Kap.45: He Hates Me

1K 44 2
                                    

---Fanny---
Jag sätter mig mitt i mot Omar. Det är bara elden emellan oss. Natalie sätter sig på min vänstra sida och Elvira på min högra. Jag ler mot Omar och han ler tillbaka. När alla samlats så börjar båda killarna sjunga 'Build a girl' tillsammans. Dem sjunger båda i hela låten förutom när Omar sjunger på Spanska, då sjunger han själv. När låten är avslutad så reser sig Omar upp och går fram till mig. Jag reser mig upp och närmar mig hans läppar.
"Jag älskar dig" mumlar han innan han pressar sina läppar mot mina. Jag besvarar kyssen och flyttar mina läppar en bit ifrån Omars.
"Och jag älskar dig" mumlar jag. Flera busvisslingar hörs och Omar börjar sjunga refrängen på 'Build a girl' men avslutar efter 'just like you' och pressar sina läppar ännu en gång mot mina. Det var den bästa kyssen vi delat.

---Felix---
Resten av kvällen så tittar vi på en film och Daniella somnar med sitt huvud på min axel. När filmen är slut så flyttar jag mig försiktigt och stänger av tv:n. Sedan lyfter jag upp Daniella och bär upp henne till mitt rum. Mamma skulle sova hos en kompis inatt för att jag bett henne att inte vara här men om jag känner henne rätt så kommer hon nog snart och kollar så inget händer här. Jag drar täcket över Daniella och lägger mig sedan under täcket bredvid henne. Jag lägger armarna runt Daniella och somnar strax därefter. Det var den bästa kvällen någonsin.

---Fanny---
Jag tittar ut på havet och sedan ner på våra i hopflätade händer. Jag älskar verkligen honom. Jag lutar huvudet mot hans axel och låten en suck lämna mina läppar. Jag är verkligen världens lyckligaste tjej.

Dagarna går fort och helt plötsligt är det Fredag.
'Har du packat allt?😘❤️' Skriver Omar för fjärde gången denna förmiddag. "Ja älskling, sluta oroa dig😘❤️' svarar jag. Tror han att jag aldrig har åkt tåg innan eller? Eller någonsin varit hemifrån för den delen? Omar har försökt prata med mig om mamma flera gånger. Lika så Elvira och pappa men jag har ingenting att säga. Klart jag saknar henne men jag vill inte prata om det. Igår fick vi veta att hon rymt från sjukhuset. Pappa var i panik och jag var inte direkt heller så lugn men jag orkar inte tänka på allt hela tiden. Hon kommer väl tillbaka? Pappa förbjöd mig först att åka till Stockholm men efter en stunds diskussion så lyckades jag övertyga honom, som vanligt. Pappa har inte varit sig likt den senaste tiden.
Men det kanske bara är som Elvira säger, att han är otrolig för mamma.
"Kommer du?" Frågar Elvira och reser sig upp. Jag tittar frågande på henne.
"Dörrklockan ringde precis, det är antagligen Omar" fortsätter hon. Jag nickar sakta och reser mig upp. Jag tar min resväska och går sedan ner i hallen där pappa står och pratar med Omar.
"Hej" säger jag.
"Hej" säger Omar och ler mot mig. Pappa ger Omar en sista blick innan han klappar mig på axeln och lämnar hallen.
Jag tittar frågande på Omar men han tittar bara ner på sina skor så jag rycker på axlarna och tar på mig mina skor. När vi är klara så säger vi hejdå till pappa och börjar gå mot tågstationen. Hela vägen ditt så tänker jag på vad pappa kan ha sagt till Omar. De värkar inte haft ett så trevligt samtal för Omar vägrar titta på mig. Vad fan har pappa sagt till honom. Jag sätter mig på sätet bredvid Omar och Elvira sätter sig mitt i mot mig.
"Omar vad sa pappa till dig?" Frågar jag och möter hans blick. Redan när jag sagt det så ångrar jag det. Jag ser i Omars blick att det inte var något roligt och trevligt samtal.
"Inget" svarar han.
"Men jag ser ju det på dig. Varför kan du inte bara berätta det för mig?" Frågar jag. Omar tittar tveksamt på mig och tittar sedan ner.
"Han hotade mig" mumlar Omar.
Jag tittar chockat på honom men försöker behålla lugnet.
"Varför?" Frågar jag.
"Han litar inte på mig Fanny. Han hatar mig" säger Omar förtvivlat. Några tårar lämnar hans ögon och även mina när han säger. "Han vill inte att jag ska finnas i ditt liv. Han vill att du och jag gör slut"
____________________
Vad tror ni kommer hända nu? Får Fannys pappa sin vilja igenom?
Det får ni veta i nästa kapitel!😉
Känns jätteskönt att det är sommarlov men saknar min bästa kompis sjukt mycket även fast vi träffades igår .. Haha. Men vi ska träffas någon dag i början av veckan så lääääängtar !!
Aja nu ska jag fortsätta titta på filmen som mamma och pappa tittar på och äta min Ben&Jerry!
Ha de gött !👋
//Wilma💋

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now