Kap.21: He Deserves So Much Better Than You

1.6K 47 1
                                    

Alla tittar irriterat på Ogge men reser sig upp. Jag springer upp till Felixs rum och börjar rota runt i min väska. Efter att ha bytt om säkert 7-8 gånger så bestämmer jag mig för ett par jeans färgade shorts och en vit spets topp. Sedan sminkar jag mig och plattar snabbt håret.

Sedan springer jag ner till killarna som redan står och väntar på mig.

"Ännntligen" gnäller Felix och jag skrattar lite åt honom medan jag tar på mig mina JC skor med leopardmönster.

"Ska du ha DEM?" utbrister Oscar och alla killarna tittar chockat på mig.

"Ska man vara fin får man lida pin" svarar jag och öppnar sedan dörren och går ut i det fina sommarvädret.

Omar ger mig en hjälm och hoppar sedan upp bakom Oscar.

"Du kan åka med mig" säger Felix och ler mot mig.

Jag ger honom ett tacksamt leende och sätter mig sedan bakom honom.

"Tack" viskar jag och sätter sedan armarna runt hans midja i ett tight grepp. Jag hör att han flinar lite åt mig innan han startar mopeden.

"Håll i dig" säger Felix och jag kniper igen ögonen och gömmer huvudet bakom Felixs rygg för att inte få så mycket vind i ansiktet.

Jag hoppar av och ger min hjälm till Felix innan jag tar Omars hand och vi går igenom fansen. Alla drar i killarna och mig fram och tillbaka och jag blev direkt rädd för att tappa bort Omar men han höll ett hårt och fast grepp om min hand. De andra killarna stannade och tog foto och skrev autografer men Omar stannade aldrig. Han drog bara igenom mig genom folkhavet. När vi äntligen kommit fram till dörren så kan vi se ut över alla. Alla står och skriker och drar i killarna. Jag tittar ner på våra händer och ler sedan tittar jag upp på Omar och möter hans blick. Han lutar mig sakta mot mig och kysser mig och jag besvarar kyssen. Jag blir helt varm inombords och jag kramar om honom.

"Kan vi inte gå in?" viskar jag men han skakar på huvudet.

"Vi måste vänta på killarna" viskar han tillbaka och jag nickar.

Efter nästan tjugo minuter så kommer Daff ut och tvingar killarna att gå in. De lämnar besviket sina fans och går in efter honom. Sist går jag och Omar och vi håller fortfarande varandras händer i ett hårt grepp. Men jag stelnar till när jag hör skriket.

"Lämna honom din jävla bitch. Han är värd så mycket bättre än dig"

Omar värkar inte ens bry sig utan fortsätter bara gå medan jag känner hur tårarna är på väg att komma. Jag släpper Omars hand och går istället fram till Felix som sitter i ett hörn med sin mobil. Han tittar upp på mig när jag sätter mig ner bredvid honom och jag tror att han kan se på mig att någonting har hänt.

"Vad har hänt?" frågar han och kramar om mig.

"Inget" svarar jag och släpper kramen och tittar sedan ner på mina fötter.

"Det är bara att säga till när du är redo" säger han och klappar mig på axeln innan han reser sig upp och ställer sig bredvid de andra killarna som står och snackar med Daff.

"Idag kör vi all fokus på dansen, okej? Så kör vi låtarna imorgon?" han tittar på alla killarna och de nickar en efter en.

"Bra" svarar han innan han går i väg och en dans lärare kommer fram istället.

De ställer sig på sina platser och musiken sätts igång.

Då börjar tankarna komma tillbaka på kommentaren. Att hon kallade mig bitch det gör mig inte så mycket. Det är inte direkt första gången jag hör det men 'Han är värd så mycket bättre än dig' det gjorde ont. Jag vet inte varför jag egentligen bryr mig, det är liksom ett avundsjukt fans bara men jag antar att det gjorde mest ont att höra det eftersom jag tänkt det flera gånger själv. Att varför är han egentligen tillsammans med mig. Varför just mig? Elvira sa alltid att ödet gjorde allt, att allt som händer är ödet. Så ödet var att jag och Omar träffades? Och blev tillsammans? Då kan ödet även bestämma att han dumpar mig eller blir tillsammans med någon annan? Otrogen?

Usch, jag gillar verkligen inte när jag börjar tänka på sådant här för jag släpper det aldrig, och verkligen inte denna gången.

__________________________________________________________

Hoppas att ni gillar delen! Har nu tre fan fiction och kommer då inte kunna uppdatera lika ofta som innan. Så var tredje dag med undantag om jag gör någoting annat eller om jag kanske hinner skriva på två berättelser på en dag!

Aa det var nog allt jag hade att säga denna gång så vi ses helt enkelt när jag skrivit mer, puss på er och tack så jävla mycket för allt!

// Wilma! :*

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Onde histórias criam vida. Descubra agora