Reptiliáni

2.6K 33 4
                                    

Typičtí reptiliáni jsou popisováni jako 180 až 240 cm vysoké, dvounohé bytosti, které mají šupinatou, zelenou pokožku, vydávají nepříjemný zápach, mají velké oči, obvykle žluté nebo zlaté s vertikálními zornicemi. Někdy jsou spojovány s mýty o starých astronautech, kteří údajně přišli na Zem osídlit planetu a slíbili, že se jednoho dne vrátí.
Velikostně se blíží Vysokým bílým. Reptiliáni jsou původními obyvateli této planety a nyní přesunuli svůj život do podzemí či do utajených amerických základen (které jsou minochodem také z větší části podzemní). Reptiliáni sehráli roli při vytváření lidstva, takže jsme vlastně jejich potomky. Ti původní, pozemští, pracují bok po boku s lidmi a dalšími mimozemšťany. S velkou pravděpodobností se mohou pohybovat i ve vašem okolí, aniž byste o tom věděli. Dokonce i Obama má ve své ochrance jednoho z nich (údajně).
Tato rasa je nejvíce zodpovědná za tzv. mrzačení dobytka, díky kterému získává biologický materiál. Takto mrzačí i lidi. To kvůli jejich DNA.
Pokud se o tuto rasu zajímáte trochu víc, možná jste slyšeli o Dulce v Novém Mexiku, což je obrovská biogenetická laboratoř, kde spolu s lidmi právě reptiliáni spolupracují na pokusech s nedobrovolně vězněnými lidskými oběťmi. O Dulce článek ještě napíšu.

Hlavní zájmy reptiliánů:
Pozemští: Manipulují s elitou, ovlivňují systém náboženské víry a mění historii lidské civilizace.
Mimozemští: Přispívají k systémovým globálním problémům, skrytému zneužívání lidských práv, korupci v elitě, mají kontrolu nad médii, rozvrací náboženské dogma, pěstují násilí a přispívají k historické amnestii lidstva.

Podle teorie pole Knight-Jadczykové, původní motto pro lidstvo je: „Vědomosti ochraňují; ignorance ohrožuje." Což lze chápat tak, že zveřejňování a sdílení těchto poznatků samo o sobě může zmařit plán Reptiliánů, který závisí na klamání, utajování a tajných dohodách o genocidě mezi Šedými/Reptiliány a vládou Spojených států a nevyhnutelně povede k poznání účasti na mezinárodních válečných zločinech vydírané elity. Vědomí lidstva o reptiliánské hrozbě a jeho aktivní účast při vytváření trvalého, mírového světa až planeta přejde z třetí hustoty do čtvrté hustoty, jsou také velmi důležité, jak uvádí teorie pole.

Legendy o humanoidech podobných ještěrům jsou známy z celého světa.

______________
Díky za přečtení a votes ^^ v příští kapitole budu psát o základně v Dulce, zmíněné v této kapitole :)

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now