Kap.47: Joy & Sorrow

1K 42 7
                                    

Väl framme vid Ogge så blir det en pinsam tystnad.
"Ska vi gå?" Frågar jag efter en stund och alla nickar men står fortfarande kvar på samma ställe. Så jag går mot utgången och då följer dem efter mig. Elvira kommer fram till mig och går bredvid mig medan killarna går en liten bit bakom.

---Ogge---
Hur ska jag fråga Elvira? Nervositeten stiger när jag se henne gå där framför mig. Fan, hon är snygg ...
"Vad är det?" Frågar Omar undrande och möter min blick.
"Jag funderar på hur jag ska fråga Elvira om ikväll" svarar jag.
"På festen?" Frågar han och jag nickar.
"Men skulle inte Felix gå med henne?" Frågar han undrande. Jaha, ingen har berättat för honom.
"Nej han skulle fråga Daniella" svarar jag.
"Då måste dejten gått bra" svarar Omar och flinar.
"Ja" svarar jag och flinar.
"Men det är väl bara att fråga henne. Hon vet väl redan om att Felix inte ska gå med henne?" Frågar Omar.
"Jag tror det" svarar jag.
"Men då så. Fråga på bussen" säger Omar och jag nickar, det ska jag.

---Elvira---
Jag går och funderar på ikväll, vem ville Felix hellre gå med till festen? Vem hade snott min crush som jag annars hade fått umgås med en hel jävla natt? Jag suckar djupt. Elvira lugna dig, trodde du på riktigt att något skulle hända mellan er? Ja, tydligen så trodde jag det. Jag har gillat Felix ända sedan The Fooo bildades och nu när jag äntligen skulle få vara med honom en kväll, en jävla kväll, så skulle någon annan komma och förstöra det. Jag ville inte längre gå på festen. Jag får väl ta in på hotell eller nått.
"Fanny jag följer inte med ikväll" säger jag.
"Varför?" Frågar hon chockat.
"Jag ville gå med Felix, ingen annan" svarar jag enkelt för det var precis så det var. Det var Felix eller inget.
"Så du ska låta han få förstöra din kväll?" frågar hon.
"Ja" svarar jag bestämt.
"Glöm det, du ska med" säger Fanny och går på bussen. Jag suckar djupt och följer efter henne in i bussen. Vi sätter oss alla på en fyr plats och Fanny och Omar sitter bredvid varandra och håller hand, som vanligt. Mitt i mot mig sitter Fanny och mitt i mot Omar sitter Ogge, alltså bredvid mig. Jag känner hur hans blick bränner mig i nacken men jag fortsätter titta ut genom fönstret. Men efter en stund så ger jag mig och vänder mig mot honom med ett leende på läpparna.
Hur kan jag sitta och neka en kille som är med i ett av Sveriges största pojkband? Kan man vara så mycket dummare, jag tvivlat faktiskt på det.
"Skulle du vilja gå med mig på festen ikväll?" Frågar Ogge. Jag tittar fundersamt på honom men skakar efter en stund på huvudet.
"Nej" svarar jag.

---Felix---
Efter samtalet med Daniella känns allting så mycket bättre. Hon sa ja, vilket gjorde mig riktigt glad. Nu ska jag gå med en tjej som jag verkligen vill gå med, en tjej som jag till och med är kär i. Hon är verkligen värden finaste person. Det jag gillar extra med henne är att hon har ett så bra självförtroende och låter ingen trycka ner henne eller någon i hennes närhet. Jag bara älskar sånt.
Jag tittar chockat på mobilen när jag får smset från Fanny.
'För helvete Felix' står det.

---Daniella---
Jag blir jätteglad efter Felix samtal. Egentligen var jag också bjuden dit men jag går mer än gärna med honom istället. Jag ringde precis Bella och hon kommer om tio minuter och hjälper mig att välja kläder inför ikväll. Helt plötligt ringer det på dörren och jag springer direkt ut i hallen och öppnar dörren. Jag möts av ett stort leende som tillhör ingen mindre än Bella.
"Dannii" skriker hon
"Belliiis" skriker jag tillbaka och kramar om henne. Vi står så en stund tills vi båda skrattar så mycket att vi inte längre kan stå stilla.
"Kom nu så hittar vi den perfekta klänningen till dig" säger hon och drar med mig mot mitt rum.
_________________
Halloj då var kapitel 47 uppe!
Tänkte sätta igång en film nu som jag alltid tittar på när jag vill skriva! Jag gillar att höra något i bakgrunden men brukar oftast då börjar titta istället för att skriva men denna har jag sätt så många gånger att jag inte behöver det! Så ett tips, se en film ni sätt många gånger!😊👏
Aja ha de gött !✋
//Wilma💋

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now