Kap.36: Min Again

1.2K 45 7
                                    

"Kom" säger jag och reser mig upp. Jag måste hem till Omar.
"Vart ska du?" Frågar Felix chockat.
"Till Omar" säger jag och tar min mobil innan jag går ut i hallen. Jag stoppar ner mobilen i min ena bakfickan och knyter sedan mina höga vita converse. Felix kommer också och hoppar i sina skor. Sedan lämnar vi mitt hus och går mot Omars. Vi kunde tagit min moppe men jag känner inte för att köra. Jag har så mycket annat i huvudet. Till exempel hur jag ska säga det jag vill säga till Omar. Både jag och Felix flåsar högt när vi kommer hem till Omar men jag bryr mig inte utan springer in istället. Jag tar snabbt av mig skorna innan jag joggar in i tv-rummet.
"Hej" säger Ogge chockat när han ser mig.
"Var är Omar?" Frågar jag.
"Han är där uppe med Oscar" svarar han. Utan att svara honom springer jag upp för trappan och mot Omars rum. Jag slänger upp dörren och jag ser direkt hur chockade både Omar och Oscar blir.
"Oscar kan jag få snacka lite med Omar själv?" Frågar jag och han nickar direkt och lämnar snabbt rummet. Jag stänger dörren och går sedan fram till Omar som sitter på sängen med ryggen lutad mot väggen.

---Felix---
När jag kommer in i tv-rummet så sitter en chockad Ogge där.
"Tja" säger jag.
"Tja" svarar han. "Lyckades du?" Jag rycker på axlarna.
"Jag vet inte. Vi får väl se när de kommer ner" säger jag. Precis då kommer Oscar ner och jag berättar allt för dem.
"Hoppas verkligen att hon fixar allt nu" säger Ogge. Både jag och Oscar nickar. Jag kunde inte sagt det bättre själv.

---Omar---
Jag tittar upp på Fanny som sätter sig bredvid mig på sängen. Jag är så glad att bara se henne. Bara att se henne gör mig glad. Jag väntar spänt på att hon ska säga något. När hon satt dig tillrätta så börjar hon.
"Omar jag älskar dig verkligen men jag är så rädd att du ska göra så igen. När du märker att det inte är så enkelt" börjar hon. Just nu gör jag bara allt för att övertyga henne. Det finns inget annat i mitt huvud. Hon måste bli min igen.
"Fanny jag lovar. Jag ska skärpa mig. Lita på mig" säger jag. "Jag vill inget hellre än att du ska bli min igen. Fanny jag älskar dig och jag gör allt, allt, för att du ska bli min igen. Snälla förlåt mig, snälla" jag tittar försiktigt på henne och hon möter min blick.
"Jag ger dig en chans till" säger hon och det räcker. Jag slänger mig över henne så hon kommer under mig och placerar en kyss på hennes läppar. Kyssarna går över till hångel och jag kan inte bli lyckligare. Det känns ärligt talat som jag ska sprängas. Vi särar på våra läppar för att andas. Och då säger hon de tre orden som hon bara sagt i mina drömmar.
"Jag älskar dig" hon placerar en lätt kyss på mina läppar och ler sedan mot mig. Jag ler tillbaka.
"Och jag dig" svarar jag innan jag börjar kyssa henne igen. Hela jag fylls av lycka och jag kan inte göra annat än att le.

---Fanny---
Jag trodde inte att det gick att bli såhär glad på bara några minuter, men jag hade fel. Det var detta som saknades, det var han som saknades, det var min Omar som saknades. Hand i hand går vi ner till killarna. Vi ler stort när vi går in i tv-rummet och killarna flyger direkt upp ur soffan och hoppar på oss. Det slutar med att alla ligger i en hög på golvet och skrattar.
"Äntligen" utbrister Felix. Jag ler när han säger det för det är precis så jag känner, äntligen är han min igen. Jag placerar en kyss på Omars läppar innan jag lägger mig på hans bröst och blundar. Just nu ligger jag bara och njuter av att ha han så nära mig. Att denna dag kunde bli så bra det trodde jag aldrig.
"Inte för att förstöra men du la ju ut en bild på dig, Wiola och två killar. Hände nått?" Frågar Omar.
"Nej, inget hände. Vi åkte med Benjamin, Jonte och Linus hem" svarar jag.
"Bra" säger Omar och kramar om mig.
"Jag skulle aldrig kunna göra så mot dig" viskar jag.
"Och inte jag mot dig" mumlar Omar. Sedan ligger vi bara så. Killarna har rest sig upp för längesedan men jag bryr mig inte. Just nu finns bara jag och Omar, ingen annan.
__________________
Äntligen! Har längtar efter att få skriva detta!
Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva efter kapitlena.. Vill ni att jag ska skriva något? Isf vad?

Vi ses helt enkelt nästan gång jag uppdaterar vilket jag gissar på blir imorgon, puss på er mina fina läsare!

//Wilma💋

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now