Kap.3: First Day Of School

2.3K 60 2
                                    

Måndag

Jag vaknar som vanligt av att min väckarklocka ringer. Jag reser mig hastigt upp ur sängen och stänger av den innan jag går in till mitt badrum precis bredvid. Jag sköljer av mitt ansikte med vatten och torkar sedan av det med en handduk innan jag går ner till mamma och pappa som sitter och äter frukost.

"God morgon" säger jag.

"God morgon" mumlar dem.

Jag tar ett äpple ur skålen på bordet och häller upp lite vatten i ett glas innan jag sätter mig bredvid pappa.

Jag sitter och funderar på hur min första skoldag kommer att bli medan jag äter äpplet. När jag ätit upp det så dricker jag upp vattnet i glaset innan jag slänger äpple skrutten och går tillbaka upp till mitt rum. Jag börjar med att ta på mig dem kläderna jag valt dagen innan. En vit stickad tröja och ett par ljus färgade jeans shorts. Det är ju snart sommar. Till det så tar jag ett silvrigt kedjehalsband och några silvriga ringar. Sedan går jag över till sminket. När jag är klart med det så sätter jag mig framför spegeln och sätter i min hårförlängning. Efter 10 minuter är den i och jag ställer mig framför min nya helkroppsspegel. Jag tittar nöjt på mig själv och tittar sedan på klockan. 07:40. Alltså ska jag vara vid bussen och 5 minuter.

Jag tar snabbt min väska och springer ner för trappan. Jag tar på mig mina vita höga converse och säger hejdå till mamma och pappa innan jag springer mot bussen. När jag kommer till "busshållplatsen" så är det 1 minut till bussen ska komma. Bredvid mig står det en tjej med blont rakt hår. Ganska långt. När hon ser att jag tittar på henne så ler hon snabbt mot mig innan hon tittar bort igen. Sedan står det en kille bakom oss som har svart hår. Ganska snygg faktiskt. Till sist så kommer bussen och vi går på. Tjejen med rakt blont hår frågar om jag vill sitta bredvid henne och jag nickar tacksamt eftersom nästan hela bussen är full och jag vill helst inte sitta så långt bak.

"Hej Hannah" säger tjejen bredvid mig och ler mot mig.

"Fanny" svarar jag.

"Fint namn" svara hon och ler mot mig. Jag ler tillbaks.

"Tack, detsamma!" svarar jag.

Efter 10 minuter är vi framme och vi har 5 minuter på oss innan vi börjar. Jag följer efter Hannah in i skolan och vi ser att vi ska gå i samma klass. Båda blir jätteglada och tillsammans går vi till lektionen. När jag kommer in i klassrummet så får jag sätta mig näst längst bak vid ett fönster. Än så länge sitter det igen bredvid mig. Men helt plötsligt så sätter sig killen jag sätt vid bussen bredvid mig. Det är inte förens nu jag känner igen honom.

"Omar" säger han och sträcker fram sin hand.

"Fanny" svarar jag och han ler mot mig. Jag ler tillbaks.

"Du är med i the fooo, eller hur?" frågar jag.

Han nickar.

"Ja men snälla ta det lugnt" säger han och ler snett mot mig.

"Du kan ta det lugnt. Jag är inget stort fan direkt" svarar jag och han ser ut att slappna av lite mer.

"Vad bra då kanske vi kan bli vänner" säger han. "För du är ny va?"

Jag nickar.

"Japp" svarar jag.

Men jag är inte så säker på det.

_______________________________________________________

Detta var då del 3. Hoppas att du gillade delen! c:

// Wilma!♥

[REDIGERAD]

When Everything Goes Wrong (The Fooo Conspiracy)Where stories live. Discover now