Kap.48: Where Is Elvira?

933 42 3
                                    

---Ogge---
Jag tittar chockat på Elvira efter hennes svar. Nej? Varför inte?
"Förlåt" säger hon och reser sig upp.
"Var ska du?" Frågar Fanny men Elvira bara struntar i henne och går längre bak i bussen.
Vad gjorde jag för fel?
"Ogge bry dig inte. Hon tog inte det så bra att Felix skulle gå med en annan. Hon hade verkligen sett fram i mot det" säger Fanny ursäktande. Jag bara nickar. Såklart så ska alla gilla Felix, inget är förändrat allt är precis som vanligt.
"Ogge ta det inte personligt" säger Omar och tittar medlidande på mig. Jag bara skakar på huvudet.

---Elvira---
Jag känner mig jätte dum efter det jag sagt till Ogge. Tänk så tror han att det är han det är fel på, det är det definitivt inte. Jag är bara så ledsen för att Felix hittat en annan och bett någon annan fråga istället. Det känns som att Ogge bara går med mig för att vara snäll, eller han gör det och då hoppar jag hellre över det. Det finns fler fester att gå på.
Tillslut så ser jag att Fanny, Omar och Ogge reser sig upp och då gör jag också det och följer med dem ut. Jag tittar ner i marken hela vägen till Ogge för att slippa få ögonkontakt med någon av dem.

---Fanny---
Direkt när vi kommer hem till Ogge så frågar jag om jag och Elvira kan pratar. Hon bara nickar och följer med mig ut. Vi sätter oss på gräset i trädgården och jag börjar dra upp gräs från gräsmattan.
"Varför sa du så till Ogge?" Frågar jag.
"Jag vill inte att han ska gå med mig bara för att vara snäll. Jag vet ju att Felix bad honom" svarar hon.
"Ja Felix frågade honom men jag såg på honom hur ledsen han blev när du sa nej, Elvira han vill gå med dig" säger jag.
"Det spelar ingen roll för jag vill inte gå med honom, punkt slut" svarar hon.
"Asså vad är det med dig? Kan du någon gång vara lite snäll eller?!? Du måste fatta att Felix inte vill gå med dig för helvete Elvira, ge dig" säger jag och flyger upp från gräsmattan.
"Hur fan kan du säga så?" Skriker hon. "Fanny jag såg fram i mot det"
"Jag vet men kan du inte trycka in i huvudet att Ogge också såg fram i mot att gå med dig tills du krossade det och sårade honom" skriker jag tillbaka.
"Men kan du bara inte fatta att jag inte vill gå med Ogge! Gå med honom själv om du nu så gärna vill det" skriker hon tillbaka.
"Asså du är ju bara för mycket" säger jag och lämnar henne sittandes på gräsmattan. Hon är ju fan inte klok. Så jävla självupptagen.

---Elvira---
Efter mitt och Fannys bråk så sticker jag direkt till bussen igen. Jag har det jag behöver, mobilen och busskortet. Jag kan inte fatta att hon sa så. Jag sätter mig på bussen och suckar djupt. Jag har verkligen sumpat min chans plus att jag även är ovän med Fanny. Bra jobbat Elvira, grattis du har verkligen lyckats. Jag slår mitt huvud mot fönster rutan flera gånger och sluter mina ögon. Vad fan har jag gjort?

---Felix---
Jag suckar djupt. Fan, hon kanske inte tog det så bra ändå..
Jag överväger en stund att skriva till Elvira men struntar sedan i det. Hon kommer väl över det?
Istället så skriver jag till Fanny.
'Är Elvira okej?'
Efter några minuter får jag svar.
'Nej'
Fan ..
Jag ringer Elvira men hon svarar inte så det slutar med att jag ringer Fanny istället.
"Fanny" svarar hon irriterat
"Tja det är Felix" svarar jag. "Blev Elvira ledsen?" Fortsätter jag.
"Ja, hon vägrade att gå på festen och när Ogge frågade så sa hon nej. Och sedan började vi bråka och hon stack härifrån" svarar Fanny.
"Så hon är inte hos Ogge?" Frågar jag.
"Nej" svarar Fanny.

_________________________

Hejsan!
Har skrivit första kapitlet på del 2 nu! Hihihi. Skriver jättemycket just nu men det är bra att ligga lite före då vi åker till Grekland. Jag kommer ha internet så jag kan lägga ut kapitel men jag kommer antagligen inte att skriva något där. Så då är det bra att ha färdig skrivna kapitel.
Jaja nog om det!
Vad tyckte nu om kapitlet?
Nu är ju denna del snart slut. Vad tycker ni om det? Ser ni fram i mot fortsättningen? Det gör i alla fall jag. Har massor med idéer. Haha.
Ha de gött !✋
//Wilma💋

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now