Implantáty

370 12 0
                                    

S únosy mimozemšťany jsou často spojené i kovové implantáty, které lze jen těžko vyjmout, aniž by nebyla poškozena okolní tkáň. Pojďme se na tuto záhadu podrobněji podívat.

Americký chirurg R. K. Leir byl až do roku 1995 ohledně fenoménu UFO značný skeptik. Vše se však změní ve chvíli, kdy jej ředitelka organizace MUFON (řekneme si o ní v příští kapitolce) přiměje hovořit s anesteziologem D. Simsem. Leir od něj dostane sérii rentgenových snímků, které ukazují dva předměty v palci na noze a jeden v ruce. Chirurgovi na první pohled předměty nepřijdou nijak zvláštní, podle něj jde jen o pozůstatky z nějakých operací.
Jenže...ani jeden z těchto lidí nikdy nepodstoupil chirurgický zákrok prstu na noze ani ruky, avšak oba tvrdí, že byli uneseni mimozemšťany. Úkolem Leira je vyoperovat předměty z těl těchto lidí.

První pacientkou je Patricia. K implantátům měla přijít na cestě z Oregonu někdy ve čtyři hodiny ráno. Jela temnou pouští po prázdné silnici. Cestou se měla stavit u svých přátel. Když k nim dorazí, jsou sice nadšeni, že ji vidí, ale zároveň jsou velmi vyděšení. Patricia prý přijela se třídenním zpožděním.
,,Nepamatuji si, že by se mi často stávalo, že bych ,ztratila čas', ale měla jsem za posledních deset let hodně ,ztracených těhotenství'. Doktoři mě pořád obviňovali z tajných potratů. Nikdy v životě jsem ale potrat neprodělala," tvrdí žena.

Roku 1995 nachází ve své noze záhadnou bulku. Podstupuje několik vyšetření, ale nikdo nepřijde na to, co se v jejím těle nachází. Proto přichází za doktorem Leirem, který, za pomoci několika dalších chirurgů, uskuteční 19. srpna 1995 operaci, jejímž účelem je vyjmutí implantátu z Patriciina těla.

Patricia a ještě jeden muž, Paul, jsou postupně operováni a z jejich těl jsou vyjmuty celkem tři kovové implantáty. Leir následně operuje ještě několik lidí a všem z těla vyjímá neznámé předměty různých tvarů a velikostí. Muž jménem Babs jej měl v levém rameni, zatímco žena, známá pod pseudonymem Annie, v levé noze. Jednalo se o naprosto totožné kousky. Muž, pojmenovaný Don, měl pak implantát v levé části čelisti, jenž měl tvar trojúhelníčku.

Následuje mnoho dalších, ale seznam by byl opravdu dlouhý, proto se posuneme dál.

Nikdo z operovaných nemá nejmenší tušení, jak se jim předměty do těl dostaly. Za to však mají bizarní vzpomínky na tzv. ,,únos do UFO". Objevují se nové a nové spekulace o tom, jak implantáty s únosy souvisí. Jedna z nejrozšířenějšícj tvrdí, že vzpomínky na únos do UFO jsou pouze umělou vzpomínkou vtlačenou do hlavy obětem nějakou mocnou, avšak pozemskou špionážní organizací. Metody tzv. vymývání mozků jsou dle odborníků na takové úrovni, aby byla oběť zmatena a netušila, co se s ní stalo. Přesvědčit ji, že zažila něco jiného, než doopravdy zažila, prý také není nemožné. Nebylo by tedy UFO dobrou maskou tajných experimentů?
Nejvýraznějším argumentem je, že někteří unesení popisují kromě neznámých bytostí také obyčejné lidi ve vojenských uniformách. Že by nakonec armáda? Rozhodně by to nebylo poprvé, co vláda USA podnikala na svých občanech nelidské pokusy.

Implantáty putují po mnoha, mimo jiné i Evropských, laboratořích a nejvíce ohromující zjištění je, že první tři předměty byly jakousi superchirurgií připojeny k nervovým zakončením, která se navíc nacházela v místech, kde by žádná být neměla. Cituji: Jako by snad zapustily kořínky do okolní tkáně. Většina implantátů má ultrapevné kovové jádro obklopené neproniknutelnou tmavošedou membránou, tak pevnou, že ji nelze proříznout ani novým skalpelem.

Operace z 18. května 1996 však přinesly takové implantáty, které kov vůbec neobsahovaly.

,,Membrány se ukázaly být vyrobené z jakési tuhé hmoty vzniklé z proteinů z kůže a krve, která nějakým způsobem zabránila vzniku zánětu nebo vypuzení okolní tkání," tvrdí Leir.

Pochází materiál od mimozemšťanů? Proč nám vkládají do těl implantáty? Sledují nás? Nebo je za vším mocná vláda?

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now