Kap.4: A Real Bloody Bitch

2.1K 59 1
                                    

Resten av lektionerna fram till lektionen så säger vi ingenting till varandra. Omar försöker kommer på saker att prata om men jag bara ger honom ett enkelt "ja" "mm" "nej" eller något kort svar. Jag orkar bara inte lära känna någon ny. Jag klarar mig liksom. Jag känner mig inte riktigt redo för att lämna mitt gamla liv. Inte än.

Den ända jag har varit med på rasterna har varit Hannah. Vilket känns bra.

Äntligen är det dags att gå till lunchen. Precis när jag ska resa mig upp så hör jag någon säga något bakom mig.

"Fanny" säger Omar.

"Aa" svarar jag och vänder mig mot honom.

"Kan vi äta lunch tillsammans?" frågar han. Jag nickar och tillsammans går vi till lunchen.

"Du kan också följa med" viskar jag till Hannah när jag går förbi henne men hon följer inte med utan går med dem andra tjejerna istället.

Omar tittar lite misstänksamt på mig men jag bara ler mot honom och tittar sedan bort igen.

"Lämnar hon bara dig?" frågar han helt plötsligt när vi sitter i matan och äter.

"Vi har aldrig varit tillsammans. Vi har bara känt varandra i några timmar. Vill hon hellre vara med dem än med mig så går det bra för mig" svarar jag irriterat.

"Okej" svarar Omar och vi äter sedan under tystnad. Helt plötsligt kommer Hannah fram till oss.

"Så du sitter hellre med Omar den kända än med oss som faktiskt kan bli dina vänner?" frågar hon bitchigt. 1. Så vill jag inte vara med Omar. Det är han som vill vara med mig och 2. Varför skulle jag inte kunna vara vän med honom? Men såklart så säger jag inget av det utan reser mig istället upp och putar till henne.

"Jag är med vilka jag vill. Du ska ta och skita i det. Jag vill inte vara med människor som dig som bara vill trycka ner andra människor så stick" säger jag minst lika bitchigt tillbaka och hon tittar chockat på mig innan hon vänder på klacken och går tillbaka till dem andra tjejerna. De tittar alla på mig och fnittrar. Jag ger de en irriterad blick och sätter mig sedan mitt i mot Omar igen.

Han sitter och flinar mot mig och jag tittar frågande på honom.

"Vad är det som är så kul?" frågar jag irriterat.

"Det är inte många tjejer som vågar gå i mot dem" säger han.

"Vaddå?" frågar jag.

"Dem är dem populäraste tjejerna på skolan. ALLA vill ha de och de väljer sina vänner. Det är inte så smart att vara ovän med dem men det är bra och sjukt coolt att du vågar" säger Omar.

"Du, kommer människor fram till mig och beter sig på det sätter som hon just gjorde så struntar jag helt fullkomligt i det och dessutom så vill jag inte vara vän med de så det spelar väl ingen roll?" frågar jag.

"Nejnej... Jag har i alla fall varnat dig" säger Omar. "Kom nu"

Jag nickar och reser mig upp. Jag följer med Omar och lämnar min talrik innan vi går ut.

Jag gillar verkligen inte kända människor eftersom de har en tendens att tror att de är speciella. Men med Omar är det annorlunda. Hela han är annorlunda och jag bara älskar det.

__________________________________________________

Nu undrar jag lite vad ni tycker. Efter den här festen så kommer mycket att förändras som jag antar att ni förstår. Och jag undrar vad ni tycker ska hända efter? Jag vet ju vad som kommer hända. Men om ni har några idéer om vad som kan hända efter festen så skriv gärna det. Men isf en förändring. Alltså inte att Fanny och Omar är tillsammans eller så. (Det är dem inte nu heller. Inte än i alla fall)

Aa hoppas att ni fattar!

//Wilma!♥

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now