Kap.11: Omar!

1.8K 48 2
                                    

---Fanny---

Hela jag skakar där jag sitter på toalettlocket inne på en toalett i hörnet av skolan. Toaletterna ingen längre använder men som är ett bra ställe att gå till om man vill vara ensam. Jag kan inte sluta tänka på det som Hannah sa. Att Omar egentligen inte ville ha mig. Att han bara var tillsammans med mig för att slippa känna sig så ensam. Men han har ju tusen fans varför skulle han känna sig ensam?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Jag vet ju egentligen att Hannah brukar ljuga och hon vill ju ha Omar enligt honom men av någon anledning så tror jag ändå på henne.

---Omar---

Jag springer runt och letar efter Fanny. Till sist så kommer jag på det. Toaletterna i hörnet av skolan. Ditt brukar folk gå om dem är ledsna men jag är inte säker på att Fanny ens vet att de finns. Men det är mitt sista hopp. Jag börjar springa mot toaletterna och är helt andfådd när jag äntligen kommit ditt. Men jag hör tydligt hur någon sitter och gråter. Jag lägger mig på golvet och tittar under. Yes, det är hon. Jag reser mig upp och bankar löst på dörren.

"Fanny snälla öppna. Vad Hannah än har sagt så är det inte sant" säger jag med gråt i rösten.

---Fanny---

Jag blir helt stel i kroppen när jag hör att det är han. Omar. Min Omar. Jag vill så gärna släppa in honom men vill inte vara lätt utan väljer istället att spela lite svår.

"Hur kan du veta det?" frågar jag.

"Jag antar det. Det är liksom Hannah som har sagt det" säger han och jag skrattar lite tyst. Han har verkligen rätt. Jag reser mig upp och öppnar försiktigt dörren. Jag möts av en kram av den bästa människan i världen. Omar Rudberg. Vi är inte tillsammans men han är ändå den viktigaste i mitt liv. Nej han är inte det viktigaste i mitt liv, han är mitt liv. Utan honom är jag inget. Vi håller om varandra i flera minuter innan jag försiktigt släpper honom.

"Vad sa hon?" frågar Omar och tittar in i mina ögon.

"Skit samma. Hon ljög som vanligt. Jag var bara tillräckligt dum för att gå på det" svarar jag och tar hans hand.

"Kan vi inte skita i detta och gå och köpa en glass eller nått?" frågar jag Omar och han nickar.

"Allt för dig" svarar han och blinkar mot mig innan vi båda börjar skrattar. Tillsammans springer vi sedan ut till hans moped.

"Kan vi inte först köra hem och hämta badkläder så vi kan bada också?" frågar jag honom när vi satt oss på mopeden.

"Visst" säger Omar och börjar köra. När vi är framme hos mig så springer jag snabbt in och packar en väska och byter om. Jag är klar efter ungefär 10 minuter. Precis när jag ska springa ut så kommer jag på att jag behöver lite pengar också. Annars kan jag ju inte köpa glass. Jag springer in och hämtar det och sedan åker vi hem till Omar.

Jag sitter kvar och väntar medan han springer in och hämtar det han behöver. Efter fem minuter kommer han tillbaka och jag känner mig ganska slagen. Fem minuter snabbare än mig och jag som tyckte att jag var snabb.

Väl framme vid stranden så går vi ner och hittar en plats i sanden.

"Bada?" frågar Omar och ler mot mig. Jag tar av mig min tröja och mina shorts innan jag börjar gå mot vattnet med Omar bakom mig. Helt plötsligt så känner jag någon ta mig runt midjan och jag helt plötsligt så hänger jag över Omars axel.

"Omar" skrik/ skrattar jag medan han springer mot vattnet.

Jag bankar löst på hans rygg men han bryr sig inte utan fortsätter att springa mot vattnet.

"Omar släpp mig" skriker jag medan jag skrattar hysteriskt.

Det sist jag hör innan jag känner det iskalla vattnet mot min kropp är ett högt plask.

________________________________

Så vad tycker ni?

Känns som att jag börjat komma in i det lite mer nu och det blir lättare, lättare att komma på vad som ska hända. Så kommer antagligen att fortsätta på den. Eller som det ser ut just nu så kommer jag att göra det. Har ni några idéer eller något som ni vill ska hända så får ni väldigt gärna skriva det i kommentarerna. Kul med lite idéer från er. Annars var det nog inte mer som jag skulle säga så vi ses helt enkelt när jag skrivit en ny del!

Puss & Kram!

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें