmu.". Koukla jsem se dozadu na Sydney a ona se usmála.

„Aha, tak dobře. Můžeme jet." Usmála jsem se a Mike šlápl na plyn. Netrvalo dlouho a byli jsme tam. Mike zaparkoval a všichni 3 jsme vystoupili a Mike zamknul auto. Já ze Sydney jsme vyrazili jako první, ale pak jsem ucítila, jak mě někdo chytil na loket a zatáhl dozadu. Otočila jsem se a stál tam Mike.

„Potřebuju s tebou mluvit." řekl vážně a já se otočila na Sydney a dala jí signál k tomu, aby šla, že jí doženeme. Přikývla a vešla do obchodního centra. Otočila jsem se zpátky na Mika.

„Co je?". V jeho očích se zajiskřilo.

„To včera... Myslel jsem to vážně. Opravdu tě miluju a nechci tě ztratit." chvilku jsem tam stála a pak řekla: „ Já tě taky miluju, ale je to jediná možnost." Políbila jsem ho a on mě vzal za pas a přitiskl si mě k sobě blíž a tím náš polibek prodloužil. Odtrhli jsme se od sebe a šli jsme ruku v ruce do práce. Byl to skvělý pocit, mít někoho, kdo vás miluje a vy mu lásku opětujete. S úsměvy na tváři jsme vešli do obchodu, kde nás už čekala Sydney. Mrkla na nás a usmála se. Taky jsem na ní mrkla a šla za pokladnu místo ní. Mike mi dal pusu a šel se starat o zákazníky. V tu chvíli do obchodu přišel anděl, když říkám anděl myslím opravdu anděl. Kluk s andělskou tváří a nádhernýma očima. Chvíli se rozhlížel a pak přišel ke mně. Proč zrovna ke mně? řekla jsem si v duchu a usmála se.

„Dobrý den. Co si přejete?" zeptala jsem se a on se usmál.

„Támhle ty baterie a vaše číslo." řekl a usmál se. Podala jsem mu baterie a vzala si do ruky lístek a začala psát. Když jsem ho dopsala, podala jsem mu to a zeptala se „Bude to všechno?" jen se usmál a přikývl. Zaplatil a už byl na odchodu, když se otočil.

„Jmenuju se Jimmy, těšilo mě Mario. Doufám, že jsem tě neviděl naposledy." mrkl na mě a odešel. Chvíli jsem na něho koukala a pak jsem ucítila něčí ruce na mém pasu.

„Kdo to byl?" nemusela jsem se ani otáčet a věděla jsem, že je to Mike.

„Jen zákazník. Chtěl baterie." Usmála jsem se, otočila se a políbila ho. Zase odešel za zákazníkem a mě v kapse zabrněl mobil. Na obrazovce se mi objevilo neznámé číslo, tak jsem tu zprávu otevřela a přečetla:

Neznámé: Ahojky kočko. Jen se chci zeptat, jsem tady nový, tak mě napadlo, že by si mě mohla provést a mohli bychom se seznámit. S láskou Jimmy :*

Chvíli jsem na to koukala a pak si ho uložila a napsala mu:

Maria: Ahojky jo klidně ;) kdy a kde? Zítra mám volno. Maria

Nevěděla jsem, jestli je to správné, ale chtěla jsem ho poznat. Když jsme zavřeli a uklidili, Mike nás odvezl domů. Zamávali jsme mu a rozloučila jsem se ze Sydney a šla domů. V obýváku seděla teta, která se usmívala, a v kuchyni byl zase strýček. Šla jsem za ním, protože jsem si chtěla vzít pití. Strejda se na mě usmál.

„Omlouvám se za včerejšek. Nechtěl jsem tě uhodit." já jsem jenom přikývla a šla do pokoje, kde jsem si lehla na postel a mobil si dala na nabíječku. Šla jsem se osprchovat a oblíkla si pyžamo. Už jsem skoro usnula, když mi přišla smska od Jimmyho:

Jimmy: Ok ;) tak teda zítra :* budu se těšit . Hezké sny a Dobrou noc :*

Usmála jsem se nad tou smskou a odepsala:

Maria: Taky se těším ;) Dobrou noc :*

Ty pusinky jsem myslela ze srandy, ale potěšilo mě to. Zase jsem si dala mobil na nabíječku a šla spát.

Nikdy na tebe nezapomenu (Pozastaveno)Where stories live. Discover now