Kap.12: Are You Omar's Girlfriend?

1.7K 47 2
                                    

Jag simmar upp till ytan och tittar på Omar som ler busigt mot mig. Jag hoppar mot honom och vi båda ramlar ner under ytan. När vi kommit upp till ytan igen så simmar vi runt och leker i vattnet. Omar kastar mig och jag försöker kasta honom. Men det går tyvärr inte så bra. Jag rider på Omars rygg men ramlar av efter ett tag. När vi kommer upp så tittar jag på klockan och ser att hon är 15:34. Oj, vi har ju badat i nästan en timme. Jag visar Omar och han skrattar.

"Inte mitt rekord direkt" säger han och ler busigt mot mig.

"Nehe men det är mitt" svarar jag och räcker ut tungan åt honom. Han skrattar bara lite tyst och tar sedan min hand.

"Kom så går vi och köper glass" säger han och jag nickar.

När vi båda valt glass så går jag fram och ger kassörskan min glass. Sedan ger jag henne pengar men jag stoppas av att Omar puttar undan mig och räcker kassörskan även sin glass och sedan pengar.

"Vad gör du?" frågar jag och tittar på Omar som ler mot mig.

"Vad ser det ut som? Köper glass" svarar han och räcker mig min glass.

"Jag är inte fattig" säger jag.

"Inte jag heller" svarar Omar och tar åter igen min hand.

När vi kommer tillbaka så sätter vi oss tyst och äter våra glassar. När jag ätit upp så ger jag Omar mitt papper och han går iväg för att slänga pappret och jag sitter då kvar och väntar. Helt plötsligt så kommer det fram två tjejer till mig.

"Hej" säger den ena lite tyst.

"Hej" svarar jag och ler mot dem. Jag ser ganska tydligt att dem är några år yngre än mig och börjar fundera på vad dem vill.

"Är du Omars flickvän?" säger den andra helt plötsligt och jag tittar storögt på dem. Ofta dem tror det. Är jag och Omar ihop? Vi har aldrig riktigt pratat om det så jag antar att vi inte är det. Så jag skakar på huvudet.

"Nej" svarar jag och ler mot de. De ler tillbaka och svarar.

"Synd men det bli ni nog snart. Ni passar jättebra tillsammans och man ser på er båda att ni gillar varandra" säger den tjejen som frågat om vi var tillsammans.

"Tack" svarar jag och jag blir jätteglad inombords. De kan ju inte veta men det är ändå som en bekräftelse på det man känner att höra från andra att vi passar. Vi har ju känt varandra i fyra dagar och redan kyssts. Men det känns verkligen så rätt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Eller jag tror det.

"Vi måste gå nu. Men lycka till" säger samma tjej igen.

"Okej, tack och hejdå!" svarar jag.

"Hejdå" säger de i mun på varandra innan de går iväg. Jag sätter sedan mina händer i sanden och lutar mig lite bakåt och börjar tänka på det jag sa. Men jag blir avbyten i mina tankar av att någon sätter sig bredvid mig. Omar. Hörde han allt de sa?

Han tittar mig i ögonen och ler nervöst mot mig. Jag ger honom ett lika nervöst leende tillbaka och funderar på om det är nu, om det är nu det ska bli vi.
_______________________________________________________________

Förlåt för att jag inte uppdaterat men har haft en ganska händelserik vecka och skrev på min andra berättelse igår så fick inte riktigt tid för det förräns idag!

Men vi ses helt enkelt när nästa del kommer!

Puss & Kram

Wilma :*

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now