Telosiané

737 17 3
                                    

Vrhneme se tedy na mou oblíbenou rasu, Telosiany. Nejde ani tak o mimozemšťany, protože obývají podzemí této planety.

Jsou to potomci dávných Lemuřanů a předchůdci lidských pozemských civilizací, jsou tedy geneticky podobní lidstvu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jsou to potomci dávných Lemuřanů a předchůdci lidských pozemských civilizací, jsou tedy geneticky podobní lidstvu. Jejich hlavním sídlem je město Telos, jenž se nachází pod horou Mt. Shasta v Kalifornii.

Telosiané jsou velmi duchovně vyspělá civilizace, která se snaží ochraňovat pozemské životní prostředí a obnovovat lidské zdraví a dlouhověkost. Dalšími zájmy jsou třeba obnova lidské historické paměti a podpora biodiverzit.

Telosiané jsou v kontaktu s jinými mimozemskými rasami, nejspíše s Lyřany či Vegany.

Někdy jsou označováni jako hvězdné děti, které jsou integrovány do lidských rodin. Jsou fyzicky velmi podobní lidem, jak můžete vidět na obrázku. K lidem se chovají přátelsky.

Telosiané jsou obyvateli podzemní říše, tzv. Agarthy. Mohu o ní něco napsat, jestli bude zájem, kdyžtak pište do komentářů.

Možná jste slyšeli o USO, což je vodní obdoba UFO. Dle několika teorií jde o dopravní prostředky právě Telosianů, protože USO je pozorováno výhradně v Kalifornii.

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now